2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tesekkur ederız cnm
nıdanın bır donem coktu ınadı sımdı gectı bıraz sukur
ustune gıydıgını cıkarmak ıstemez cıkardıgı gıymez cok zorluyodu, defnenınde gecıcıdır ıns..
inşallah cnm ya
giyinip soyunma neyse hadi bi şekilde ikna ediyorum ama bu eve girmeyeceğim,bebek koltuğunda oturmayacağım olayı sıkıntılı
ben hem araba sürüp hem onu nasıl tutuyum?

inşallah cnm ya
giyinip soyunma neyse hadi bi şekilde ikna ediyorum ama bu eve girmeyeceğim,bebek koltuğunda oturmayacağım olayı sıkıntılı
ben hem araba sürüp hem onu nasıl tutuyum?
FUNDAM ÇOK ZOR Bİ DÖNEM BU CNM AMA SENDE İNATLAŞIRSAN BU İNADI ASLA YENEMEZSİN
CN SÜPER DADIDA İZLEMİŞTİM MESELA ÖRNEK DEFNE OYUNCAKLARINI TOPLIYAMAZ DİYODU VE ÇOCUK HEMEN TOPLUYODU
SENDE BU TAKTİĞİ DENEKİ ORDAKİ ÇOCUKTA 2 YAŞINDAYDI CNM
DEFNE BURDA OTURAMAZFALANDEYADAMONTUNUÇIKARAMAZDE DENEBAKALIMBELKİBİSONUÇALIRSINCNM

bir de öyle deneyim bakalım
bende inatlaşmak istemiyorum ama sabrım kalmıyor

Benicum kucuk kuzumun dogimgunu kutlu olsun insalla hep guzel gunler gorsun
iyiki dogmis iyiki var ki senide bizim arkadasimiz etmis

Kizlar dogumgunu kutlamak ocin kactim misafirlerim gelicek ablamlar kalmaya uygun zamanda gecmis okuyucam atladigim arkadaslarim affola

ozcann gecmis olqun cnm ins tekrarlamaz bidaha
ranayada masallh neguzel sayiyor oyle

beni nida iyiki dogmus nice mutlu yillriniz olsun ins neguzel eltinler hatirlamis eminim bizim kv de hatirlamz ama cocyklarda hissediyor inanki hic babanne demiyor surzkli anane kim ilgilniyorsa onu seciyor cocuk biz yonlendirmeqekde
ceza ve odulunu cocuklar kendi veriyor boylece:)

funda gecen bir pskolg yazisinda okudum aglayip inatlasan dedigini yaptirtmak istyen cocuklara cagresiz kaldiginizda dondum oyunu oynayin diyor oyun soyle;
cocuk aglarken yada bagirirken dondum deyip harektsiz komik birsekilde kalin opersen duzelecegim deyin koik sekilde kipirdamadan kalin aglamayi kescektir kisa surcektir diyordu bircok hastamda ise yaradi yazmis simdi aklima geldi
yani dikkat dagitcaksin ama sunu yapalim bunu yapalim deyince daha cok aglar genelde bu kmik bir oyun olunca dikkati dagiliyirmjs dene istersen

gulden nile gecmis olsun elindeki sinek olabilir yada karinca bocek falan olabilir yazin masaldada oldu 5/6taneydi kocaman hemde bende doktora gttim sadece bebekleri yiyen bocek ve karincalar vardir dedi hassas tenli oluncada kocaman oluyor dedi bepanten sur dedi onu surduk kendilginden kucildu

Beni nidanin dogumgunu kutluolsun canim nice mutlu yillara

Ozcanan gecmis olsun canim sen o kisti aldrmdgin icinmi surekli tekrar ediyo

Gulden dr kontrolnz iyi gecer insallah canim

Benicum kucuk kuzumun dogimgunu kutlu olsun insalla hep guzel gunler gorsun
iyiki dogmis iyiki var ki senide bizim arkadasimiz etmis

Beni nidanin dogumgunu kutluolsun canim nice mutlu yillara

Ozcanan gecmis olsun canim sen o kisti aldrmdgin icinmi surekli tekrar ediyo

Gulden dr kontrolnz iyi gecer insallah canim
tesekkur ederız teyzoslar
sırada nıl mı defne mı var kacırdım:)
hepımızın aılemızle cocuklarımızla nıce mutlu yılları olsun..
babamız gelınce pastamızı kestık nıda cok mutlu oldu mumu ufluyo alkıs yapıyo:) el supurgesı hedıyesıne bayıldı hemen yerlerı supurmeye basladı dıgerınıde beyzayla ıkısı dr culuk oynadılar:) babası ısten gelırkende hedıye almıs muzıklı radyo tv gıbı bısey onunla sanıyelık ılgılendı bılememıs babacık:) yasına gore bıraz kucuk geldı paketı acmadık degısecez ılk fırsatta:) bızden boyle sımdı yatırdım kızları bende erken yatıcam sanırım baya yorgunluk coktu..sabahta kucuk eltıye davetlıyız kahvaltıya tr den geldıya artık sık gorusuruz buyuk ve kucukle:) kv deden gorumceden kutlama falan yok dıger eltım wahtsap a nıdanın pastasını koydum aksam ustu ondan sonra msj yazdı.. Kv deden beklemıyorum zaten yaslı aklında hangı torununu tutacak ama dıgerlerınden bı msj bekledım acıkcası ben onların cocuklarına deger verıp ya gıttım yada sabahtan kutladım ama bundan sonra bılemıycem kısasa kısas olabılır:)
aman canları sagolsun dıyorum bıde kutlayanlar yeter:) esımde dıyo sen durusunu bozma onlar utansın...
ay doluymusum kusuruma bakmayın optum hepınızı....

doğum gününüz kutlu olsun Rabbim evlatlarınla hep mutlu günler yaşatmayı nasip etsin inşallah el süpürgesi güzelmiş bakalım ben ne alacam :)

Canim kafana hic takma benim ne goruncelerim ne eltim ayni yerde duruyoruz hic arayip sormazlar kutlamazlar herkesi bizim gibi olsun istiyoruz ama olmuyor maalesef

Wavws canim bizim annemlere tasinmamiz biraz zorlasti annem pazartesi ameliyat olacak emekli oldu buarada belki turkiye temelli donus yapacaklar durumlarimiz karisik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…