2012 kasım bebekleri büyüyor..

ins annede tepki vermiodur kolayca atlatirsiniz cunku nil cok akilli uyumlu bir kiz huyuna gidilirse kolayca halledebikirsiniz eminim
yasemin aynen katiliyorum sana ama iste biyanimda acaba dio:)

ins annede tepki vermiodur kolayca atlatirsiniz cunku nil cok akilli uyumlu bir kiz huyuna gidilirse kolayca halledebikirsiniz eminim
aynen ayşegülcüm nile anlatırsan düzgünce kesinlikle uyuyo ve dinliyo ama işte biraz sabır lazım annemdede o artık pek yok şimdi annanede bizde işimiz zor inş nil kötü etkilenmeden atlatırız..

Canim ne zaman hzir hissederseniz ozmn dusunun derim tabi maddi anlamdada slklntilar olmamasi daha iyi yasinsa daha kucuk nasilsa zamana birak

aynen ayşegülcüm nile anlatırsan düzgünce kesinlikle uyuyo ve dinliyo ama işte biraz sabır lazım annemdede o artık pek yok şimdi annanede bizde işimiz zor inş nil kötü etkilenmeden atlatırız..
Etkılenmez cnm ıns sen ıcını ferah tut
Annen ablanınkılere ogretmıstır dımı?
Hem nıl akıllı bıdık bak gorucen nası ogrencek:) bızımkı o konuda tembel ısıne gelırse yapıyo bende ustune gıtmıyorum zaten:)

Aysegul ıkıncı haverde senden gelıcek gıbı sankı:) hadı hayırlısı... Varmı baska bebıs dusunen???:) wavs nuray guldenn?:)

Aysegul ıkıncı haverde senden gelıcek gıbı sankı:) hadı hayırlısı... Varmı baska bebıs dusunen???:) wavs nuray guldenn?:)
çoğalsın hamişler diosun yani:) kasım annesiydim sanırım haziran annesi de olcam. gerçi ilkinde aralık annesi sanıodum kendimi kasım oldum bunda da mayıs olursa şaşmam :)

çoğalsın hamişler diosun yani:) kasım annesiydim sanırım haziran annesi de olcam. gerçi ilkinde aralık annesi sanıodum kendimi kasım oldum bunda da mayıs olursa şaşmam :)
Bende kasımdı ekım oldu:) bakalım senın fasulyecık ne zaman tesrıf etcek:) hamıleyken calıscan ama dımı?

Ayy yasemincim coookkk sevindim ve cok şaşırdım. Senden bekliyordum ama bu kadar cabuk degil:) Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canim benim.

Selam kizlar nasılsınız

Yaseminle gune bomba gibi basladik di mi:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Betül cok sevindim erdem pasanin gelişmelerine canim. Senin de ameliyata gerek olmadan atlatırsın inşallah

Ay başka ne olmuştu ben unuttum herseyi:)

kızlar defne dr dan çıkmış
dr ciğerlerini dinlemiş,boğazına bakmış,ateşini ölçmüş muayene etmiş
bişeyi yok sadece burnu tıkalı demiş
öksürmesi ve hırıltılı nefesin sebebi burun tıkanıklığıymış
çok şükür ilaçsız hastalıksız

yaseminim ben bişey itiraf edeyimmi çok pis kısknandım seni ama o 2015 annelerine yazdığın için haberin olsun
katreynurum aynen boomba etkisi oldu he he:
baklım sırada kimver:
nasıl berram iyi dimi?
fundacımçok sevindim defnemde bişey çıkmamasına nasıl panik sin artık dim en ufak bişeyd bize dr yolu görünür ay bizde bu hafta sonu gidecez hem diş dr hemde çocuk dr çok heyecanlıyım bakalım niloşun gelişimi için nediyecek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…