2012 kasım bebekleri büyüyor..

oy oy oy ayşegül maşallah sana erdem bile bayılıyo mutfağa fizik tedaviye gittiğimiz yerde ahşap olanı var anne çorba pişircem diyo gşidiyo tencereyi kaşıkla karıştırıyo :)

kızlar bi yerde yanlışımız var
topiğin ilk hamilelik haberi hatırladığım kadarıyla hevinden geldi,ikinci yasemin
üçüncü de bakalım kim olacak

oy oy oy ayşegül maşallah sana erdem bile bayılıyo mutfağa fizik tedaviye gittiğimiz yerde ahşap olanı var anne çorba pişircem diyo gşidiyo tencereyi kaşıkla karıştırıyo :)
ohhhohhh erdem paşamada baksen
betül farkındaysan genelde ünlü aşçı
lar hep erkek oluyo ümit usta oktay usta gibi bi aşçı ola bilir benim paşammmm:

ha ha bi benim kızda yok o çaba desene. gerçi bende bakıom bende bakıom deyip duruyor yemek yaparken ya neyse. erdemin kabızlık durumu nasıl cnm ii di mi çok şükür.

tarif yazarmısın ayşegüül

ha ha bi benim kızda yok o çaba desene. gerçi bende bakıom bende bakıom deyip duruyor yemek yaparken ya neyse. erdemin kabızlık durumu nasıl cnm ii di mi çok şükür.
Allaha şükür şu sıra yine tutmaya çalışıyo ama yapıyo şükür

Funda defne iyiymis sevndm canim ilac vermemsine

Aysegulmasallah sana ne beceriklsn yahu yasemininde dedgi gibi kirk yildusunsem gelmez aklima boyle seyler yaraticilgimyokturpek
Gulegule oynasnmasal

Sutlubrokolicorbasni benyapmstim ama alp te sevmedi bende bidaha yapmafm oyuzden

Nur neler yapyosun canim berra daha iyi dimi

benicim hep yazıcam unutuyorum kızların alerjileri varya
detercan deyiştirecem demiştimn amway ttavsiye ediorum bab deterjanıvar hem büyükllerde kullana biliyolar şidetle tavsiye ediorum dene istersen ..

kizlarvtesekkur ederim nete koliden mutfak yazin begendginizi yapin tarifide resmide aciklamali var bloglarda cok kisi yapmis oyle sanildgi gbi zor degil :)
ben kolaya kactim kumasla kapladim koliyi on tarafida elimle diktim büzüp lastik gecirdim hani hava katsin dumduz olmasin diye
nette hep hazir yapiskanli kagitlarla kaplamislar elisi kagidiyla ocak falan yapmislar ben sivi sabun basligindan musluk yaptim koliyi delerek sabitledim onlari limon rendesinin tabagindanda lavabo yaptimonuda olcup deldim kartonu icine gomuldu sabitledim yani
dedigim gbi anlatinca karisik gbi ama basina gecince ortaya cikiyor biranda kolay yani

kiz banada gulden fikir verdi saolsun :)
nile mutfak alcam dedi benide bizimde var kizlar ounuyo dedi baktim o sirada koliden yapilanlarinida gordum gorsel taratiyodum ordan esinlendim

nile mutfak alcam dedi benide bizimde var kizlar ounuyo dedi baktim o sirada koliden yapilanlarinida gordum gorsel taratiyodum ordan esinlendim
ha ha ha kız nebileyim ben senin bukadar hamarat olacağını bence benim alacağımdan senin yaptığın daha kıymetlive güzeldir eminim:

benicim hep yazıcam unutuyorum kızların alerjileri varya
detercan deyiştirecem demiştimn amway ttavsiye ediorum bab deterjanıvar hem büyükllerde kullana biliyolar şidetle tavsiye ediorum dene istersen ..
Tavsıyen ıcın sagol cnm dun aldım ben oncekı kullandıgımı bı muddet denıycem bakalım, zaten su amway marketlerde olsa hemen alırımda dıger turlu olunca esım bır suru soylenır onun ıcın sesımı cıkarmıyorum:) yınede tesekkur dusuncelı arkadasım:)
Benden de sana bır tavsıye nılosa mutfak alıcaksınya ıkeanınkınede bı bak ıstersen tahtadan hem gercege cok yakın ocagın ustunde ısık falan yanıyo ocak yanıyomus gıbı suslu pudlu degıl ama bız kapaklara hello kıty yapıstırmıstık:)
Ayaklarım agrıdı utu yapmaktan ara verdım mola:)

Cnm masallah guzel olmus bu arada masalıda gormus olduk bıraz:) bıtırıncede ısterız foto:)

nedemek benicim tabi sen eşini daha iyi tanırsın yapa bileceğim bişey olsa yaprım gerçekten ama olsun inş iyi gelir aldığında..
cnm oraya gitme şansım yok ama netten bakyim bakalım ..aman ne zormuş aa bu arada ben size söylemeyi unuttum ben akşam kumaş aldım niloşla ikimize burda gelinlik moda evivar oraya elbise diktiriyorum ama düz bi elbise normalde pek yapmıyomuş ama bize yapıcak:

ooo gülden hanımcım hazırlıklar başlamış son gaz. hadi inş. gönlünce olur. bolbol foto isteriz artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…