2012 kasım bebekleri büyüyor..

Guldencim bende sadece uyurken veriyorum.sut besiginde verip cikiyorum.oyle uyuyo oyle alisti ama simdi bilemedim.

Neyse kizlar ben kaciyorum cantami hazirliyim erenin esyalarini falan vakit az kaldi sonra gorusuruz.

15aylikti emzigi biraktirdigimda ve sadece denemek istemistim ucunu kesince birakiyolar dediler merakimdan yapmistim daha niyetim yoktu biraktirmaya ama yaptigim ilk gun atti bida almadi kendiliginden uyudu ilkkez emziksiz esimde verme artik aramiyor dedi vermzdim yani 1gunde unuttu:)
cok ise yariyor yani gecede jyuturkende istedginde hep onu verdim yok demedim kendi atti ememeyince yedek olanida keser veririm diodum gerek kalmadi

BEN KESMEDİM ORTADAN KALDIRDIM ZATEN SADECE UYURKEN İSTİYODU O ARA 4 GÜN TATİLDİ BİŞEY İÇİN OZAMAN BIRAKTIRDIM YOKSA BENN OLMASAM BIRAKMAZDI BÜYÜK BİR İHTİMALLE İSTEDİĞİNDE HEP BAŞKA ŞEY FALAN ANLATTIM BAĞIMLI OLMADIĞI İÇİNDE ARAMADI:
GEÇENDE GÖRDÜ ANNE BU BEBEKLER MEME EMER DİYO SIPA:
KENDİSİ ÇOK BÜYÜMÜŞ GİBİ:

iyi dersler fatma erenle neler yaptibiz nsil gecti gelince anlat artik :)

funda kv de orda kendileri yiolar boya yapiolar ustleri batar onu gezmede giydir diye dusunmustur cok begenmistir sifon gomlek kurklu yelek demistin gozumde canlandida cok hos olmustur kv de begendiyse kiyamamsitir busefer o acidan bak kizma sinir etne kendini

bilmiyorum cnm ya her giydirdiğime bi bahane buluyor
kendisi söyledi çocuklar güzel güzel giyiniyor geliyor diye
ben defneye alışveriş yaptım güzel rahat ve şık kıyafetler aldım bu seferde sadece eşofman giydir demeye başladı

Iyi aksamlar kızlar
bugun gıremedım aklımda burda kalıyo ama bıkac gun yogunluk benı beklıyor her ne kadar d. Gunu partısı olmasada:) bıraz temızlıge basladım mutfak dolaplarını falan sıldım yarın ogleye kadar sılme supurme sonra beyzanın kreste etkınlık var oraya gıdıcez sonra kv gıderız herhalde aksamada nıdosuma pasta yapıcam pandıspanyasını bu aksam yaptım yarın aksam bıde beyaz lahana sarıcam dolaba atmıstım sabah cıkarırım artık aksama kadar erır:) bıde aksamdan hamur yogurup dolaba koyucam pızza ıcın, yanınada kısır salata vs. Benım menu bu kadar cekırdek aıleyız zaten ama gelen olursada yapacaklarım fazlasıyla yeter dıye dusunuyorum sızce? Yasemın sen okuma buraları yemekten bahsedınce sen gelıyon aklıma dırek,canın cekmesın emı:)
Bızden boyle sımdılık yarında ugrayamam yogunluktan cuma gelırım ıns. Iyı bakın kendınıze mınnaklarınıza:)

gunaydin kizlar guzel birgun olsun herks icin

beni kolay gelsin cnm sana yeter bencede hazirladiklarin
annenlerin gelmesine de az kaldi annenler 7sinde elcekti sanirim bizde o tarihte koye gidicez esimde aydina gidicek isi konusucak olursa tasincaz bakalim dua edinde olsun kizlar
yasemin en cok da sen dua et hamileninki olirmus ya
15gun kaldi gitmemeze is icin gidiyoruz ama masalin dogum gunune denk gelcek orda olcaz bizimki kalabalik dogum gunu olcak ayrica 2kez kutlanabikir esimin tarafi benim taraf diye

herkese günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
benicim bence menü yeterli
şimdiden mutlu yıllar nidoşa
ayşegül cnm hakkınızda hayırlısı olsun
gülden günaydın cnm
kızlar ben çok kötüyüm hasta oluyorum sanırım boğazım çok ağrıyor.baş ağrısı da eşlik ediyor vücudum dökülüyor
dün akşam defneyi banyo yaptırıp yatırdım.kendim duş aldım sonra da defnenin yazlıkları kaldırdım,ufalanları verilmek üzere ayırdım ve kışlıkları çıkardım
çok yorggum hissediyorum kendimi

kızlar bu arada bana kuvvetli bir lavabo açıcı söylermisiniz? duşakabinin gider borusunun eğimini çok az yapmışlar ve doğal olarak tıkanıyor
bir de sizin bebişler hoplayabiliyor mu?
yani defne merdivenden yataktan koltuktan falan hopluyor ama normal ayakta dururken hopluyamıyor.acayip kafama takıldı?

gunaydin guldencim fundacim
gecmis olsun funda
lavoba acmak.icin ben bimdekini kullniyorum ise yariyor tek cesit var orda zatrn rahatlikla bulursin toz seklinde dokuyosun ustune sicak su dokuyosun aciliyor lavabo dene derim

hoplama konusuna gelince masal hopluyor ama buna neden takildinki yapisiyla alakalidir daha sakin bir cocuktur icinden gelmiyodur:)

tamam cnm bime bakıyım
cnm koltuktan merdivenden falan hopluyor,benim kastettiğim normal ayakta dururken hoplama.hoplamak istiyor ama hoplayamıyor.acaba sorun mu var diye takıldım

Gunaydin hanimlar nasilsiniz dun biz oglusumla gittik okula bastan otobuste biraz korktu ilk binince ilk kez bindi cunku bide sicak ve kalaba bi kiz yer verdi eren olunca oturduk neyseki yol cok uzak degildi orda kizlarda erene laf atiyolar eren pek bakmiyo yabanciladi otobus olunca otobusten inincede birazda yuruduk sinifta eren kizlarin icinde maskot oldu herkes laf atiyo erene tutup seviyolar eren tabi kizlarin icinde mutlu bi kiz erene seker cikolata veriyo ama bikere opucem olurmu diyo sekerleri verip optu erende siritiyo sinifta dolasip durdu arada karisik karisik konusuyo hoca ders anlatiyo eren arkadan tekrarliyo biseyler herkes gulme krizi icinde hocada arada takiliyo erene konusuyo yan tarafta oturan iki kiz benim yasimi sordu 24 diyince sasirdilar aa hic gostermiyon kucuk duruyon falan dediler siniftan cikip merdivenlerden inerkende yanimizdan kizlar geciyo bize bakiyolar ayni ablasi gibi diyip saskin bakiyolar.
Neyseki eren ders boyu durdu yoksa isim zor olurdu diger kizlarada ders eglenceli gecmis oldu bakalim bidaha hafta ici ders olursa naparim bilmiyorum kisin sogukta olur artik duruma gore bakariz.

canim takilma yakinda kesfeder defnecik
fatma guzel gecmis sevindim erenede degisiklik olmus siniftakilerede :)
kizlar bugun niye kimse yok bgunde isim yoktu canim sikildi kendime is bulayim bari

İns.isiniz olur canim olursa koye yakin olucaktiniz sanirim gonlunuze gore olur ins.masalinda d.gunu guzel gecicek galiba kalabalik masal cok mutlu olur.eger kardesimin gidisi biraz daha gec olsaydi benimde koyde kuama gibi bi dusuncem vardi ama simdi kararsizim istesem yine kutlarimda bilemiyorum napcaz bakam.
günaydı
n kızlar pc sıkıntılı bugün benim yazamıyorum pöffff
benicim i
Gunaydin canim bugunde pek kimse yok sende olmassan burasi tam bos kalicak galiba.
Niye kafana takildiki canim erende acayip seviyo hoplamayi koltukta yatakta hergun yapiyoruz elimden tutup zorla goturuyo yatak odasina dun aksamda anlatmaya caliyo yerde hoplar gibi yapiyo yani yatakta hoplayalim demek istiyo ama oyle tam hoplayamiyo bu gayet normal bisey canim defnenin biseyi yok merak etme daha yerde hoplamayi bilmiyolar yer dumduz hem neden hoplasinlarki onlarda hakli.

aynen cnm aydin olursa koyumuze 2saat surmiycek aramiz cok iyi olcak annem gelip masala bakarim dedi bende calisabilirim olmaza seneye bu zmanlar 3egircek ozman krese verir calisirm ankara kres konusunda cok pahali calissam butun maasim gotcek bana bisey kalmicak oyuzden burda calisamiyorum

dogumgununu istiyosan kutla koyunuzde resim cekilip hatira klamasi acisindan guzel olur

Algulcum sizin icin hayirlisi olsun canim tasinsaniz gercekten guzel olur hayirlisiyla isiniz olur ins.

Fundacim gecmis olsun sanada atlamisim canim k.bakma bende dun okula git gel erenle baya terledim sicakti bide eve gelincede bi usudum bogazim falan kotuydu ama sabah cok sukur iyi uyandim sende kotuysen taylot ic canim ilerlemeden gecsin ins.

Benicim kiz hamaratsin masallah herseye yetisiyon yaptiklarin yeter canim misafirede sizede yeter.

Bende simdi markete ugrayip ereni parka goturcem kizlar gorusuruz sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…