- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.461
ohhhohhh erdem paşamada baksenoy oy oy ayşegül maşallah sana erdem bile bayılıyo mutfağafizik tedaviye gittiğimiz yerde ahşap olanı var anne çorba pişircem diyo gşidiyo tencereyi kaşıkla karıştırıyo :)
ha ha bi benim kızda yok o çaba desene. gerçi bende bakıom bende bakıom deyip duruyor yemek yaparken ya neyse. erdemin kabızlık durumu nasıl cnm ii di mi çok şükür.oy oy oy ayşegül maşallah sana erdem bile bayılıyo mutfağafizik tedaviye gittiğimiz yerde ahşap olanı var anne çorba pişircem diyo gşidiyo tencereyi kaşıkla karıştırıyo :)
güzel olmuş cnm ellerine sağlık becerikli hatun. baksana oynamaya başlamış bilekizimin yarim yamalak mutfagi bunun uzerine davlumbaz yapicam yanina dolap
tarif yazarmısın ayşegüülkizlar masala koliden mutfak yapmaya calisiom onunla oyalanipm gecmis yapamadim yasemin kisknilmis anladigim kadaryla ama eminim o bizi birakip gitmez kizlar :)
buarada sutlu brokoli corvasi yaptim masala ama bende ictim guzel sayilirdi pek damak tadima uymadi ama masal bayila bayila yedi enazindan saglikli onun icin:)
denemk isterseniz tavsiye ederim bol vitamin deposu
Allaha şükür şu sıra yine tutmaya çalışıyo ama yapıyo şükürha ha bi benim kızda yok o çaba desene. gerçi bende bakıom bende bakıom deyip duruyor yemek yaparken ya neyse. erdemin kabızlık durumu nasıl cnm ii di mi çok şükür.
kiz banada gulden fikir verdi saolsun :)Funda defne iyiymis sevndm canim ilac vermemsine
Aysegulmasallah sana ne beceriklsn yahu yasemininde dedgi gibi kirk yildusunsem gelmez aklima boyle seyler yaraticilgimyokturpek
Gulegule oynasnmasal
Sutlubrokolicorbasni benyapmstim ama alp te sevmedi bende bidaha yapmafm oyuzden
Nur neler yapyosun canim berra daha iyi dimi
ha ha ha kız nebileyim ben senin bukadar hamarat olacağını bence benim alacağımdan senin yaptığın daha kıymetlive güzeldir eminim:kiz banada gulden fikir verdi saolsun :)
nile mutfak alcam dedi benide bizimde var kizlar ounuyo dedi baktim o sirada koliden yapilanlarinida gordum gorsel taratiyodum ordan esinlendim
Tavsıyen ıcın sagol cnm dun aldım ben oncekı kullandıgımı bı muddet denıycem bakalım, zaten su amway marketlerde olsa hemen alırımda dıger turlu olunca esım bır suru soylenır onun ıcın sesımı cıkarmıyorum:) yınede tesekkur dusuncelı arkadasım:)benicim hep yazıcam unutuyorum kızların alerjileri varya
detercan deyiştirecem demiştimn amway ttavsiye ediorum bab deterjanıvar hem büyükllerde kullana biliyolar şidetle tavsiye ediorum dene istersen ..
Cnm masallah guzel olmus bu arada masalıda gormus olduk bıraz:) bıtırıncede ısterız foto:)kiz banada gulden fikir verdi saolsun :)
nile mutfak alcam dedi benide bizimde var kizlar ounuyo dedi baktim o sirada koliden yapilanlarinida gordum gorsel taratiyodum ordan esinlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?