- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.541
Evet canım boğazı kuriyordur pasanin da o da öksürük tahriş yaparBuranin sogugu bi baskaymis ya gercekten suan boyleyse kisi dusunemiyorum gerci surekli evdeyiz ama
Gece bogazm agzm cokkuruyo ya alp tugrannda oyle kalorifwr yanyo ya petege su koydum ama fayda etmyo
Bendaha almdm oyun hamuru alp kesin yer onlari
Elifim oynasin guzel guzel
Inanir misin kereviz de enginar da hic yapmadim canim pek aram yoktur kendileriyle. Ama berra icin yapayim inşallah tabi bulabilirsem. Burada hic rastlamadim sanki kerevize falancnm berraya kereviz ve enginar yedir bol bol
bu ikisi karaciğere çok iyi geliyor
berra da antibiyotik kullanıyor ya en azından karaciğeri temizlenir
ben çok beğendim tam bi mutfak al bence guldenimwavsum hoşgeldin şekerim:
ay atlatsın şu gıribi minnaklarya zeynebiminde alpiminde nne çok sürdü .
nurayım güzel dimi beğendinmi gerçekten şekerim aldiyosun yani:
fatma iyidersler inş sorun çıkrrtmaz eren paşa:).)
canım marketlere vs bakInanir misin kereviz de enginar da hic yapmadim canim pek aram yoktur kendileriyle. Ama berra icin yapayim inşallah tabi bulabilirsem. Burada hic rastlamadim sanki kerevize falan
takmıyorum kv yi ama dün akşam sinir oldum işteGuldencim d.gunu hazirliklari baslamis sanirim ins.elbiseniz gonlune gore olur canim.
Yasemin teyzen ins.dahada iyi olur canim ilk belirtiyi gostermis bile.benim teyzemindede kalbinde pil var onunla calisiyo senelerdir cok sukur hasta olsada iyi hatta heycanlandigi zaman kalbi hizli atinca pion sesi daha cok duyuluyo tik tik diye Allahim dermansiz hastalik vermesin.
Ailende ogrenmis ama oyle bi durumda bende kizardim benim ablamda cok bosbogaz aramizda kalsinoyuzden boyle seyleri pek soylemem.ona.
Dilekcim esinde calismaya basliycakmis ne guzel cok sevindim canim.
Funda kv.takma canim o hepsini kiskancligindan yapiyo artik ona defnenin bakimi konusunda muhtacligin azaldiya ondan cekemiyo defne mutluya sen kafana gore giydir bosver kv.ni.
O teyzelerinizde yani ben olsam bidaha gitmem gulden cok hakli soylediklerinde bide koca yaz surekli gittiniz geldiniz oraya hic kiymetiniz yokmus anlasilan.
Betul erdem ins.hasta olmaz canim.
Alpta berrada zeynepte ins.dahada iyi olur kuzular.
Aysegul erende bugun ogle uykusu yapmiycak mecbur okula gidicez ama ins. kolayca atlatiriz.
Nuray ben daha once oyun hamuru almistim cok oldu ama alali ozaman eren dokunamisti bile hamuara biraz igrenmisti degisik gelmisti simdi daha akillilar buyuduler ama alsammi bilemedim oynarmiki.
teyzemin ogluna vermistim canim ozaman aklimda bulunsun bakalim alirim tekrar oynar ins.Fatmacim önceki aldıklarını Attın mi bi deneme yap poğaça falan yaparken oda hamurlu oynamak istiyorsa oynayacak demektir bizimki çok seviyor oynasın
Arada esin olunca zor tabi ama sende onlar nasil davraniyosa sende oyle davran canim en azindan bosver hicbirini takma kafaya.takmıyorum kv yi ama dün akşam sinir oldum işte
defrne kreş öğretmenlerine öpücük atıyormuş kv anlatıyor
sevmese öpücük atar mı?
teyzesi zaten kendinden başkasını önemsemez
onun gözünde bizim değil kv nin bile bi değeri yok
eşim de bi anlasa zaten ama adam görmek istemiyor
Ah guldenim ah buraya yazdim sonra hemen sesi geldi anne anne beni cagiriyo pekde kibar isimi sansa birakmadim bende gittim hemen ayagimda salladim uyuttum neyseki uyudu bunada sukur artik 4 gibi uyandiririm ama ac olurmuki sadece sut icirsemmi napsam cok vakitte kalmiycak otobusle ancak gideriz bakalim napicam.AFERİN PAŞAYA ANNESİNİDE DİNLERMİŞ:
EVET CNM ANLATINCA DİNLİYOVE ANLIYOLAR..
sabah kv ye bırakıyorum kv kreşe bırakıyorDefneyi krese kv.mi goturuyo canim tam kizmalik ya varya inadina yapiyo zaten kiskaniyo catlasin iste defne orda mutlu sende onu guzel guzel giydirip yollucan tabi eve gidincede ters konus biraz yapmasin bidaha.
ben ne dersem deyim o yine bildiğini okuyacakFUNDA İNATLAŞMA BENCE DAHA ÇOK YAPAR ANNE KIREŞTE BAKIMLI OLMASINI İSTİYORUM FALANDE ZATEN BU KIYAFETLER KÜÇÜLÜYO BİRDAHA NEZAMAN GİYECEK DE
AYYY NASIL ILIMLI GÖRDÜM KENDİMİ HE HEH E:
FATMACIM NEYSE SONUNDA UYUMUŞ KUZU BİLEMEDİMKİ CNM BEN BEN HİÇ SÜT VERMİORUM GÜNDÜZ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?