2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydin kizlar dun ilkkez masal gunduz uykusu yapmadi ve aksam 7de sizar dedim ama i saatlerde bir sarhos olur gbi oldu sersemledi ama acildi sonra 9da uyudu ve suan hala uyuyor gece 2de wc ye kalkti sadece okadr ayy sevdim ben bunu ama henuz uhkuya ihtiyaci var gunduz oyuzden kesemem asla
zaten dun oyuncavin hevesiyle uyumadi normalde kendi dayanamaz zaten uyur kalir genelde hep ben biseylerle ugrasirken bir sesiszlik olur bi bakarim ki uyumjs kalmis koltikda yerde:)

gulden o programin ismi ne ne olarak indirruz bende isgiyorum
biarada elbiqeleriniz gonlunce olsun ins

betul tarifi verzyim cnm :)
brokoliyi cok oldurmeden hasliyorsun haslama suyunu dokuyorsun az bisey birakiyorsun tencerenin.dibinde onunla pure haline getiriyorsun o hazir bekliyor baska bir tavada tereyagda un kavuruyorsun kojusu cikinca 1bardak sut ekliyorsun kaynatiyorsun besamel soq kivaminda olunca pure halindeki brokoliye dokup karistiriyorsun 2bardakda sicak su ekliyorsun kaynamaya birakiyosun bi tasim kaynat kapat en son kapatinca tuz karabiber ekliyosun bu yarim kg brokoki icindi olculer canim sen kendin ayarlarsin

yasemin biz bile cok heycanlandik ablan napsin dayanamaistir hem moral olur onlarada teyzen icinde olumlu bir gelisme olur ins goz acip kapatmanin nekadr kiymetlo oldgunu anca bu duymda anliyoruz allhim kimseye yastmasin o bekleyisi teyze.ede sifa versin ins rabbim

günaydın fundacım. babam uyuyordu cnm o nedenle öğrenmedi. ablam görüntülü konuşma yaparken onu yeme bunu yee şöyle böyle deyip gülünce anladılar cnm. bende reddedemedim güldüm. ortaya çıkmış oldu. kıyafet konusuna gelince cnm. büyükler çocukların rahat etmediğini düşünüo gerçekten kv mde dar giydiriyrosun gelişiimi engellenir deyip dururdu şimdi bişey demio alıştı galiba

fundacım takılma he de geç ben öyle istiyorum öyle olacakde boşverrr:
ayşegül günaydın cnm programın adı ilk 6 yıl cnm telinin indirme yerine yazıyosun süoper bi program bence kesin indir derimm hatta kızlar hepiniz indirinn:
ayrıca maşallah masala negüzel uyumuş
ee yasemin nededi annenler öğrenince peki şekerimyazmıyosun

anlamıştım zaten bişeyler olduğunu dedi annem cnm. bişey demedi . zaten pek denecek bişey yoktu . teyzemin durumu malum. ayrıca abimlerin bebeği olmuo biliosunuz. onlarda ordaydı haliyle tepki verilecek bir ortam yoktu. o nedenle ben bilinmesin demiştim zaten ama ablam sağolsun dayanamadı...

cnm gelişimini falan düşündüğünü zannetmiyorum
neden sadece eşofman?
çocuğum güzel güzel giyinse ne olur?kreşe gelen çocuklar güzel güzel giyinirken benim çocuğum niye yokmuş gibi öyle giyinsin ki?
zaten cnm kusura bakmasın onun keyfine göre giydiremem
her dediğini yaptım tepeme çıkardım
kendi ablasının torunu poposunun göründüğü şortlar giyiniyor,ablasının kızı minicik etek giyiyor misafirin yanında bacaklarını ayırıp oturuyor onlara laf edilmiyor ben diz hizasında etek giydim diye demediğini bırakmıyor.yok artık kusura bakmasın çocuğumu güzel güzel giydireceğim

tabiki zor bididurum onlarınki cnm ama sonuçta buda saklanacak bişey değil oyüzden onlarda sevnmiştir eminim hem gelininizi az çok bilioruz..

kızlar bu sabah defneye şifon bluz üzerine kürklü yelek giydirdim.o kadar mutlu oldu ki anlatamam
çok sevindi
gidip gidip aynaya baktı
süslenmeyi ne kadar çok seviyor bu kız

aynen fundacım işte bugüne kadar dediğin gibi tepene çıktılar ne oldu senden kötüsü yok madem kötü olacan en azından senindediklerin olsun dimi ama :):)
ha ha ha yaşasın kötülükkkkkkk ay ben çok fenayımyaaaa::):) ama hakediyolaryani:

yasemin inşallah allah gelininize de bir evlat nasip eder
sen hamilesin gelininiz için de dua et
sancı çekerken edilen dualar kabul oluyor.doğumda bol boö gelininize dua et
annemlerin komşusunun kızının 20 senedir çocuğu olmuyordu
doğumda sancı çekerken ona dua ettim(kader abla inşallah sen de bu acıyı çekersin dedim ) ve defne doğduktan 20 gün sonra hamile kaldı.rabbim onlara da nasip etti
inşallah allah sizin gelinin de kucağını boş bırakmaz

tabiki zor bididurum onlarınki cnm ama sonuçta buda saklanacak bişey değil oyüzden onlarda sevnmiştir eminim hem gelininizi az çok bilioruz..
cnm gelinimiz sağolsun çok anlayışlı . duyar duymaz biz el miyiz niye saklıon dedi. ama içten içe üzüldüğünü biliyorum ya beni üzüo bu durum. ama dediğin gibi nereye kadar saklayabilirim ki

ohhh ohhhh süslü defnemede baksen anasının kızı bence uzağa bakmamak lazım he he::):) babaannesine inat yapıyo he he he aferin ona:
nilede nezaman yeni bişey alsam hemen aynaynanın karşısına geçiyo:):)

öyle cnm
dün kv ye defnenin doğum günü için yarın teyzemi arayacağım dedim
ablamlar gelemez boşuna söyleme dedi
ben de "ben davet ediyim de gelmezlerse gelmesinler" dedim ama çok bozuldum
düğüne vs için geliyorlar da ben davet edince niye gelmiyorlar?
zaten ramazanda iftar davetime de gelmemişlerdi
birazdan arayacağım bakalım ne diyecek?

sende haklısınoda haklı mutlaka üzülüyodur benimniye yokdiye ama inş allahım onlarada nasip edecek cnm:
abin biraz çaba gösterse olacak bu iş aslında : bence inşallah olur allahım isteyen herkese çocuk nasip etsinnnn:

ohhh ohhhh süslü defnemede baksen anasının kızı bence uzağa bakmamak lazım he he::):) babaannesine inat yapıyo he he he aferin ona:
nilede nezaman yeni bişey alsam hemen aynaynanın karşısına geçiyo:):)
cnm ben o kadar süslü değilim ki
hatta kv bana kızıyor azcık süslen,kocanın yanında makyajsız dolaşma,çapulcu gibisin diye

hep ediyorum cnm inş. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

fundacım sen çağr gelir yada gelmezler kendileribilir
boşver annenler gelecekti dimi önemli olan o isterse kimse gelmesin annen gelsin yeterrrr:
sende sorsaydınya neden benim davetlerime gelmiyolar ozaman bende artık onalara gitmeyeyim demekki beni istemiyolar deseydin keşke he he he:

çok fenasın güldennnnnnnnn ha ha:)

çok fenasın güldennnnnnnnn ha ha:)
ha ha ha öyleyim dimi ama ama haksızmıyım şekerim:
ben davet edince gelmiyecekler hemde mazeretsiz sonra beni bekleyecekler yok öyle bişey ha ha ha ha sanki sen olmsan benimdüşündüğümü yapmazsın ha ha ha: sööyliyenede bak ha haha:):):)
::).):)

kız yasemin yazdınmı bakayım 2015 haziran annelerine :.(
çok pis kıskanıorum bak oradabende üye olucam seni takip ediceem haberin olsun:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…