2012 kasım bebekleri büyüyor..

doğum gününüz kutlu olsun Rabbim evlatlarınla hep mutlu günler yaşatmayı nasip etsin inşallah el süpürgesi güzelmiş bakalım ben ne alacam :)
Amın cnm ıns. Tesekkur ederız
Bızımkı ıkı gundur hedıyesını elınden bırakmıyo bakalım ne kadar surecek supurge askı:)

Benicim nidamin dgunu kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar olsun ins Rabbim sizinhep böyle birarada olmanızı nasip etsin
Amin cnm cok tesekkur ederiz..

Beni canim nida prensesin dogum gunu kutlu olsun omur boyu mutlu olun insallah esinle kizlarinla
Amin cnm cok tesekkurler..
Annen ne amelıyatı oluyo ıns hayırlısıyla atlatır Allah sıfa versın..
Sızın ıcınde hayırlısını nasıp etsın Allahım..

iyi ki doğdun nidacık.nice yaşların olsun...
Tesekkur ederız teyzesı ece prenses nasıl anane bakıcaktı galıba ıns hersey yolundadır..

Canim kafana hic takma benim ne goruncelerim ne eltim ayni yerde duruyoruz hic arayip sormazlar kutlamazlar herkesi bizim gibi olsun istiyoruz ama olmuyor maalesef

Beni canim kimseyi takma bosver herzamn yaptklrnin karslgi olmayabiliyo
Kutlayanlar yeter
haklısınız kızlar ben zaten yaptıgımı karsılık beklemem hıcbırzaman ama butun aıleyle ıyı olmaya calısırım malesef olmayınca olmuyor bazen dıyorum eskısı gıbı herkes bır arada olsa bazende mesafe en ıyısı:) dun cok duygusaldım bugun gectı kutlayanlar yeter burası yeter sızler ıyıkı varsınız onlarada meraba meraba yıne herzaman:)

kızlar bana kecı b.ozu kullananlardan cvp lutfen..
Tr den annemlere aldırdım eltımden gonderdıler denemek ıcın yedırebılırsem yıne getırırsınız dedım..ve k. boynuzumuz geldı:) sabah verdım bı tatlı kasıgı yuzlerı egıldı bukuldu ama yedıler:)
Sımdı ben bunu gunde ne kadar verıcem ac mı tok mu verıyodunuz sadece sabahları mı verıcem bılemedım ustundede yazmıyo..
Ay gelınce pek sevındım markası hunnap sızınkılerde oyleydı galıba ıns bızdede ıse yarar hastalıktan koruyucu ve ıstahta..

sibel gecmısı okuyon kuzum yoksun coktandır:)
Nasılsınız meryem nasıl krese basladımı?
Meraktayız:)

Off iyi gecelerrrr ne kadar uzun ara vermisim yaaa oku oku anca bitti...

Yaseminn hayrli olsun cnmm bnmm..darisi basimiza:))) dogun günü gecen bebislemzn yaslari kutlu olsun mutlu yillara hayrlusiyla.

Benicim keçiboynuzu özünü sabah akşam bi çay kaşığı kadar verebilirsin ben sabah Ardarda iki çay kaşığı veriyirum tok karnina çok tatlı olduğu için
şifa olsun kuzucuklara

Canim sabah akaam bir tatli kasigi verebiliyorsin iki uasini gectigi icin bizim aras cok seviyor
Bizim marka actve 3.sisedeyiz
ama hunnap kullanan arkadaslarda var

günaydın kızlar açılışı ben yapayım bari
yasmin gülden funda yok nerdesiniz kızlar
bu hafta sonu saatler alınınca bi garip olduk biz erdem bey keyifli çünkü akşam amcası geldi mersinden mutlu şükür :)

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben iyiyim çokşükür niloşta iyi anlatıcam size birazdan macerelarımızı:
betülüm çok sevindim erdem paşamızın iyi olmasına:
benicim takma cnm olsun boşver tekrar nidoşumun doğum günü kutlu olsun
bldiğim kadarıyla sırada erdem paşamvar:
yaseminim geldin sende sanıyorum cnm bekleniyosun burda haberin olsun:
songülüm gittimi misafirler he he he niloşun ağzından duydun dr sonuçlarını he heh e:nasıldı ama?
wavsum şükür konturolumuz iyi geçti cnm sağol
dilekçim hakkınızda hayırlısıcnm
ayşegülüm sinekmiş bizimki dr hemen yakaladı he he he:):)
nurayım elifim neler yapıyo bakyim:
fundam defnem nasıl sen nezaman kutlayacaksın doğum gününü bakalım?
fatma sende gezdin sanıorum bu hafta sonu yine girmemişsin şekerim..
özcenanım nasıl oldun sen ranadan byugün ayrılıyodun dimi ay bugün zo rgelir kuzuma bu arada site düzelmiş
dilekçim hakıınızda hayırlısı olsun cnm:
katreynurum berram iyimi cnm sende girmemişsin.
sprint senide gördüm bu ara ama arada yaz bize gelişmeleri cnm:
cvr ve gülcanım yani helin sizde yoksunuz yazın arada haberdar edin bizi he he.:

erkese günaydın kızlar. beni soranlara teşekkürler. midem fena durumda. sanki ağzımda midem . ufff hayırlısıyla bir geçseydi. işte de zaman hiç geçmio. buarada ctesi sabah teyzemi kaybettik malesef. rabbim günahlarını affetsin inş. mekanı cennet olsun. annem yok haliyle zeynep ilay da babaannesiyle bizim evde. bakalım ne yapacaklarbugün. d günü geçen tüm kuzuları d günü kutlu olsun rabbim güzel yazılar uzun sağlıklı ömürler yazsın inş.

cnm hoşgeldin başın sağolsun mekanı cennet olsun .. nedenirki böyle bi durumda annen nasıl peki?zeynebiim için inş iyi geçer..

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Güldenim bugün ranadan ayrıldık ama hiç zor gelmedi o da ben de doymuşuz birbirimize çingeneler gibi kavga ediyoduk ya evde :) yarın akşam istanbul yolcusuyuz o yüzden o kadar üzgün değilim yarın öğleden sonra nasılsa tatil:)

günaydın canım bu saatler bize hiç iyi gelmedi sabah yedide uyandı ya bizim çalar saat ne yapacam ben bilmem istanbulda

yasemiiin inanmıyorum yaaa kız ikinci geliyo hee ay çok sevindim ya sabah sabah fark etmedim tam cevap yazdım bi baktım muhtemel doğum tarihi yazıyo düşmedi önce jeton sonra bütün mesajlarını arattım da öyle buldum Rabbim hayırlısını versin canım benim yaaa pek mutlu oldum valla :)

gunayfin canlar iyi haftalar olsun hepimize
yasemin basiniz saolsun canim uzuldum ama rabbim boyle uygun gormus demkki mekani cennt olsunins
seninde miden ins gecicdir uzun surmz ins
zeynp de babanneyle iyi vakit gecirir ins
gulden doktor gununuz nasil gecti neler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…