- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.561
YASEMİN ERKEN ÇIKTI CNM EVDE ŞUANDA: SAĞLIK OCAĞINA GİTMİŞ KAYIT İÇİN HERHALDE BİRAZDA KARNIM AĞRIYO DEDİ:yasemin nerde guldencim yoklugu belli oluyor
bilmiyorum cnm ya her giydirdiğime bi bahane buluyoriyi dersler fatma erenle neler yaptibiz nsil gecti gelince anlat artik :)
funda kv de orda kendileri yiolar boya yapiolar ustleri batar onu gezmede giydir diye dusunmustur cok begenmistir sifon gomlek kurklu yelek demistin gozumde canlandida cok hos olmustur kv de begendiyse kiyamamsitir busefer o acidan bak kizma sinir etne kendini
tamam cnm bime bakıyımgunaydin guldencim fundacim
gecmis olsun funda
lavoba acmak.icin ben bimdekini kullniyorum ise yariyor tek cesit var orda zatrn rahatlikla bulursin toz seklinde dokuyosun ustune sicak su dokuyosun aciliyor lavabo dene derim
hoplama konusuna gelince masal hopluyor ama buna neden takildinki yapisiyla alakalidir daha sakin bir cocuktur icinden gelmiyodur:)
İns.isiniz olur canim olursa koye yakin olucaktiniz sanirim gonlunuze gore olur ins.masalinda d.gunu guzel gecicek galiba kalabalik masal cok mutlu olur.eger kardesimin gidisi biraz daha gec olsaydi benimde koyde kuama gibi bi dusuncem vardi ama simdi kararsizim istesem yine kutlarimda bilemiyorum napcaz bakam.gunaydin kizlar guzel birgun olsun herks icin
beni kolay gelsin cnm sana yeter bencede hazirladiklarin
annenlerin gelmesine de az kaldi annenler 7sinde elcekti sanirim bizde o tarihte koye gidicez esimde aydina gidicek isi konusucak olursa tasincaz bakalim dua edinde olsun kizlar
yasemin en cok da sen dua et hamileninki olirmus ya
15gun kaldi gitmemeze is icin gidiyoruz ama masalin dogum gunune denk gelcek orda olcaz bizimki kalabalik dogum gunu olcak ayrica 2kez kutlanabikir esimin tarafi benim taraf diye
Gunaydin canim bugunde pek kimse yok sende olmassan burasi tam bos kalicak galiba.günaydı
n kızlar pc sıkıntılı bugün benim yazamıyorum pöffff
benicim i
Niye kafana takildiki canim erende acayip seviyo hoplamayi koltukta yatakta hergun yapiyoruz elimden tutup zorla goturuyo yatak odasina dun aksamda anlatmaya caliyo yerde hoplar gibi yapiyo yani yatakta hoplayalim demek istiyo ama oyle tam hoplayamiyo bu gayet normal bisey canim defnenin biseyi yok merak etme daha yerde hoplamayi bilmiyolar yer dumduz hem neden hoplasinlarki onlarda hakli.kızlar bu arada bana kuvvetli bir lavabo açıcı söylermisiniz? duşakabinin gider borusunun eğimini çok az yapmışlar ve doğal olarak tıkanıyor
bir de sizin bebişler hoplayabiliyor mu?
yani defne merdivenden yataktan koltuktan falan hopluyor ama normal ayakta dururken hopluyamıyor.acayip kafama takıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?