- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.481
Bizde iyiyiz canim cok sukur ben calisiyorum efeye babasi bakiyor tesekkur ederiz teyzesi buyudu kocaman delikanli oldu pasamFundacim sen erenin ayagini sormustun iki kere yazamadim cok sukur iyi canim banyo yapsada artik etkilemiyo baya iyilesti ins.dahada iyi olucak.
Defne krese alismis cok sevindim uykusu yemegi duzene girmis ins.senin sabite gecme isinde olurda hersey dahada guzel olur sizin icin canim.en son oksuruyo demistin ins.bidaha olmamistir ilerlememistir.
Dilekcim eren iyi cok sukur canim siz nasilsiniz efe nasil resimleri cok guzel masallah delikanli olmus pasa.
Guldencim sagol canim normalde babamizin isleri yogun mesai oluyo hep hafta sonunu degerlendirelim dedim bende hazir okulumda yokken gezdik biraz yoksa hafta ici cikamiyoruz.
Nilede kocaman masallah okul karsili wcyi ogrenicek anlasilan ins.ogrenir bakalim biz napicaz erene ogretsem ogrenirde koye gidip gelelim bakalim dusunucem bende.
Aysegul masal ananeye cok alisti anlasilan erende anane sevdalisi ya koyde pesinde geziyo hep bu gidiste iyice baglanir artik.
Esim iyi canim sukur 11. Ayda ise baslayacak nasip olursa ben calismak istiyorum ama efe ye bakacak kimsem yok oyuzden zor gorunuyorIyiyim canim sagol alp tugrada iyi biraz oksuruk var okadar
Alistik canim havalarda sogudu hep evdeyiz
Efe nasilneler yapyo esin nasil daha sonra calismyacakmsncanim
Esim iyi canim sukur 11. Ayda ise baslayacak nasip olursa ben calismak istiyorum ama efe ye bakacak kimsem yok oyuzden zor gorunuyor
Gecmis olsun canim oksuruk kotu ins atlatirsiniz
günaydın gülden günaydın kızlar
bir yorgunum bu sabah hayır olsun erdemde uyanmadı kucağımda uyur halde götürdüm çok nadir olur bakalım altından bi hastalık çıkmasa iyi
olsun canım moral olmuştur :)herkese günaydın kızlar. nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür. zeynebin lksürüğü devam edio gripte geçmedi gitti yaaa... teyzem dün gözlerii açıp kapatmış çok sevindik rabbim hasarsız çıkmayı nasip etsin inş.
fatma cnm çok sağol rabbim sizlere de nasip etsin inş.
dilekçim çok sevindim eşinin işe başlıycak hale gelmiş olmasına. psikolojik olarakda rahatlamıştır bu drurm onu. allah bi daha yaşatmasın böyle günler inş. çok teşekkür ederim buarada cnm:)
kızlar dün akşam itibariyle evdeki herkes öğrendi babam hariç. gıcık ablam çenesini tutamadı sinir oldum
abimin oğlu gece ateşlenmiş annemde kalıyorlar onlar umarım erdemede geçmezgünaydın cnm aklına kötü şeyler getirme keyif yapıodur paşa inş.
inşallah sadece uykudur güldenimbetülüm günaydın hemen kötüye yorma cnm belki dün yorulmuştur paşa
hem bizim dr demiştiki 2 yaş sonrası uykunun tadını almaya başlarlar ve daha fazla uyurlar dedi:
yaseminim günaydın inş güzel haberler gelicek teyzenden
kız ne kızıyon ablana bende çok heyecanlanırım hemen paylaşmak isterim hem morel olmştur annenede bence oda istiyodu sonuçta dimi?
ay çok merak ettim yaaa süper olacak eminimakşam niloşu terziye götürdüm kızlar ölçüsünü aldı kadın tabi benimde ay bakalım inş güzel şeyler çıkar ortaya ya çok heves ettim ama ben heves edincede istediğim gibi olmaz ama inş elbise güzel olur..
ayyy inş güzel olur betülüm çok özendm nede olsa:olsun canım moral olmuştur :)
abimin oğlu gece ateşlenmiş annemde kalıyorlar onlar umarım erdemede geçmez
inşallah sadece uykudur güldenim
ay çok merak ettim yaaa süper olacak eminim
günaydın tatlımherkese günaydın kızlar ama ama neden sayfa birikmemişkiii:
günaydın cnmgünaydın gülden günaydın kızlar
bir yorgunum bu sabah hayır olsun erdemde uyanmadı kucağımda uyur halde götürdüm çok nadir olur bakalım altından bi hastalık çıkmasa iyi
günaydın cnm teyzen için çok sevindimherkese günaydın kızlar. nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür. zeynebin lksürüğü devam edio gripte geçmedi gitti yaaa... teyzem dün gözlerii açıp kapatmış çok sevindik rabbim hasarsız çıkmayı nasip etsin inş.
fatma cnm çok sağol rabbim sizlere de nasip etsin inş.
dilekçim çok sevindim eşinin işe başlıycak hale gelmiş olmasına. psikolojik olarakda rahatlamıştır bu drurm onu. allah bi daha yaşatmasın böyle günler inş. çok teşekkür ederim buarada cnm:)
kızlar dün akşam itibariyle evdeki herkes öğrendi babam hariç. gıcık ablam çenesini tutamadı sinir oldum
cnm inşallah istediğin gibi olurakşam niloşu terziye götürdüm kızlar ölçüsünü aldı kadın tabi benimde ay bakalım inş güzel şeyler çıkar ortaya ya çok heves ettim ama ben heves edincede istediğim gibi olmaz ama inş elbise güzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?