2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kizlar nasılsınız
Biz iyiyiz şükür. Kizim bi kac lokma yumurta ve bir parca borekle kahvaltisini yapti cok şükür daha ne isterim:)
Fundacim cocuklarla cok bi arada bulunan biri olarak söylüyorum canim gercekten etekle falan rahat edemiyorlar. Esofman pantolon en iyisi. Arada olsa da genelde rahat edecegi şeyler giydirsen daha iyi canim. Tabi yine sen bilirsin.
Yasemincim teyzene cok sevindim canim inşallah saglikli bi sekilde çıkar hastaneden.
Guldencim elbiseleriniz istedigin gibi olur inşallah canim. Hangi renk diktiriyorsun tatlım

kızlar biraz önce eşimin teyzesini aradım doğumgünü için
foçadan izmire gidip gelmek zor oluyor gelemeyiz muhtemelen dedi
ben de müsait olursanız gelin dedim

katreynurum hoşgeldin aferin berrama buna şükür dimi amöa
cnm elbisenin kumaşı siyah üzerinde beyaz şekillerivar kaz ayağımı ne deniyomuş yani siyahlı beyazlı bi elbise
dikecek kadın gelinlikçi ama inş güzel diker istediğim gibi olur cnm bakalım meraktayımmm:

günaydın cnm
berra nasıl oldu?
cnm zaten elbise etek pek giydirmiyorum.malum koşup oynuyorlar
şort,pantolon,tayt türü giydiriyorum
ama kv ısrarla eşofman giydir diyor

funda arabaları yokmu onların yoksa bile gelmek isteyen insan gelir o gece kvlerde kalır ne olacak başka zaman geliyolarya:
ben senin yerinde olsam mesafemi onlarada koyarımmm:
onlarda birdersi hakediyolar bence şekerimmm:):)ayyy yasemin gene kötü diyecek bana ama olsun yaşasın kötülük dimi yaseminim ha ha ha ha::):).)

tamm guldencim deniycem o programi birazdan
kizlar masal uyandi kahvalti ettik hemn mutfagina kostu :)

benim komsumda hamile kalamiyodu doktora gidiodu tamiz cikiodu esini cgirmis doktor sonunda ikna etti goturdu zsindeymis sorun 1ay ilac kullndi hamile kaldi saka gbi sadece 1ay icinde okdu okadar basitmis ama ya gitmeseydi...
simdi 5aylik hamile kizi olcak cok mutlular
eger abindeyse gitse keske bu saglik sorunu ayip degilki allhim yazik ikisinede gitseler doktora belki sonuclancak

valla cnm anlamış değilim
benim davetlerime icab etmiyorlar kendileri bilir
evet cnm annemler geliyor çok şükür
en önemlisi onların gelmesi
dün annemle telefonda konuşuyoruz defne hemen anane dedi
annem sevinçten dört köşe tabi
sonra defneye anneanneni seviyormusun diye sordum.çooook dedi

cnm arabaları var
biz geleceğiz deseler eşim gidip alır bile
gün için,düğün için gelip gidiyorlar ama ben davet edince yok
ben zaten çok yüz göz değilim
biraz önce bana telefonda sitem ediyor hayırdır sen beni aramazsın ne oldu diye
ya ben gün boyu çalışıyorum hangi arada seni arayacağım

özellikle şimdi ayşegül mmutfak setiyle çok oynuyo deyince tamam budedim zaten aklımdaydı ama
tabi benimki anne eli deymiş gibi olmaz

Gunaydin kizlar
Yasemin bizdede inatci oksuruk devam ediyo bazen hapsieyo burnu akyo gecmedi gitti
Teyzende insallah dahaiyi olur canim allahin izniyle
Ablana kizmabenolsam bende dayanamazdm bizbile nasil heyecanlandk
Allahim insallah abinlerede bi evlat nasip eder

Gulden nilin tuvalet egtminasil gidiyo
Elbiselernzde insallah istedgn gibi olur

Funda guzel guzel giydr defnemi boaver sen kv ni
Siz yazin gecenin bi yarisi focaya gidip gelrken uzak olmuyo da onlar gelincemi uzak oluyo
Bosver canim gelmek istemeyen gelmesin

Betul insallah pasa hasta olmaz

Nur aferin berraya alp tugrada kahvaltda pek bisey yemez mesela bugun tost ekmegndn tost yaptim onu yedi az bisey birakti ama birazda salatalik yedi okdr iste

Aysegul masal nasildayandi okdr ama dedgin gibi gunduz uykusuna ihtuclri var daha

Güldencim çok güzel ya bayıldım ben bile özendim o mutfağa oynayasim geldi ayrıca ins elbiseler istediğin gibi olur çok güzel olursunuz ana kız
yasemincim iyi olmuş ogrenmisler daha soylemeseydin daha çok uzulurlerdi gelininiz eminimki çok sevinmistir ama içten burukluk olmuştur Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin ins isteyen herkese versin
fundacim davet etmekle iyi yapmışsın ama Gülden haklı ben senin yerinde olsam artık gidip gelmem araya mesafe koyarım elifte bişey giysin yada toka takayim anne ayna deyip kosturuyor kendine bakıyor defne gibi çok mutlu oluyor
Ayşegül masallah masala iyi dayanmış o kadar uykusuzluğa
betulcum inşallah aklına getirdigin gibi bi hastalık çıkmaz altından keyif yapiyordur pasam

Wavs im havalar bi öyle bi böyle olunca çocuklar iyilesemiyir bi türlü geçmiş olsun tekrar pasama

kızlar istanbuldan elife oyun hamuru seti aldı abalari içinde oyun hamuruna şekil vermek için aparatlar var çok sevdi elif sizinkiler de seviyorsa oyun hamurunu alın derim

Buranin sogugu bi baskaymis ya gercekten suan boyleyse kisi dusunemiyorum gerci surekli evdeyiz ama
Gece bogazm agzm cokkuruyo ya alp tugrannda oyle kalorifwr yanyo ya petege su koydum ama fayda etmyo

Bendaha almdm oyun hamuru alp kesin yer onlari
Elifim oynasin guzel guzel

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun okul var 5te pazar gunu okul olmadigi icin ogunun dersini bugune veriyolar ve ben ilk defa erenle gidicem heycanliyim biraz nasil olucak bilmiyorum ve otobusle gidicez bakalim ders neyseki 1saat suruyo bilmiyom yani nasil olucak eren napicak en azindan yok yazilmam diye mecbur gidicem oglusumda okulumu gorsun en son ben hamileyken karnimda ders dinlemisti hep pasa belki yabancilik cekmez.

Hosbuldum canım guzel olur inşallah elbiseleriniz foto isteriz artık:)

aynen cnm
gelmek isteyen gelir
ben davet ettim gerisine karışmam

günaydın cnm
berra nasıl oldu?
cnm zaten elbise etek pek giydirmiyorum.malum koşup oynuyorlar
şort,pantolon,tayt türü giydiriyorum
ama kv ısrarla eşofman giydir diyor
Berra iyi cok şükür canım. Antibiyotigin de sonuna geldik zaten atlattık cok şükür

bunlar çok süslü olacak anlaşıldı

Berra iyi cok şükür canım. Antibiyotigin de sonuna geldik zaten atlattık cok şükür
cnm berraya kereviz ve enginar yedir bol bol
bu ikisi karaciğere çok iyi geliyor
berra da antibiyotik kullanıyor ya en azından karaciğeri temizlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…