- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.581
ohhh çok geçmiş olsun katreynurum bu arada hoşgeldinKizlar biraz once berranin ankarada yaptirdigimiz testin sonucu geldi kargoyla. Okudugumdan anladigim kadariyla bişey çıkmamış cok şükür. Ama tabi yine bi dr a gostermemiz gerekiyor
Saagol guldenim. Duzeldi mi sorun canim.ohhh çok geçmiş olsun katreynurum bu arada hoşgeldin
inş hakkınızdada hayırlısı olur cnm
yok cnm düzelmiyo yazarken beni atıyo yada yarım yazıyoSaagol guldenim. Duzeldi mi sorun canim.
ya ne bileyim,diğer yerlerde hoplayıpta düz yerde hoplamayınca aklıma takıldıİns.isiniz olur canim olursa koye yakin olucaktiniz sanirim gonlunuze gore olur ins.masalinda d.gunu guzel gecicek galiba kalabalik masal cok mutlu olur.eger kardesimin gidisi biraz daha gec olsaydi benimde koyde kuama gibi bi dusuncem vardi ama simdi kararsizim istesem yine kutlarimda bilemiyorum napcaz bakam.
Gunaydin canim bugunde pek kimse yok sende olmassan burasi tam bos kalicak galiba.
Niye kafana takildiki canim erende acayip seviyo hoplamayi koltukta yatakta hergun yapiyoruz elimden tutup zorla goturuyo yatak odasina dun aksamda anlatmaya caliyo yerde hoplar gibi yapiyo yani yatakta hoplayalim demek istiyo ama oyle tam hoplayamiyo bu gayet normal bisey canim defnenin biseyi yok merak etme daha yerde hoplamayi bilmiyolar yer dumduz hem neden hoplasinlarki onlarda hakli.
Algulcum sizin icin hayirlisi olsun canim tasinsaniz gercekten guzel olur hayirlisiyla isiniz olur ins.
Fundacim gecmis olsun sanada atlamisim canim k.bakma bende dun okula git gel erenle baya terledim sicakti bide eve gelincede bi usudum bogazim falan kotuydu ama sabah cok sukur iyi uyandim sende kotuysen taylot ic canim ilerlemeden gecsin ins.
Benicim kiz hamaratsin masallah herseye yetisiyon yaptiklarin yeter canim misafirede sizede yeter.
Bende simdi markete ugrayip ereni parka goturcem kizlar gorusuruz sonra.
yok kızlar sıkıntı var ama çözemedik bilmiorum ayşegül hakkınızda hayırlısı cnm fatma sevindim eylenmesine paşanın fu
ndacım geçmiş olsun cnm inş atlatırsın yasemin evdeymş bugün halsiz hissediyomuş kendini bugün gerçekten kimse yok nerdesiniz kızlar? songüllll sende yoksun şekerim nerdesin bakim..
sağol cnmSelam kizlar
Guldenle yasemin olmayinca hic ilerlemiyo sanki sayfalar di mi
Fundacim gecmis olsun canim.
Fatma okul guzel geçmiş sevindim canim sorun olmamasina.
Ayşegül inşallah sizin icin en hayirlisi olur canim. Ben cok yaklasmak istemiyorum dogrusu kv lere falan ama siz istiyorsunuz olur inşallah. Bizim de esim burdura cv sini gönderdi ama zor gibi. Hepimiz icin hayirlisi olsun artik.
çok sevindim cnmKizlar biraz once berranin ankarada yaptirdigimiz testin sonucu geldi kargoyla. Okudugumdan anladigim kadariyla bişey çıkmamış cok şükür. Ama tabi yine bi dr a gostermemiz gerekiyor
ay biraz yazıyorum atıyo beni çok gıcık ya bu pc offf anlamıorum hiçsağol cnm
hakkınızda hayırlısı olsun cnm
çok sevindim cnm
allaha çok şükür temiz çıkmış
kızlar akşam çukulata topu yaptım ben size tarif atayım hamaratlara istereniz ben çok beğendim tadını bence sizde beğenirsiniz içinde bihter çukulatada var oyüzden normal büsküviyle yaptığımız toplardan daha sert oluyo sonra fındığa batırıp kürdan taktım he he he:katre bende hic istemem yakinligi kvlere
ama annemlerde ayni yerde cok bencil gordum kendimi:) ha ha
ya 4senedir uzaktayiz sadece dogumda geldiler bide benim annem arada bir gelebildi hep yalniziz esiminde burda isi cok yogun oda bunaldi aydin daha rahatmis is bakimindan encok esim icin istyoum ama benim acimdanda guzel olucak bende kv ile mesafeliyim telde bile konusmayiz oyuzden yakin olsakda gelip gitmezler anca biz gideriz bende kendi anneme giderim sorun olmaz:)
berranin sonuclari iyimis cok sevindim buarada canim
yaseminm kiyamm ins ilk uc ay sendromidur uzun surmez kolay gecer ins hamileligin cnm benim ya
gulden sensiz olmuyor yaa kimsecikler yoktu bombos sayfalar aman arizalanmasin pc hic
masal uyudu benimde aklimda mozaik pasta yapmak var bakalim uyumazsam yaparim:)
isterim tabi cnm tarifkızlar akşam çukulata topu yaptım ben size tarif atayım hamaratlara istereniz ben çok beğendim tadını bence sizde beğenirsiniz içinde bihter çukulatada var oyüzden normal büsküviyle yaptığımız toplardan daha sert oluyo sonra fındığa batırıp kürdan taktım he he he:
ni
ohhh ohhhhh süperrr ay uğur böceğide negüzel ykışır benim defneme:kızlar bu arada bu öğlen defnenin doğum günü için süs aldım
konseptimiz uğur böceği olacak
happy birthday yazısı,balon,peçete aldım
hepsi de uğur böcekli
pastası da uğur böcekli olacak
doğumgününde çocuk olmayacağı için bu kadar aldım.aslında çok güzel süsler var ama çocuk olsa güzel
defne şeker/toz pembesi elbise giyecek,pembe uğur böcekli toka aldım
şimdilik bizden haberler bunlar
ay ne biliyim cnm yafunda cnm takılma ama illada takılıyossan tut defnemin iki elinden birlikte zıplayın bakalım ne yapıcak nil ikimizin zıplamasını çok seviyo mesela.
ayşegül afiyet olsun yap şekerim ama gelde iki muhabet edelim
ben ben
bak olabilir cnmohhh ohhhhh süperrr ay uğur böceğide negüzel ykışır benim defneme:
uğur böceklşi kırep hazırlaya bilirsin cnm aklında bulunsun
hanibu tost ekmeklerini minik kareşeklinde kesiyolaryaöyle üzerine i
ablamda kızına uğur böceği konseti yapmıştı çok güzel olmuştu kanapelerde...gecen yil ben yapmistim ugur bocekli kanepeler tost ekmevini 4e bolup uzerine krem peynir sur ustune cerry domatei 2ye bol koy uzerleine zeytinden goz yap domatesede corekotu batir heryerine al sana ugur bocegi enson kurdan sapla hepsine bir lokmalik oluyor zaten ama harika gorunuyor netten bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?