- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.421
nedenkiiiiiiiiiiiiii????????Haha acaba neden:)
aynen ayşegülcüm nile anlatırsan düzgünce kesinlikle uyuyo ve dinliyo ama işte biraz sabır lazım annemdede o artık pek yok şimdi annanede bizde işimiz zor inş nil kötü etkilenmeden atlatırız..ins annede tepki vermiodur kolayca atlatirsiniz cunku nil cok akilli uyumlu bir kiz huyuna gidilirse kolayca halledebikirsiniz eminim
yasemin aynen katiliyorum sana ama iste biyanimda acaba dio:)
Canim ne zaman hzir hissederseniz ozmn dusunun derim tabi maddi anlamdada slklntilar olmamasi daha iyi yasinsa daha kucuk nasilsa zamana birakins annede tepki vermiodur kolayca atlatirsiniz cunku nil cok akilli uyumlu bir kiz huyuna gidilirse kolayca halledebikirsiniz eminim
Ole cnm onlar daha tez canlilaraynen ayşegülcüm nile anlatırsan düzgünce kesinlikle uyuyo ve dinliyo ama işte biraz sabır lazım annemdede o artık pek yok şimdi annanede bizde işimiz zor inş nil kötü etkilenmeden atlatırız..
Wavs bal ile limon ver pasama o öksürüğe iyi geliyor
Etkılenmez cnm ıns sen ıcını ferah tutaynen ayşegülcüm nile anlatırsan düzgünce kesinlikle uyuyo ve dinliyo ama işte biraz sabır lazım annemdede o artık pek yok şimdi annanede bizde işimiz zor inş nil kötü etkilenmeden atlatırız..
eee benden sonra gebe kalacakların adı ne olcak he he:) ayrıca doğumdan sonra ziyaretci kadın günlerimize dönebilirim:)Abla olana kadar ogretirsuniz cnm ay artok senin adin gebe kadun
Aysegul ıkıncı haverde senden gelıcek gıbı sankı:) hadı hayırlısı... Varmı baska bebıs dusunen???:) wavs nuray guldenn?:)ins annede tepki vermiodur kolayca atlatirsiniz cunku nil cok akilli uyumlu bir kiz huyuna gidilirse kolayca halledebikirsiniz eminim
artık yemekte konusulmaz burda:) sen gecen makarnayı yedın mı bakım? Kıyamam hamıleymıssın o zamaneee benden sonra gebe kalacakların adı ne olcak he he:) ayrıca doğumdan sonra ziyaretci kadın günlerimize dönebilirim:)
çoğalsın hamişler diosun yani:) kasım annesiydim sanırım haziran annesi de olcam. gerçi ilkinde aralık annesi sanıodum kendimi kasım oldum bunda da mayıs olursa şaşmam :)Aysegul ıkıncı haverde senden gelıcek gıbı sankı:) hadı hayırlısı... Varmı baska bebıs dusunen???:) wavs nuray guldenn?:)
Kız
artık yemekte konusulmaz burda:) sen gecen makarnayı yedın mı bakım? Kıyamam hamıleymıssın o zaman
çoğalsın hamişler diosun yani:) kasım annesiydim sanırım haziran annesi de olcam. gerçi ilkinde aralık annesi sanıodum kendimi kasım oldum bunda da mayıs olursa şaşmam :)
Bende kasımdı ekım oldu:) bakalım senın fasulyecık ne zaman tesrıf etcek:) hamıleyken calıscan ama dımı?çoğalsın hamişler diosun yani:) kasım annesiydim sanırım haziran annesi de olcam. gerçi ilkinde aralık annesi sanıodum kendimi kasım oldum bunda da mayıs olursa şaşmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?