2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar allah iyiliğiniz versin emi. ben buranın daimi üyesiyim şekerim o kadar kolay kurtulamazsınız he he:)

kizlar masala koliden mutfak yapmaya calisiom onunla oyalanipm gecmis yapamadim yasemin kisknilmis anladigim kadaryla ama eminim o bizi birakip gitmez kizlar :)
buarada sutlu brokoli corvasi yaptim masala ama bende ictim guzel sayilirdi pek damak tadima uymadi ama masal bayila bayila yedi enazindan saglikli onun icin:)
denemk isterseniz tavsiye ederim bol vitamin deposu

ben anlamam çok kıskandım sakin ordakilerle bizimgibi dosluk kurma dermişim
ay şaka biyana okuyunca bi garip oldum ayollll:
nasıl mutfak seti yaptın kız : bi ara ayrıntılı anlatınız efemmmm:

koliyi altini ustinu bantladim o tezgah oldu kotu gorunmesin diye etrafini 4tarafinida evde kunas vrdi onunla kapliyorum dikicem firfir falan uapicam daha cok isim var
uzerinede ocak goruntusu yapicam cd leri yapistircam ocak olucak oyuncak tavalarini uzerine koyup pisirebilcek:)
ayni sekilde davlumbaz firin buzdolabi gbi seylerde yapicam odasina sabitlicem en son is bitince resim atarim ama malzemem eksik bikacgun surebilir artik tammalanmasi

hamarat hatun seniii. aklınıza da gelio yahu kırk yıl düşünsem aklıma gelmez benim he he

vayyyyyy ayşegül bune marfet ayyy yok yok ya siz buraya tayin alın yada bizankaraya gelelim bende netten bakıorum nile mutfak seti çok sevio çünkü oynamayı:

Berra iyi cok şükür guldenim. Ilk yasemin olacağını biliyorduk ama siradaki kim olur ben de merak ediyorum he he:)

Ayşegül maşallah hamarat anne foto bekliyorum merak ettim. Biz de etkinliklere cok ara verdik bir an once donsek iyi olacak

Wavs deyınce bende baktım he he:)
Hazıran annelerının zıyaretcısı cogalıyo:)
Sen once bızım arkadasımızdın ona gore he:) kavga edermısız saka bı yana cok heyecanlı gercekten senın adına cok sevındık..
Funda defne ıyıymıs sukur ılacsız atlatsın kuzucuk..
Aysegul masallah cnm ugras bulmussun kendıne bıtırınce foto at bızede:)
Masalada afıyet olsun corbası bende yaparım ara sıra bızde yerız sıvı krema katıyorum ben..
Bende kucuk camasır odamız var orayı duzenlıyorum aynı zamanda kıler uff daha bıtıremedım ondan sonra dag gıbı utu var nıda yanıma gıdıp gelıyo coktandır gormedıgı bebek varmıs orda onu verdım onla oynuyo sımdı:)
Arada ugrarım yıne

yaseminim gulden.nile mutfak seti alabilirm.deyince nette bakarken.gordum koliden yapmislar bende oyalanayim dedim :)
ayy hatirliom benim hic bulantim bas donmem falan olmadi cok rahattim hamile degil gbiydim ama tek fark uykuuuu:)
acayip uyuodum

sorma cnm ya
en ufak bir şeyde korkuyorum
hemen dr a koşturuyorum
zaten derece ile kanka olduk resmen

yaseminim gulden.nile mutfak seti alabilirm.deyince nette bakarken.gordum koliden yapmislar bende oyalanayim dedim :)
ayy hatirliom benim hic bulantim bas donmem falan olmadi cok rahattim hamile degil gbiydim ama tek fark uykuuuu:)
acayip uyuodum
ha haa bende işten eve gider gitmez zar zor yemek yer olduğum yerde uyuyakalırdım. ama şimdi zeynebim var ve öyle bir lüksüm yok nasıl başedicem bu uykuyla bilmiyorum

a aaa herkes biliomuş da bi ben bilmiomuşum bi bana sürpriz olmuş he he:) ikinci kim mi olacak sanırımmmm ayşegülllll he he:)

katrem o haber benden gelmiyecek ben onu biliorum ama bakalım kimden gelecekkk:
aman yinede büyük konuşmayayım kazara hapı unuturum falan:
ama zaten eşim atom tedavisi gördüğü için dr ona 1 yıl çocuk düşünmemenizlazım demiş :).)
hoş sonrasıda düşünmüorum ben oda ayrı ama büyük konuşmak istemiorum:
gelelimvallaha ayşegülüm negüzel olur:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…