2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha ha özcenanım daha yeni farkettin demek ee yoktunya sen evet evet yaseminim 2. geliyo :
10 günmü kalacaktınız istanbulda hadi bakalım inş iyi geçer cnm malesef bu saatler niloşada iyi gelmedi dün 7de bizde ayaktaydık he eh:

bu arada kızlar akşam börek sardım birde küçük küçük simitçikler yaptım dolapta bekliolar:
yaseminim sen burayı okuma he he he:
ee malum artık doğum günü hazırlıkları hızlanacak cumartesi 5te kutlayacaz kısmetse:
yine kalabalık olucaz o ayrı tabi he he he:
yarın akşam halı ve koltukarı silicem çarşanba tatil bütün ev derin bitemizlikten geçecek cumada 4 gibi çıkar diyer işleri halledeyim diorum he he:

bizi saatler etkilemedi hatta iyi gelmis olmaliki masal dun11de kalkti gunduz uyutmadik artik
aksam 9da uyudu daha azonce uyandi
buara sabh uykusuna duskunuz ama dun super oldu 11e kadar ailecek yatmisiz gueel bir pazar gunu oldu:)

oohh hazirliklar baslamis temizlik icin cok yorma kendini canim asil partiden sonra temizle :)cok derine girme bence zaten temizdir sonucta calisan birisin hem once hem partiden sonra diye ugrasma

ayşegülcünm günaydın dr çok güzel geçti şükür cnm:
dişleri için gittik önce odr nili koltuğa otuturmadı ayakta hem sevdi hem baktı diye bilirim: süperdi dişlerinde bi tabaka varmış ama bu sert fırçalamayla geçebilecek bişey dedi bi fırça tavsiye etti döner başlıklı ama kendi fırçalamasın sizde fırçalayın dedi neyse sonra eğer geçmezseben 3 4 sene sonra müdale ederimdedi bakalım..takipta olucaz ve 3 ay sonra yine konturol edelim dedi:
gülbin hocada çok beğendi nili hiç bir sıkıntı yok dedi ve nil anlaştığımız gibi hiç sorun çıkarmadan muaine oldu
hatta aşı olacaktı dedim kızım doktor teyze sana bızt yapıcak ama bu senin iyiliğin hasta olmaman için tamammı dedim tamam dedi
yavrum aşının sonuna doğru artık dayanamadıda çok az ağladı..
doktor teyzesi bayıldı bide ceviz adamı söyledik doktor teyzemize süperdi ee gelelim ölçülerimize..

nilin boyu 95 santim olmuş önce yardımcısı ölçmüştü 95
dedi kadıncağız inanamadı birde kandi ölçtü sonuç yine aynı:
kilo 15.200
6 ay önce gittiğimizde 14 700mış dr çok iyi dedi artık nil kilo bakımından normale dönmüş..

ayşegül özcanan sağolu nkızlar allah razı olsun. masala maşallah ne güzel uyumuş. biz sabahın nurunda uyanmaya devam ediyoruz 7 civarı. ranamla 10 gün istanbul ha:) sağlıkla huzurla geçirirsiniz inş. cnm. buarada sağol cnm evet 2. bebiş gelio sağlıkla gelsin inş. ama. benim durumvahim. halsizlik ve mide bulantım var geçer inş. güldenim nilime maşallah cnm yaa subhanallah boylu poslu akıllı kuzum benim. bizim ki 90 olmadı sanırım daha he he:)

herkese günaydın
erdem paşa mutlu olmuş ne güzel
gülden cnm kontrolün iyi geçmesine sevindim.maşallah nilime
yasemin başınız sağolsun cnm.allah sizlere uzun ömürler versin cnm
ayşegül sana da günaydın
beni cnm sen yine iyiliği elden bırakma onlar utansın
canan cnm sen nasıl oldun?
kızlar ben çok hastayım haftasonu başımı kaldıramadım.hatta cumartesi arkadaşın düğünü vardı.kız arkadaşım aradı nerde kaldınız diye.telefonu açtım.arkadaşım şaşırdı.fundayı aramıştım dedi.ben de cnm benim dedim.kız şok geçirdi.defne de hasta hala.hatta dün gece ateşi 37,7 idi.hemen fitil verdim.neşesi yerinde ama ateşi var.burnu çok dolu sürekli temizliyorum.bizden haberler bunlar

yaseminim sağol cnm :
fundam çok geçmiş olsun cnm hem sana hem defneme:
dün yine konuştuk bzim dryle cnm fitili ve dolveni dönüşümlü olarak vere bilirsin dedi bana:
kesinlikle gırip ilaçları yasak diyo dr:

Gunaydın kızlar
Yasemın teyzene Allah rahmet eylesın gozunu actı deyınce bız bıle umıtlenmıstık basınız sagolsun cnm..
Gulden kontrol ıyı gecmıs anladıgım gelısmelerı yazarsın artık:) wc durumu nasıl nılın?
Aman takmıyorum kımseyı artık ölümlu dunya..
Songul nuray cvplar ıcın tesekkur
Sabah aksam vereyım o zaman..
Erdem pasanın keyfıde yerındeymıs masallah..
Rana da yarın tatıle cıkıyormus gule gule sımdıden hayırlı yolculuklar..

Ikınızede gecmıs olsun cnm ıns uzun surmez atlatırsınız..
Evet cnm benden yana bısey degısmez kotu olamam zaten sadece geregınden fazla ılgı gostermıyceksın hepsı bu:)

günaydın cnm nilin tuvalet eğitimi şimdilik askıda cnm çünkü yapınca söylüyo hadi onuda geçtim ama dün kakasını yapıcaktı altı açıktı açıkkken yapıcakmış ama kiloduna kesinlikle tuvalete oturmadı çok ağladı bende altını bağladımyaptı tabi oyüzden birazdaha bakıcaz..

beni funda sağolun kızlar allah razı olsun. funda çok geçmiş olsun cnm. çocukla birlikte hasta olmak çok zoe. rabbim şifa versin inş. beni cnm nidanın yeni yaşı sağlık sıhhat getirsin inş.

masallhh nile kocamn kiz olmus hakkaten masal 85oldumu bilmuorum:)
grip asisi mi oldu nil bende kararsizim cogu.doktor onermiyo zaten hastalanmioda sukur krese gidince o sene yaptirabilirim belki kresde hastalik cok cunku

yasmin canım başınız sağolsun umarım mide bulantın geçer bir an önce
nil hanıma maşallah biz daha yeni 85 olmuşuzdur kilomuz hala 10 olmadı sanırım :) sıska benim oğlum
yağmurcandan siz nasılsınız
ayşegülcüm oh pazar keyfi yapmışsınız bide tayin kesinleşmiş sanırım hayırlı olsun
özcanan canım hayırlı yolculuklar sakaryayada bekleriz
funda canım çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın

yaseminim sağol cnm :
fundam çok geçmiş olsun cnm hem sana hem defneme:
dün yine konuştuk bzim dryle cnm fitili ve dolveni dönüşümlü olarak vere bilirsin dedi bana:
kesinlikle gırip ilaçları yasak diyo dr:
sağol cnm valla o kadar halsizim ki anlatamam ama kendimi unuttum defneyi düşünüyorum
gece doğru düzgün uyumadım.sürekli ateşini ölçtüm
yanımda yatırdım zaten bişey olursa hemen hissedeyim diye

beni canım nidanın doğum günü kutlu olsun çok mutlu olun inşallah bizimde perşembe doğum günümüz

sağol cnm inşallah hemen geçer

Ikınızede gecmıs olsun cnm ıns uzun surmez atlatırsınız..
Evet cnm benden yana bısey degısmez kotu olamam zaten sadece geregınden fazla ılgı gostermıyceksın hepsı bu:)
evet cnm ben de senin gibi aman ilgili oluyum diyorum ama sonunda hep kazık yiyen ben oluyorum

beni funda sağolun kızlar allah razı olsun. funda çok geçmiş olsun cnm. çocukla birlikte hasta olmak çok zoe. rabbim şifa versin inş. beni cnm nidanın yeni yaşı sağlık sıhhat getirsin inş.
zorunda ötesinde cnm
yani ben hasta olunca(bütün anneler için öyle) herşey kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…