2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet canım boğazı kuriyordur pasanin da o da öksürük tahriş yapar
yok canim oynar emin ol yemez pis kokuyor zaten koklayinca yemek İstemiyorlar

cnm berraya kereviz ve enginar yedir bol bol
bu ikisi karaciğere çok iyi geliyor
berra da antibiyotik kullanıyor ya en azından karaciğeri temizlenir
Inanir misin kereviz de enginar da hic yapmadim canim pek aram yoktur kendileriyle. Ama berra icin yapayim inşallah tabi bulabilirsem. Burada hic rastlamadim sanki kerevize falan

Guldencim d.gunu hazirliklari baslamis sanirim ins.elbiseniz gonlune gore olur canim.

Yasemin teyzen ins.dahada iyi olur canim ilk belirtiyi gostermis bile.benim teyzemindede kalbinde pil var onunla calisiyo senelerdir cok sukur hasta olsada iyi hatta heycanlandigi zaman kalbi hizli atinca pion sesi daha cok duyuluyo tik tik diye Allahim dermansiz hastalik vermesin.
Ailende ogrenmis ama oyle bi durumda bende kizardim benim ablamda cok bosbogaz aramizda kalsin oyuzden boyle seyleri pek soylemem.ona.

Dilekcim esinde calismaya basliycakmis ne guzel cok sevindim canim.

Funda kv.takma canim o hepsini kiskancligindan yapiyo artik ona defnenin bakimi konusunda muhtacligin azaldiya ondan cekemiyo defne mutluya sen kafana gore giydir bosver kv.ni.
O teyzelerinizde yani ben olsam bidaha gitmem gulden cok hakli soylediklerinde bide koca yaz surekli gittiniz geldiniz oraya hic kiymetiniz yokmus anlasilan.

Betul erdem ins.hasta olmaz canim.
Alpta berrada zeynepte ins.dahada iyi olur kuzular.

Aysegul erende bugun ogle uykusu yapmiycak mecbur okula gidicez ama ins. kolayca atlatiriz.

Nuray ben daha once oyun hamuru almistim cok oldu ama alali ozaman eren dokunamisti bile hamuara biraz igrenmisti degisik gelmisti simdi daha akillilar buyuduler ama alsammi bilemedim oynarmiki.

Fatmacim önceki aldıklarını Attın mi bi deneme yap poğaça falan yaparken oda hamurlu oynamak istiyorsa oynayacak demektir bizimki çok seviyor oynasın

takmıyorum kv yi ama dün akşam sinir oldum işte
defrne kreş öğretmenlerine öpücük atıyormuş kv anlatıyor
sevmese öpücük atar mı?
teyzesi zaten kendinden başkasını önemsemez
onun gözünde bizim değil kv nin bile bi değeri yok
eşim de bi anlasa zaten ama adam görmek istemiyor

nurayım nil bayılıyo oyun hamurlarına cnm burdan bi arkadaşım ona kalıp almıştı minik minik onları yapmaya çalışıyo bide bildiğin hamur açıyo sıpaaaa:

Fatmacim önceki aldıklarını Attın mi bi deneme yap poğaça falan yaparken oda hamurlu oynamak istiyorsa oynayacak demektir bizimki çok seviyor oynasın
teyzemin ogluna vermistim canim ozaman aklimda bulunsun bakalim alirim tekrar oynar ins.

Arada esin olunca zor tabi ama sende onlar nasil davraniyosa sende oyle davran canim en azindan bosver hicbirini takma kafaya.

Kizlar erende cok emzige alismisti son zamanlarda hatta olmayinca arayip sormazdi artik meme meme diye ariyo istiyo bende dun biraz eski olan bi emziginin alt kismini biraz kestim hava alsin diye verdim erene aldi emiyo ama bi gariplik var eviriyo ceviriyo ters emiyo cikarip bakiyo tatmin olmuyo biraz emmeye calisiyo sonra cikarip kendi birakiyo bakalim ins.boyle boyle birakir yatarkende caktirmadan normal emzigini verdim gunduzleri emmeyi biraksin geceleri sonra biraktiricam yavas yavas.
Emzik emen diger kuzularada sizde deneyebilirsiniz.

Erene yemek yedirip yatirdim besigine sutunude verdim ciktim yemek yedirmeden once erene dedim eren simdi yemeginibyesin sonrada gidip kayyuyla uyusun uyaninca ben oglumu gezmeye goturcem okula goturcem falan dedim arada soyledim yatirana kadar sorunsuz yatti itiraz etmeden bi suredirde sesi cikmadi ins.uyur biraz ya yoksa zor olucak en azindan az cok uyursa biraz dinlenmis olucak uyanincada hazirlanip gideriz okula ins.erende gezmis olur.

ayyy kızlar çıldırcam ya
kv yi aradım defneyi sormak için
sabah benim giydirdiklrimi çıkarmış düz beyaz bady giydirip göndermiş
şimdi ben buna nasıl kızmayım?
salak bu kadın ya
kesin beni çıldırtmak istiyor
neymiş gezmeye giderken giydirecekmişim kreşte giydirmeyecekmişim
sana ne ya sana ne

AFERİN PAŞAYA ANNESİNİDE DİNLERMİŞ:
EVET CNM ANLATINCA DİNLİYOVE ANLIYOLAR..
Ah guldenim ah buraya yazdim sonra hemen sesi geldi anne anne beni cagiriyo pekde kibar isimi sansa birakmadim bende gittim hemen ayagimda salladim uyuttum neyseki uyudu bunada sukur artik 4 gibi uyandiririm ama ac olurmuki sadece sut icirsemmi napsam cok vakitte kalmiycak otobusle ancak gideriz bakalim napicam.

Defneyi krese kv.mi goturuyo canim tam kizmalik ya varya inadina yapiyo zaten kiskaniyo catlasin iste defne orda mutlu sende onu guzel guzel giydirip yollucan tabi eve gidincede ters konus biraz yapmasin bidaha.

FUNDA İNATLAŞMA BENCE DAHA ÇOK YAPAR ANNE KIREŞTE BAKIMLI OLMASINI İSTİYORUM FALANDE ZATEN BU KIYAFETLER KÜÇÜLÜYO BİRDAHA NEZAMAN GİYECEK DE
AYYY NASIL ILIMLI GÖRDÜM KENDİMİ HE HEH E:
FATMACIM NEYSE SONUNDA UYUMUŞ KUZU BİLEMEDİMKİ CNM BEN BEN HİÇ SÜT VERMİORUM GÜNDÜZ..

Ereni sallarken gecmisten bikac sayfa okudum waws canim sen kardesimi sormussun manisaya gidiyo canim jandarma komando olarak ama sonra nereye gider bilmiyorum bakalim benim gozumde hala kucuk ama iste askere gidiyo.

Yasemin kocan seni kandirmis ya kiiz ama istedigide olmus nasip tabi olsun kaza oruclarin kaldi ama napalim artik bebis geliyo sonucta ins.erkektir bebisimiz.

Betulcum gecmis olsun canim ins.ameliyata gerek kalmaz dikkat et kendine.
Erdemede masallah ins.yakinda sizi cok sasirtir.

Benicim kizlarina masallah ikiside cok iyi bence aferin beyzayada akilli kuzu.

Hevinde yazmis sonunda en azindan bizi unutmamisin masallah kuzularina canim boyle kardes iliskilerini cok seviyorum ya iyi olsunda kuzular arada yaz yeter canim.

Defneyi krese kv.mi goturuyo canim tam kizmalik ya varya inadina yapiyo zaten kiskaniyo catlasin iste defne orda mutlu sende onu guzel guzel giydirip yollucan tabi eve gidincede ters konus biraz yapmasin bidaha.
sabah kv ye bırakıyorum kv kreşe bırakıyor
ben sabah erken çıktığım için kv ye bırakıyorum
kreş zaten kv nin binanın arkasında yürüyerek 1 dakika
daha dün söyledim bugün inadına çıkarmış
ne kadar ters konuşursan o kadar tersine gidiyor kadın ya
ruh hastası
sinir etti beni ya
dilenci gibi giydiriyor çocuğu
şuan saçını başını yolmak istiyorum o kadar sinirliyim

ben ne dersem deyim o yine bildiğini okuyacak
herşeyi ben bilirim huyu beni çıldırtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…