2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin kizlar guzel bihaber aldik teyze oluyoruz yine

Betul gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah ameliyata gerek kalmaz
Erdemede cok sevindim insallah yakin da hic gerek kalmicak tedaviye

beni kizlarin gelisimicokguzel masallah

Funda insallah defne iyidr hasta olmsn kuzum

aysegul afiyet olsun size ben uyandm ama benim kuzu hala uyuyo

Gulcan ikicocukla gunlerin nasilgectgni anlamazsin canim arada gel boyle ama
Masallah kuzulara birbirlerne alstlar yani

Gulden daha yeni alisiyo nil bikac kaza olur heralde

Günaydın herkese kızlar
herkese hayırlı gunler olsun
betulum geçmiş olsun tekrar kim bilir ne sıkıntılar cekiyorsun ama erdem pasanin daha iyi olmasına çok sevindim
Güldenim dün bi ark geldi kızıyla elif devamli bagiristi oyuncak kavgası yaptılar ark bizde fırsat buldukça sohpet ettik çok keyif aldim
fundacim gece geniz akıntısı oluyorsa defnenin sabah o öksürük yapmistir gündüz oksurmuyir sa bişey yoktur ins

oyyyyyy benim zeynebim abla oluyo artık topiğimizde 2 çocuklular çoğalıyo
yasemin sende pro üye olacan desne:):):)
canım arkadaşım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş burda büyütecez prens yada prensesimizi:):)

ha ha bak ben bu ayrıcalığı unutmuşum:) test edip onaylıycaz bakalım ikinci doğunca pro üye olcammı he he:) ama yalnız bırakmayın beni hamiş haberleri bekliyorum.

aaaa super bir haber buuuu inanilmaz mutlu oldum zaten istiyoduz nasil sevindimmm anlatamm allhim saglikla kucahina almayi nasip etsin ins
aayy nasil ogrendin ilk adetinmi gecikti test mi yaptin isteyerkmi oldu bilinclimiydin olcagindan ayy cok sevindim yaaa

ha ha dur kız yavaş. kocam kandırdı beni bişey olmaz hemen diye. ama oluomuş he he:) cnm adet düzensizliği var bende gecikme oluo yani. ha oldu ha olcak derken midem bulanmaya başladı. dedim hamileyim. net olarak dün öğrendim. sonra dr ye gittim kalp atışlarınıda duyduk çok şükür. öyle işte... rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. ben hala şaşkınım bu kadar çabuk beklemiyordum.

gulden gece ile gunduzu ayni anda kesmeni oneririm kafasi karismiyor cocugun beze mi wc yemi olayi olmuyor hepten bez olayi bitiyor ama tavsiyem gunduzu oturtunca gece bezi birak yani ben oyle yaptim masal3.gun tamamn cozmustu hic kacirmipdu 4.gun g ece baglamadim bez ama 2saate bir kaldirip wc ye goturdum bazen yapti bazen yapnadi derken bunu birhafta uyguladim
birhafta sonrada artik saat kurmama gerek kalmadi kendisi varsa kalkti yoksa uganmadi hicde kacirmadi sukur allhima masallh diyeyim3ay doldu

Gunaydın kızlar
Yasemın cooook sevındım cnm Rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın darısı dıger bebek ısteyen teyzoslara ıns ay ne guzel bırı kıs bebegı bırı yaz olacak bızım gıbı

ayy napim.cok heycanlandim.kiz :)
bende masalda kandirmistim esimi bikereden bisey olmaz diye ama oldu:)
cok sevindim cnm tekrardan allhim kucagina almayi nasip etsin ins

gel bakalım tecrübeli anne. senin kızların arası kaç aydı cnm. ay bilemiyorum çok tuhaf duygular içindeyim. şaşkınım gerçekten.

ay resmen yerimden sıçradım çizelgeyi görünce ve tekrar tekrar kontrol ettim eski sayfalarımı açtım diye :) süper bir haber rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah yaseminim süper süper süper çok mutlu oldum :)

geçmiş olsun canım benim umarım bir sıkıntısı yoktur ayrıca çok teşekkür ederim inşallah ihtiyaç duymayız

ay sabah sabah çok sevindim
tüylerim diken diken oldu
rabbim sağlıkla kucağına aldırsın cnm benim
ayyyy çoookkkk sevindim ya
bende bende çok sevindim

sorma canım zor günler ama geçicek inşallah :)

kız gulcanın ıcıne mı dogmus yoksa hamıle sormus:)
Gulcan cok sevındım cnm herseyın yolunda olmadına masallah buyutmussun baya kucuk pasayı ara sıra haber ver olmuyo boyle arayı cook acmıssın:)
Betul cok sevındım erdeme ıns zamanla onada gerek kalmıycak, sanada acıl sıfalar fazla yorma kendını..

ayrıca yaz bebeğinden korkuyorum. kış bebeği iyiydi sıcacık yatıodu. şimdi yok sıcak oldu yok terledi eşimle papaz oluruz valla biz üüşüdü terledi derken:)

ha ha ha banamı söylüyon bunu kız
bakalım seni kim takip edicek he hehe:
şaka bi yana allahım isteyen herkese nasip etsn gerçekten ay çizelgeyi görünce bi tuaf oldum şekerimya:

çok sevindi cnm ağzı kulaklarında resmen. ama daha annemlerin haberii yok şimdi hiç sırası değil zaten söylemenin. ablam bilio bi tek eşimden başka.
cnm teyzen sağlığına kavuşsun onlara da söylersin
ee peki bulantın var mı?
ay çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…