2012 kasım bebekleri büyüyor..

Masalin mutfak çok güzel oluyor aysegul ellerine sağlık bende görmüştüm gerçekten neler neler yapıyor lar bende imrenerek bakiyirum
beni kolay gelsin en nefret ettiğim iştir ütü yapmak biriktirir öyle yaparım bende
kızlar A101 e bebekler için sıvı geçirmez alez Gelecekmis perşembe günü cise alistirma evresinde lazım olur diye düşündüm ben alicam haberiniz olsun

du bakalım heves ediorum yaseminim ama inş güzel olur nediyeyim:
nurayım sağol bencede çok işimize yarar: aslında nuray sende yaparsın sende o yeteneği görüyorum ben:

Hayirli gunler kizlar dun yazip kacmis gibi oldum k.bakmayin net paketim bitmek uzeriydi cikmak zorunda kaldim dun sabah gecmisi okumustum ordan aklimda kalanlari yazayim ama dunden beri gecmis birikmis firsatim olursa okumaya calisirim.

Yasemincim teyzen en son uyutuluyodu ins.simdi durumu daha iyidir Allah sifa versin ins.
Zeynepte daha iyidir umarim.

Ozcanan gecmis olsun sanada canim operasyonun bugunmuydu senin hastaliginin kesin tedavisi olmamasi kotu ama en azindan caresi olan bi hastalik bunada sukur canim ins.daha iyi olursun bundan sonra.

Songulcuum aras pasamizin d.gunuymus gecti ama d.gunu kutlu olsun pasamizin guzel bi dogum gunu gecirmissiniz mutlu olmustur pasa.
Ehliyetide alma sansin varsa al canim bende cok istiyorum ama erene bakicak kimse yok iste ins.ilerde almayi dusunuyorum.esimde diyo sanada bitane araba aliriz diyo bi taraftanda korkuyo hic sorma.

Benicim masallah sizede kizlarla pasta falan yapiliyomus ne guzel.evet ereninde kardesi falan olsa cok mutlu olur ve surekli onunla ilgilenir eminim tvde bebek gorsun seviniyo bebe bebe diyo hemen hatta esimde istiyo ama eren biraz daha buyusun ya ozaman ins.olur.2 yas kontrolu beyzanin kontrolu falan iyi gecmistir ins.Annenlerde geliyomus annen ilk defa geliyomus cok heycanli olsa gerek senin icin ins.biraz uzun kalirlar hasret giderirsiniz.

Fundacim sen erenin ayagini sormustun iki kere yazamadim cok sukur iyi canim banyo yapsada artik etkilemiyo baya iyilesti ins.dahada iyi olucak.
Defne krese alismis cok sevindim uykusu yemegi duzene girmis ins.senin sabite gecme isinde olurda hersey dahada guzel olur sizin icin canim.en son oksuruyo demistin ins.bidaha olmamistir ilerlememistir.

Dilekcim eren iyi cok sukur canim siz nasilsiniz efe nasil resimleri cok guzel masallah delikanli olmus pasa.

Guldencim sagol canim normalde babamizin isleri yogun mesai oluyo hep hafta sonunu degerlendirelim dedim bende hazir okulumda yokken gezdik biraz yoksa hafta ici cikamiyoruz.
Nilede kocaman masallah okul karsili wcyi ogrenicek anlasilan ins.ogrenir bakalim biz napicaz erene ogretsem ogrenirde koye gidip gelelim bakalim dusunucem bende.

Aysegul masal ananeye cok alisti anlasilan erende anane sevdalisi ya koyde pesinde geziyo hep bu gidiste iyice baglanir artik.

Kiz yasemiin hamilemisin ay okuyunca icim bi garip oldu bizim evdede son gunlerde bebek konusulur oldu ama cok sevindim senin adina aslinda istiyodunuz ama surprizmi oldu sizede acaba cok merak ettim gecmisi okumak istiyorum ama esimde geldi cikmak zorundayim firsatim olursa okuycam heycanli heycanli.

Defnem aysegul tesekkur ederim kizlar dugun icin hazirlanmistik iyi oldu bu kendini biraz bakimli hissettim

Beni eklerim tabi canim foto bi ara boyu ve kilosu iyi bence kafana takma saglikli olsunlarda

Yasminnnn cok sevindimmm canim tebrik ederimmmm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

gulden canim sende baya hazirliklar var bende daha hic birsey yok sadece pasta siparisi verdim okadar

Bizde iyiyiz canim cok sukur ben calisiyorum efeye babasi bakiyor tesekkur ederiz teyzesi buyudu kocaman delikanli oldu pasam

Iyiyim canim sagol alp tugrada iyi biraz oksuruk var okadar
Alistik canim havalarda sogudu hep evdeyiz
Efe nasilneler yapyo esin nasil daha sonra calismyacakmsncanim
Esim iyi canim sukur 11. Ayda ise baslayacak nasip olursa ben calismak istiyorum ama efe ye bakacak kimsem yok oyuzden zor gorunuyor

Gecmis olsun canim oksuruk kotu ins atlatirsiniz

Esim iyi canim sukur 11. Ayda ise baslayacak nasip olursa ben calismak istiyorum ama efe ye bakacak kimsem yok oyuzden zor gorunuyor

Gecmis olsun canim oksuruk kotu ins atlatirsiniz

Ise basliyosa iyidir esin sukur bugunleride atlattnz
Annenlere tasnma isi neoldu dahaonce soylemstn herald ama ben unuttum canim

günaydın gülden günaydın kızlar
bir yorgunum bu sabah hayır olsun erdemde uyanmadı kucağımda uyur halde götürdüm çok nadir olur bakalım altından bi hastalık çıkmasa iyi

herkese günaydın kızlar. nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür. zeynebin lksürüğü devam edio gripte geçmedi gitti yaaa... teyzem dün gözlerii açıp kapatmış çok sevindik rabbim hasarsız çıkmayı nasip etsin inş.
fatma cnm çok sağol rabbim sizlere de nasip etsin inş.
dilekçim çok sevindim eşinin işe başlıycak hale gelmiş olmasına. psikolojik olarakda rahatlamıştır bu drurm onu. allah bi daha yaşatmasın böyle günler inş. çok teşekkür ederim buarada cnm:)
kızlar dün akşam itibariyle evdeki herkes öğrendi babam hariç. gıcık ablam çenesini tutamadı sinir oldum

bir yorgunum bu sabah hayır olsun erdemde uyanmadı kucağımda uyur halde götürdüm çok nadir olur bakalım altından bi hastalık çıkmasa iyi

günaydın cnm aklına kötü şeyler getirme keyif yapıodur paşa inş.

betülüm günaydın hemen kötüye yorma cnm belki dün yorulmuştur paşa
hem bizim dr demiştiki 2 yaş sonrası uykunun tadını almaya başlarlar ve daha fazla uyurlar dedi:
yaseminim günaydın inş güzel haberler gelicek teyzenden
kız ne kızıyon ablana bende çok heyecanlanırım hemen paylaşmak isterim hem morel olmştur annenede bence oda istiyodu sonuçta dimi?

olsun canım moral olmuştur :)

günaydın cnm aklına kötü şeyler getirme keyif yapıodur paşa inş.
abimin oğlu gece ateşlenmiş annemde kalıyorlar onlar umarım erdemede geçmez

inşallah sadece uykudur güldenim
ay çok merak ettim yaaa süper olacak eminim

olsun canım moral olmuştur :)

abimin oğlu gece ateşlenmiş annemde kalıyorlar onlar umarım erdemede geçmez

inşallah sadece uykudur güldenim

ay çok merak ettim yaaa süper olacak eminim
ayyy inş güzel olur betülüm çok özendm nede olsa:
bu arada erdem paşamda hasta olmaz umarım ama evde bi çocuk hastaysa hemen geçiyo nile biz eylülden çok hasta oluyoruz öyle malesef...

kızlar bu arada size bir programdan bahsetmek istiorum
bu programı telefonunuza indire biliorsunuz yani telefonunuzun indirme bölümüne ilk 6 yıl yazıyorsunuz.
sonra kayıt oluyorsunuz çok yararlı bilgilervar çocuk gelişimleriyle ilgili ben şidetle tavsiye ediorummm:

herkese günaydın kızlar ama ama neden sayfa birikmemişkiii:
günaydın tatlım

günaydın cnm
inşallah hastalık nedeniyle değildir

günaydın cnm teyzen için çok sevindim
baban niye öğrenmedi?
ablan nasıl söyledi?
cnm inşallah istediğin gibi olur

kızlar dün akşam kv ben,i sinir etti
neymiş kreşe giderken defneye şort giydirmeyecekmşim,pantolon,etek giydirmeyecekmişim sadece eşofman giydirecekmişim
neden diyorum defne rahat edemezmiş
valla kusura bakma,defnenin bir sürü kışlık şortu,pantolonu var onları giydireceğim dedim
bozuldu bişey diyemedi
ya çocuğuma heves edip güzel güzel giydiriyorum
ne istiyorsun da giydirme diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…