2012 kasım bebekleri büyüyor..

mozaik pastam hazir dolabta buyrun gelin hanimlarrrrr

yaa nasil atar sizi aaaa cok ayip kk
beni atmiyor simdilik ama tlden giriorum ondanmiki
ohhhhohhh hamarat hatun afiyet olsun şekerimmmmm:
ay keşkem gele bilsekkk:
ay bu araa bizde akşam çukulata toplarımızı nille yaptık teyzeleri ama benim sıpa büsküvileri yeme kısmıyla ilgilendi nedense
kızım hadiçukulatayıtencereyeat dedimyarısını yarısınıağzınayarısınıtencereyeattııı:):)

Kizlar biraz once berranin ankarada yaptirdigimiz testin sonucu geldi kargoyla. Okudugumdan anladigim kadariyla bişey çıkmamış cok şükür. Ama tabi yine bi dr a gostermemiz gerekiyor
Oh ne guzel canim gozun aydin olsun dr.ada gosterince icin dahada rahatlar.
Bende tarif istiyorum canim yaz hamaratlara.

Cok guzelmis canim konseptiniz ugur bocekli elbiseler var sizinki oylemi yoksa normal bi elbisemi soyle kanatli bisey hayal ettim defneyede yakisir.

Aysegul ugur bocekli kanepelerde guzelmis hic yapmadim ama denemek isterim.
Bu site benide atmiyo bende tel.den giriyorum.

Bizde oglusumla markete gittik a101e besik icin yatak alezi aldim sanirim nuray soylemisti bende onumuzdeki zamanlarda basliycam ins. tuvalet egitimine ama benim.ogretme konusunda hic endisem yok eren kolay ogrenir ama bence butun cocuklar kolay ogrenir yani cisini soylemiyo deniliyo mesela bana sacma geliyo cocuga bez baglaniyo neden soylesinki cisini ama ogretirsek bezi cikarip wcye goturursek tabiki ogrenir kisa zamanda bakalim d.gununu napicaz bilmiyorum onu atlatalim bende basliycam ins.

fatmacim kanepe guzel oluyir dene derim kahvaltida ozellikle cok seker gorunuyor
cis konisuna gelince her cocuk kolay ovrenmiyor cnm cunku komsumla ayni gun basladik onunki hala altina kaciriyor cogu zamn soylemiyor gece bez tutuyor
oysa 3ay bitti artik baslayali ve masaldan9ay buyuk
yani her cocuk kolay ogrenmiyor oysa kadin cok ilgileniyor ama olmuyor oysa kardesine de o ogretmis hemn ogrenmisti kardesim buladarda ilgilenmemistim diyor

herkese iyi geceler kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok geçmiş yapamadım:)
iki gün oluyor operasyon olalı öğleden sonraya ancak randevu alabilmiştik saat 3 te girdim doktorun yanına benim kist yine apse oldu dedim ben sana alalım demiştim demi dedi ben de son şans istiyorum dedim bakayım dedi girdim yattım çatala kadın daha uzaktan oooo dedi ameliyat dedi bartholin bezini alacam dedi ben kızım daha küçük bensiz kalmasın dedim ikna ettim yatacak yatak yok yarın gel o zaman dedi ben de ilçeden geliyorum çok ağrım var dedim kadın da anestezi yapamam ki dedi ben de yapma zaten dedim :) tamam dedi bekledik 1 saat sonra geldi başladık ama sesim hiç çıkmadı kadın da halimde üzülüyo ya komikti yavrumun diyo hiç sesi çıkmadı:) ben tedbirli geldim gıkım çıkmaz dedim gülüyo :) neyse boşalttı iltihabı kalktık geldik eve saat 6 da ranayı aldık ama bir saat geç aldık diye hiç bakmadı yüzümüze sürekli ağladı gelmedi bana sonra sonra geldi de barıştık:) doktor 4 gün rapor verdi pazartesiye kadar rana hanımlayım ama ev hanımı olmak çok zor yaa sabah ütü yaptım yemek yaptım yemek yedik öğleden sonra eşim izin almış başka ilçeye gittik eşimin işi için döndük öğlenden kalan yemeği yedik yarın yine ne yemek yapacağım ben diye düşünmeye başladım :) sabahtan ranayı bakıcısına gönderecem temizlik yapacam birlikte yapmaya yanaşmıyo rana bugün biraz yapayım dedim ben topladım arkamdan o dağıttı pis pis sırıtıyo bi de utanmaz:)

bugün bankaya gittik eşim işini halletmek için odaya gitti rananın yanına da başka bi bebek geldi ama ranadan toplu ben ondan büyük sandım kız hiç konuşmuyo bizim kızın da çenesi düştü saklan saklan dedi kıza kız da baktı baya sonra bizim kız duvara gitti başladı saymaya 10 a kadar saydı sobeee dedi baktım kızda tepki yok o zaman dedim daha küçük bu kız:)
kızın babası geldi kaç aylı kdiye sordu 22 dedim bizimki daha 19 dedi ama kız sanki 2 yi geçkin o derece büyük görünüyo ranadan ben bozuntuya vermedim ama babasının sorduğu şey güzeldi biz ne zaman saymaya başlayacaz:):) dedim sayarsınız daha var :) bankadakilerin hepsinin dikkatini çekti rana hanım çenesiyle susturmanın imkanı yoktu valla neyse ordan çıktık geldik evimize
şimdi uyuyo meleğim uzuuun zamandan sonra ilk defa göğsümde uyuttum hemencecik uyudu .. bu tatil iyi hoş da çok alışıyoruz birbirimize nolacak bilmem ALlahtan salı günü gidiyoruz istanbula 17 kasıma kadar da başlamayı düşünmüyorum
baya uzattım hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

Yok canım elbise normal elbise

günaydın kızlar uzun uzun yazmak isterdim fakat kaçkere denediysem ste ben attı oyüzden kısa yazıyorum umarım herkes iyidir..

günaydın kızlar
nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar
özcananım geçmiş olsun cnm

kızlar nili yarın hem diş dre hemde bizim dr götürecem..bizim der derkenistanbuldak dr diş dr de proffösör bakalım nediyecek siyahlıklara çok merak ediorum dua edin bizim için ..

kızlar birde nili sanıyorum yine sinek ısırmış ama eli kocaman şişmiş bi görseniz anlatamam ya bi sinek bukadar yapa bilirmi sizce yoksa başka bişeymidir..offf çok üzülüyorumya..

sağol cnm sanada hayırlı cumlar yaaa ki

msecikler yok yine ama ama olmuyok böyle ben nekadar zor şartlarda giriorum oysa
aynen kimsecikler yok yine seninle başbaşayız
cnm hadi bakalım nilimin güzel haberlerni bekliyorum
cnm sinekler bazen çok fena ısırabiliyor ama için rahat etsin diyorsan yarın dr a bi sor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…