- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.501
cnm gelişimini falan düşündüğünü zannetmiyorumgünaydın fundacım. babam uyuyordu cnm o nedenle öğrenmedi. ablam görüntülü konuşma yaparken onu yeme bunu yee şöyle böyle deyip gülünce anladılar cnm. bende reddedemedim güldüm. ortaya çıkmış oldu. kıyafet konusuna gelince cnm. büyükler çocukların rahat etmediğini düşünüo gerçekten kv mde dar giydiriyrosun gelişiimi engellenir deyip dururdu şimdi bişey demio alıştı galiba
zaten cnm kusura bakmasın onun keyfine göre giydirememfundacım takılma he de geç ben öyle istiyorum öyle olacakde boşverrr:
ayşegül günaydın cnm programın adı ilk 6 yıl cnm telinin indirme yerine yazıyosun süoper bi program bence kesin indir derimm hatta kızlar hepiniz indirinn:
ayrıca maşallah masala negüzel uyumuş
ee yasemin nededi annenler öğrenince peki şekerimyazmıyosun
aynen fundacım işte bugüne kadar dediğin gibi tepene çıktılar ne oldu senden kötüsü yok madem kötü olacan en azından senindediklerin olsun dimi ama :):)cnm gelişimini falan düşündüğünü zannetmiyorum
neden sadece eşofman?
çocuğum güzel güzel giyinse ne olur?kreşe gelen çocuklar güzel güzel giyinirken benim çocuğum niye yokmuş gibi öyle giyinsin ki?
zaten cnm kusura bakmasın onun keyfine göre giydiremem
her dediğini yaptım tepeme çıkardım
kendi ablasının torunu poposunun göründüğü şortlar giyiniyor,ablasının kızı minicik etek giyiyor misafirin yanında bacaklarını ayırıp oturuyor onlara laf edilmiyor ben diz hizasında etek giydim diye demediğini bırakmıyor.yok artık kusura bakmasın çocuğumu güzel güzel giydireceğim
cnm gelinimiz sağolsun çok anlayışlı . duyar duymaz biz el miyiz niye saklıon dedi. ama içten içe üzüldüğünü biliyorum ya beni üzüo bu durum. ama dediğin gibi nereye kadar saklayabilirim kitabiki zor bididurum onlarınki cnm ama sonuçta buda saklanacak bişey değil oyüzden onlarda sevnmiştir eminim hem gelininizi az çok bilioruz..
öyle cnmaynen fundacım işte bugüne kadar dediğin gibi tepene çıktılar ne oldu senden kötüsü yok madem kötü olacan en azından senindediklerin olsun dimi ama :):)
ha ha ha yaşasın kötülükkkkkkk ay ben çok fenayımyaaaa::):) ama hakediyolaryani:
cnm ben o kadar süslü değilim kiohhh ohhhh süslü defnemede baksen anasının kızı bence uzağa bakmamak lazım he he::):) babaannesine inat yapıyo he he he aferin ona:
nilede nezaman yeni bişey alsam hemen aynaynanın karşısına geçiyo:):)
hep ediyorum cnm inş. rabbim tüm isteyenlere nasip etsinyasemin inşallah allah gelininize de bir evlat nasip eder
sen hamilesin gelininiz için de dua et
sancı çekerken edilen dualar kabul oluyor.doğumda bol boö gelininize dua et
annemlerin komşusunun kızının 20 senedir çocuğu olmuyordu
doğumda sancı çekerken ona dua ettim(kader abla inşallah sen de bu acıyı çekersin dedim) ve defne doğduktan 20 gün sonra hamile kaldı.rabbim onlara da nasip etti
inşallah allah sizin gelinin de kucağını boş bırakmaz
çok fenasın güldennnnnnnnn ha ha:)fundacım sen çağr gelir yada gelmezler kendileribilir
boşver annenler gelecekti dimi önemli olan o isterse kimse gelmesin annen gelsin yeterrrr:
sende sorsaydınya neden benim davetlerime gelmiyolar ozaman bende artık onalara gitmeyeyim demekki beni istemiyolar deseydin keşke he he he:
ha ha ha öyleyim dimi ama ama haksızmıyım şekerim:çok fenasın güldennnnnnnnn ha ha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?