- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.441
ay kıskanılmak güzelmiş he he:)ben anlamam çok kıskandım sakin ordakilerle bizimgibi dosluk kurma dermişim
ay şaka biyana okuyunca bi garip oldum ayollll:
nasıl mutfak seti yaptın kız : bi ara ayrıntılı anlatınız efemmmm:
hamarat hatun seniii. aklınıza da gelio yahu kırk yıl düşünsem aklıma gelmez benim he hekoliyi altini ustinu bantladim o tezgah oldu kotu gorunmesin diye etrafini 4tarafinida evde kunas vrdi onunla kapliyorum dikicem firfir falan uapicam daha cok isim var
uzerinede ocak goruntusu yapicam cd leri yapistircam ocak olucak oyuncak tavalarini uzerine koyup pisirebilcek:)
ayni sekilde davlumbaz firin buzdolabi gbi seylerde yapicam odasina sabitlicem en son is bitince resim atarim ama malzemem eksik bikacgun surebilir artik tammalanmasi
sorma cnm yayaseminim ben bişey itiraf edeyimmi çok pis kısknandım seni ama o 2015 annelerine yazdığın için haberin olsun
katreynurum aynen boomba etkisi oldu he he:
baklım sırada kimver:
nasıl berram iyi dimi?
fundacımçok sevindim defnemde bişey çıkmamasına nasıl panik sin artık dim en ufak bişeyd bize dr yolu görünür ay bizde bu hafta sonu gidecez hem diş dr hemde çocuk dr çok heyecanlıyım bakalım niloşun gelişimi için nediyecek:
ha haa bende işten eve gider gitmez zar zor yemek yer olduğum yerde uyuyakalırdım. ama şimdi zeynebim var ve öyle bir lüksüm yok nasıl başedicem bu uykuyla bilmiyorumyaseminim gulden.nile mutfak seti alabilirm.deyince nette bakarken.gordum koliden yapmislar bende oyalanayim dedim :)
ayy hatirliom benim hic bulantim bas donmem falan olmadi cok rahattim hamile degil gbiydim ama tek fark uykuuuu:)
acayip uyuodum
eee normal değil mi?anammm felaket uykum var ya
a aaa herkes biliomuş da bi ben bilmiomuşum bi bana sürpriz olmuş he he:) ikinci kim mi olacak sanırımmmm ayşegülllll he he:)Berra iyi cok şükür guldenim. Ilk yasemin olacağını biliyorduk ama siradaki kim olur ben de merak ediyorum he he:)
Ayşegül maşallah hamarat anne foto bekliyorum merak ettim. Biz de etkinliklere cok ara verdik bir an once donsek iyi olacak
normal de hiç işyerinde kolay değil pufffeee normal değil mi?
ayyy ben bile nasıl heyecanlandım seni düşünemiyorum
n hamileyken başımı şu dosyaların arasına gömüp uyusam da kimse görmese diyordumnormal de hiç işyerinde kolay değil pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?