- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.601
hoşgeldin cnmHuhu herkeze merhabalar
ohhhhohhh hamarat hatun afiyet olsun şekerimmmmm:mozaik pastam hazir dolabta buyrun gelin hanimlarrrrr
yaa nasil atar sizi aaaa cok ayip kk
beni atmiyor simdilik ama tlden giriorum ondanmiki
Oh ne guzel canim gozun aydin olsun dr.ada gosterince icin dahada rahatlar.Kizlar biraz once berranin ankarada yaptirdigimiz testin sonucu geldi kargoyla. Okudugumdan anladigim kadariyla bişey çıkmamış cok şükür. Ama tabi yine bi dr a gostermemiz gerekiyor
Bende tarif istiyorum canim yaz hamaratlara.kızlar akşam çukulata topu yaptım ben size tarif atayım hamaratlara istereniz ben çok beğendim tadını bence sizde beğenirsiniz içinde bihter çukulatada var oyüzden normal büsküviyle yaptığımız toplardan daha sert oluyo sonra fındığa batırıp kürdan taktım he he he:
ni
Cok guzelmis canim konseptiniz ugur bocekli elbiseler var sizinki oylemi yoksa normal bi elbisemi soyle kanatli bisey hayal ettim defneyede yakisir.kızlar bu arada bu öğlen defnenin doğum günü için süs aldım
konseptimiz uğur böceği olacak
happy birthday yazısı,balon,peçete aldım
hepsi de uğur böcekli
pastası da uğur böcekli olacak
doğumgününde çocuk olmayacağı için bu kadar aldım.aslında çok güzel süsler var ama çocuk olsa güzel
defne şeker/toz pembesi elbise giyecek,pembe uğur böcekli toka aldım
şimdilik bizden haberler bunlar
Yok canım elbise normal elbiseOh ne guzel canim gozun aydin olsun dr.ada gosterince icin dahada rahatlar.
Bende tarif istiyorum canim yaz hamaratlara.
Cok guzelmis canim konseptiniz ugur bocekli elbiseler var sizinki oylemi yoksa normal bi elbisemi soyle kanatli bisey hayal ettim defneyede yakisir.
sağol cnm sanada hayırlı cumlar yaaa kigünaydın kızlar
nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar
özcananım geçmiş olsun cnm
aynen kimsecikler yok yine seninle başbaşayızsağol cnm sanada hayırlı cumlar yaaa ki
msecikler yok yine ama ama olmuyok böyle ben nekadar zor şartlarda giriorum oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?