2012 kasım bebekleri büyüyor..

betülüm sağol cnm allah iteyen herkese nasip etsin inş. hamilelerin duası kabul olurmuş yaa bol bol hamiş haberi bekliyorum. evlenmeden önce demiştim ki 27 de ilk bebeği 30 da da ikinciyi doğurcam :) o zamanki bi şakaydı tabi geyiğine muhabbet ediyorduk. ama nasip oldu zeynep ilayım 27 yaşında doğdu. ikimci de 30 da gelcek inş. aralık ta 30 olcam çünkü:)

inşallah cnm ya
çok korkuyorum resmen

günaydın cnm
gündüz öksürmüyor
sadece sabah kalktığında öksürüyor
bir de sabah hırıltı duyunca korktum

gel bakalım tecrübeli anne. senin kızların arası kaç aydı cnm. ay bilemiyorum çok tuhaf duygular içindeyim. şaşkınım gerçekten.
Normal cnm bu duygular zamanla alısırsın:) benımkılerın arası 27 ay senınde 2,5 falan olucak herhalde:)
Bence super ıkısı arkadas gıbı buyuyecekler ıstıyodunda zaten saskınlıgı atınca hamılelıgın tadını cıkarmaya bak:)
Su streslı gunlerınızde cabuk gecer ıns..

cnm teyzen sağlığına kavuşsun onlara da söylersin
ee peki bulantın var mı?
ay çok heyecanlı

çok değil ama midem çok rahatsız cnm. ve ben bunun bulantının geeliişinin seskeri olduğunu biliyorum gözüm korkuo .inş. bununla kalır

günaydın cnm
gündüz öksürmüyor
sadece sabah kalktığında öksürüyor
bir de sabah hırıltı duyunca korktum

cnm geçmiş olsun bizde de var sabahları öksürük ben de hırıltının peşindeyim olursa götürcem. hiç bekletmemen ii olmuş

amin cnm inş. ben düzen kurulunca istiyordum açıkçası. ama rabbim asip etti başımın tacı. her açıdan stresteyiz. bebişimiz nasibiyle gelsin inş. bizede güzel haberler nasip etsin rabbim. zamanında doğarsa 32 ay olcak canım araları. rabbim sağlıkla nasip etsin inş.seninkiler gibi güzel anlaşsınlar

canım evet hamilelerin duaları kabul olur
bize dua et
bütün bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsun
evlerimizden huzur bereket eksik olmasın

gulcan sabah sormustu hamile vrmi diye yok demiqtik icine dogmus sanki :)
ayyy bian heves ediyorum cok seviyorum.cocuklari cunku ama biyandanda dusunuyorum yasim kucuk ilerdede istersem ayrica tek basimayim zorlanirsam hamilelikte yada bebek dogunca napcam bi basima diorum yakin dgil aileler gelip gidemez
ay kafam cok karisik hatta dun esim diodu 2.yi yapsakmi ki onuda buyutur temelli ise girersin dio sonrada tekrarr kandirim diye kprktu sanirim maddi acidan sikintidayiz biraz daha dursun bakalim dio guluo :)

yani.ikimizde hem.istiyoruz hem.acaba dioruz:)

yaseminim güzel olacak herşey arkadaşım güzel haberlerle gelecek bu bebiş göreceksin bak...
bu arada niloş çiş yapmış öyle söylemiş ayşegül ama yavaş yavaş alışacak yanlız takmış ben okula gidicem anne dio bana
wavsum sanada günaydın tekrar
benicim kızlar iyimiş çok sevindim beyzamada kocaman bi alkışşşş

cnm tabi ki karar senin ama isteniosa ikinci bebek arasını uzatmamakta fayda var diye düşünmüşümdür hep. ki maşallah masalın bebeklikle hiç bağı kalmadı. seni de çok yoran bi çocuk değil. ikinciyi de büyütüp rahat etmek var. tabi karar sizin.

oyy benim niloşum çiş söylemeye mi başlaıd maşallah kuzuma benim. biz sanırım bahar gibi filan ancak hazır oluruz .şu an hiç bir belirti yok bezi bağlatmak istemiyoruz ama tuvalete de gitmiyoruz he he

gulden cnm masalda 2gun arasira wc ye arasira yaptiktan sonra spyluodu yani islakliktan rahatsiz olmayi ogrenirse altina yapmazmis yani altina yapinca kizmayin ayy nekadar kotu dimi islak islak iyyy falan demistim ki masal zaten cok rahatsoz oluyodu 3gun den sonra hic kacirmadi ama ilk gunler hep sorun yok desede tatli dille zorlamadan.ikna edin gotuyn masal yok dedgi halde gotuynce yapiodu
hala bazen yok der ben de el yapalim sonra isiklari acip kapatalim.diorum hemn gelir geneldede yapar yok dedigi halde kapatir acar isiklari gireriz cok sevioda o sekilde ikna ediyorum goturmeye bazen
aklinda bulunsun yok dio diye guvenme zorlamadan.ikna et

oyy benim niloşum çiş söylemeye mi başlaıd maşallah kuzuma benim. biz sanırım bahar gibi filan ancak hazır oluruz .şu an hiç bir belirti yok bezi bağlatmak istemiyoruz ama tuvalete de gitmiyoruz he he
pazar söyledi dünde söyledi bugün yapınca söylemiş ama derdi okula gitmek yaseminim annem çişini söylersen okula gidersin demiş oyüzden şuanda onun peşinde sıpa:

Ah teyzesi onun cizelgesini yesin cok duygulandim yahi
bomba gibu dusmus hbr nasil sekerin bugun bulabtilar
darusu gulden in basuna artik:)
Hevuncum cnm hosgekdin ozlettinnkendini gebe sormussun bak tazecuj gebemiz var kuzularda iyiymis masakla
betuk gelismelere cok sevindum cnm zayen som gordugun de tamamdir bu us dedim

annemide uyardım kızmadiye cnm ama annem tepkisini konturol ede biliyomu bilmiorum ben evdeyken istedim ama yapmadı ozaman sıpa şimdi söylemeye başladı bilmiorumki du bakalım inş ters tepki yapmaz:

haydaaaaaaaaaa kız günaydında neden benim başıma oluyoki bak burda isteyen birsürü arkadaşım var :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…