2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bu ara defne acayip inatlaşıyor
beni çileden çıkarıyor
dün o kadar sinirlendim ki anlatamam
akşam kv lerden çıkarken gitmeyeceğim diye tutturdu.iyi o zaman sen kal ben gidiyorum diyorum ona da gelmiyor.neyse gönlünü yapıp çıktık.bebek koltuğuna binecekken kendini parçalıyor koltuktan atıyor resmen.kolu kırılacaktı.artık dökmediğim dil kalmadı.kv balkondan mest olmuş bir şekilde gülüyor.zorla oturtturdum sonra.arabaya bindik defneye kızdım.bu seferde ağlıyor.neyse eve gidinceye kadar sustu.oynayarak eve çıktık.kapının ağzında duruyor.kızım eve gir girmiyor,e dışarı çık ona da gelmiyor.en sonunda artık o kadar sinirlendim ki kapıyı defnenin suratına kapattım ben eve girdim.bu sefer başladı ağlamaya.neyse içeri aldım daha girmiyeceğim diye inatlaşıyor.
ya csnımdan bezdirdi bu aralar beni.inat üzerine inat ediyor.çıldırma noktasına geldim ya
sabah da babaannesine gitmeyeceğim diye ağladı.

günaydın kızlar sabah hastanedeydim fatura eksik diye gittim geldim ancak bakabildim
özcanan canım geçmiş olsun
Funda canım süper bir konsept merakla beklioruz fotoları
biberon eren bey uslu durmuş okulda maşallah ona
ayşegül canım masal nasıl mutfakla oyuna devammı
erdem bey iyi şükür teyzoşlar bu senne doğum günü yerine oğluma sünnet mevlüdü yapıcam cemiyet yapamıyacağım için en azondan okumasını yapayım dedim kadınlar arasında kendime elbise aldım oğluşumda sünnet kıyafeti giyecek akşamındada pasta kesicem kuzuma doğum gününüde öyle yapıcaz inşallah akşamında da beyefendi yapmayı planlıyorum erdem beyi başına kırmızı fes ve kırmızı yelek le :) başarabilirsem keşke sizde gelebilseniz kızlar hepinizi öpüyırum

günay
dın cnm
ay ne güzel işte iki şeyi bir arada çıkarmış olacaksın
gelebilsek ne güzel olurdu
bakalım güzel olur inşallah

Kızlar hepinize hayırlı cumalar
Dün sivasa gittik aylık alışverişimozi yaptık ama gene brokoli bulamadım çok sinir oldum
bugunde yemek falan derken anca fırsat bulabildim birazdan Komşu ya gideceğiz yeni biri taşınmış hosgeldine
guldencim Dr arasaydin neden o kadar şişti acaba eli Dr gelince yaz bize olur mu bakalım ne diyecek yarın Dr
betulcum iyi dusunmussun Erdemi o kiyafetlerle hayal ettim de çok yakışıklı olacak pasam
fundacim tam inatlasma zamanlarıbi de sen yoksun diye gün düzunacısını cikariyordur
Ozcanan masallah ranam a elifte daha sayamiyor ben bir dediğimde üç dört altı diye sayıyor o kadar

Gunaydın kızlar hayırlı cumalar
bugun bızım dogum gunumuz 2 yıl oldu mınıgım dunyaya gozlerını acalı...bana bır kez daha o tarıfsız duyguyu yasatan Rabbıme sukurler olsun..mutlulugum ve buruklugum bır arada cunku dogduktan 1 saat sonra yanımdan alıp gıttıklerınde gozu yaslı annesını bırakmıstı gerıde ama sadece bıkac saatlıgıne yasama azmı ve rabbımın sayesınde bızı bırakmadı kuzucum..annene babana ablana hep boyle baglı kal bır omur boyu mınık kelebegım senı coook sevıyoruz...

Sabah buyuk eltımle kucuk eltım geldı kahvaltıya nıdayı hatırlayıp geldıler sagolsunlar.. Aksam kv dede gorumcemle dıger eltım vardı ama hıc konusu gecmedı arayıp kutlamazlarsada kendılerı bılır..

Kızlar gecmıse bakmıstım ama cok kalmadı aklımda kusuruma bakmayın..
gulden bıseyı yoktur nılın ıns cnm kontrollerı ıyı gecer ıns
bende merak ettım nıye sıstı o kadar yazarsın bızede..
funda ugur bocegı cok guzel olucaktır defnecık beyzaya gecen sene karnaval kostumu almıstık cok tatlıydı bu sene yıne onu gıycem dıyo:)
nuray ıyı gezmeler cnm komsular cogalıyo ne guzel:)yok
betul senın dusuncende cok guzelmıs hersey yolunda gıder hayırlısıyla yaparsın ıns..
yasemın yok galıba yıne yerı cok bellı ıyıdır ıns..
fatma maskot erenpasayla okul ıyı gecmıs sevındım cnm..
aysegul sızın ısınız de olur ıns hayırlısıyla aydın sıcak memleket ne guzel..

Nıda ya ne hedıye alalım dıye dusunduk ama aklımıza bısey gelmedı sabah oyuncak yokmus gıbı yıne oyuncak aldım:) ben sarjlı el supurgesıyle ortalıkta kırıntıları cekerken cok heves edıyo bende bende dıye alıyo elımden ondan aldım dugmesıne basınca sesde yapıyo gercekmıs gıbı onu cok sevecek emınım bıde veterıner setı aldım kutu ıcınde kucuk kopegıde var onuda beyza cok sevıcek:)

Hayirli cumalar kizlar

Benicim nidanun dogum günü kutlu olsun canim. Mutlu huzurlu saglikli daha nice dogum günlerine tatlim. Iyi ki dogmus nidacik:)

Özcanan tekrar gecmis olsun tatlim hadi atlatmissin. Bu arada ranaya da masallah

Gulden bize yaz canim dr sonrası haberdar et

Tesekkur ederız cnm ıyıkı dogmus kasım bebıslerı ve bızı bulusturmuslar..

Ozcanan gecmıs olsun cnm ıns bu son olmustur..ranayada masallah nıda sadece bes bes dıye sayıyo:)

FUNDA NİLDE İNATLAŞIYO CNM AH SANA AKŞAMI Bİ ANLATSAM AMA ÖNEMLİ OLAN SENİN SAKİN OLMAN CNM ..
KIZLAR KISA KISA YAZICAM ARTIK YOKSA ATIYO BENİ SİTE DAYANAMIYO GALİBA HE HE

hayırlı cumalar cnm
valla bilmiyorum ama sabırlı olan bende bile şarteller atıyor

canım nice mutlu yıllara
nidoş sağlıklı,huzurlu ve mutlu uzuuuuuun bir ömür geçirsin inşallah
eltilere kocaman alkış benden

güle güle oynasın oyuncaklarıyla
ben defneye bişey almadım

hayırlı cumlar cnm
berra nasıl?

FUNDA NİLDE İNATLAŞIYO CNM AH SANA AKŞAMI Bİ ANLATSAM AMA ÖNEMLİ OLAN SENİN SAKİN OLMAN CNM ..
KIZLAR KISA KISA YAZICAM ARTIK YOKSA ATIYO BENİ SİTE DAYANAMIYO GALİBA HE HE
ya cnm bu aralar bende de sabır kalmadı
hep inat hep inat
kv yi aradım biraz önce
önce kreşten gelmeyeceğim diye tutturmuş.neyse eve gelmişler bu seferde montumu çıkarmayacağım diye inat etmiş

Tesekkur ederız cnm
nıdanın bır donem coktu ınadı sımdı gectı bıraz sukur
ustune gıydıgını cıkarmak ıstemez cıkardıgı gıymez cok zorluyodu, defnenınde gecıcıdır ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…