- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.521
günaydın cnmGünaydın kizlar nasılsınız
Biz iyiyiz şükür. Kizim bi kac lokma yumurta ve bir parca borekle kahvaltisini yapti cok şükür daha ne isterim:)
Fundacim cocuklarla cok bi arada bulunan biri olarak söylüyorum canim gercekten etekle falan rahat edemiyorlar. Esofman pantolon en iyisi. Arada olsa da genelde rahat edecegi şeyler giydirsen daha iyi canim. Tabi yine sen bilirsin.
Yasemincim teyzene cok sevindim canim inşallah saglikli bi sekilde çıkar hastaneden.
Guldencim elbiseleriniz istedigin gibi olur inşallah canim. Hangi renk diktiriyorsun tatlım
valla cnm anlamış değilimfundacım sen çağr gelir yada gelmezler kendileribilir
boşver annenler gelecekti dimi önemli olan o isterse kimse gelmesin annen gelsin yeterrrr:
sende sorsaydınya neden benim davetlerime gelmiyolar ozaman bende artık onalara gitmeyeyim demekki beni istemiyolar deseydin keşke he he he:
cnm arabaları varfunda arabaları yokmu onların yoksa bile gelmek isteyen insan gelir o gece kvlerde kalır ne olacak başka zaman geliyolarya:
ben senin yerinde olsam mesafemi onlarada koyarımmm:
onlarda birdersi hakediyolar bence şekerimmm:):)ayyy yasemin gene kötü diyecek bana ama olsun yaşasın kötülük dimi yaseminim ha ha ha ha::):).)
Wavs im havalar bi öyle bi böyle olunca çocuklar iyilesemiyir bi türlü geçmiş olsun tekrar pasama
kızlar istanbuldan elife oyun hamuru seti aldı abalari içinde oyun hamuruna şekil vermek için aparatlar var çok sevdi elif sizinkiler de seviyorsa oyun hamurunu alın derim
Hosbuldum canım guzel olur inşallah elbiseleriniz foto isteriz artık:)katreynurum hoşgeldin aferin berrama buna şükür dimi amöa
cnm elbisenin kumaşı siyah üzerinde beyaz şekillerivar kaz ayağımı ne deniyomuş yani siyahlı beyazlı bi elbise
dikecek kadın gelinlikçi ama inş güzel diker istediğim gibi olur cnm bakalım meraktayımmm:
aynen cnmGunaydin kizlar
Yasemin bizdede inatci oksuruk devam ediyo bazen hapsieyo burnu akyo gecmedi gitti
Teyzende insallah dahaiyi olur canim allahin izniyle
Ablana kizmabenolsam bende dayanamazdm bizbile nasil heyecanlandk
Allahim insallah abinlerede bi evlat nasip eder
Gulden nilin tuvalet egtminasil gidiyo
Elbiselernzde insallah istedgn gibi olur
Funda guzel guzel giydr defnemi boaver sen kv ni
Siz yazin gecenin bi yarisi focaya gidip gelrken uzak olmuyo da onlar gelincemi uzak oluyo
Bosver canim gelmek istemeyen gelmesin
Betul insallah pasa hasta olmaz
Nur aferin berraya alp tugrada kahvaltda pek bisey yemez mesela bugun tost ekmegndn tost yaptim onu yedi az bisey birakti ama birazda salatalik yedi okdr iste
Aysegul masal nasildayandi okdr ama dedgin gibi gunduz uykusuna ihtuclri var daha
Berra iyi cok şükür canım. Antibiyotigin de sonuna geldik zaten atlattık cok şükürgünaydın cnm
berra nasıl oldu?
cnm zaten elbise etek pek giydirmiyorum.malum koşup oynuyorlar
şort,pantolon,tayt türü giydiriyorum
ama kv ısrarla eşofman giydir diyor
bunlar çok süslü olacak anlaşıldıGüldencim çok güzel ya bayıldım ben bile özendim o mutfağa oynayasim geldi ayrıca ins elbiseler istediğin gibi olur çok güzel olursunuz ana kız
yasemincim iyi olmuş ogrenmisler daha soylemeseydin daha çok uzulurlerdi gelininiz eminimki çok sevinmistir ama içten burukluk olmuştur Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin ins isteyen herkese versin
fundacim davet etmekle iyi yapmışsın ama Gülden haklı ben senin yerinde olsam artık gidip gelmem araya mesafe koyarım elifte bişey giysin yada toka takayim anne ayna deyip kosturuyor kendine bakıyor defne gibi çok mutlu oluyor
Ayşegül masallah masala iyi dayanmış o kadar uykusuzluğa
betulcum inşallah aklına getirdigin gibi bi hastalık çıkmaz altından keyif yapiyordur pasam
cnm berraya kereviz ve enginar yedir bol bolBerra iyi cok şükür canım. Antibiyotigin de sonuna geldik zaten atlattık cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?