2012 kasım bebekleri büyüyor..

beni funda sağolun kızlar allah razı olsun. funda çok geçmiş olsun cnm. çocukla birlikte hasta olmak çok zoe. rabbim şifa versin inş. beni cnm nidanın yeni yaşı sağlık sıhhat getirsin inş.
Tesekkur ederız teyzesı
Dogum gunumuzu kutlayan tum teyzoslara bırkez daha cooook tesekkur sevıyoruz sızlerı:)
Gulden masallah cnm nılosun boyuna posuna akıllı kuzu bu gıdısle manken olculerınde olucak he he:)
Bız 87 yız 11 bucukuz:) cok mu kucuguz:)

Bosver takmamak en ıyısı:)
Annen ne zaman gelıyo? Teyze gelıcekmı defnenın dogum gunune?
yarın geliyor annem
valle eşimin teyzesi gelmeyecek sanırım.çünkü gelemeyiz zor olur ama yine de kesin konuşmayım dedi ama gelmeyecek muhtemelen
geçen laf arasında eşime sitem ettim.ramazanda çağırdım gelmedi,doğum gününe davet etti gelmedi yazdım bunu kenara dedim.eşim de üzerine alınma foçaya gidince izmire gelmek istemiyorlar dedi.ben de valla günlere,düğünlere geliyor ama nedense ben davet edince gelmiyor dedim
o da bişey diyemedi

benicim siz iyisiniz bence ayrıca manken olamayız çünkü kilodan uymuyoruz ha hah a:
:).) ayşegülcüm zaten bizim dre söyledi cnm bu ağr geçen gıripler içindedi hafif geçeni etkilemez dedi ayrıca bnil havale geçirdiği için özellikle istedim ben fazla ateş olmasın diye cnm:
betül çıtıpıtılıkta güzel
bence hiç yaşını göstermiyecek paşam he he he:

Ay ne guzel yarın kavusuyorsunuz demek:)
Cnm gelenler yeter gelmeyen kendı bılır bı daha sende davet etmezsın olur bıter:)
kk grubu olarak bız gelelım super olur:)

beni cnm ben de hünnap marka keçiboynuzu özü kullanıyorum
günde 2 defa verebilirsin ama sakın metal kaşık vurma
bir de kesinlikle sütle birlikte verme
ben sadece sabahları uyanınca veriyorum

Accık dıyet yapar olur bıter he he:)
Sende de baslamıs hazırlıklar hadı kolay gelsın hepınıze:)
Ben mınnosuma pasta yapmıstım foto eklıycektım buraya ama olmuyo bır turlu yaa!

Ay ne guzel yarın kavusuyorsunuz demek:)
Cnm gelenler yeter gelmeyen kendı bılır bı daha sende davet etmezsın olur bıter:)
kk grubu olarak bız gelelım super olur:)
evet cnm kavuşuyoruz kısmetse
davet etmeyeceğim diyorum ama yine dayanamıyorum
huyum kurusun
buyrun gelin beklerim
çok güzel olurdu gelseydiniz
ben seviyorum misafir ağırlamayı

beni cnm ben de hünnap marka keçiboynuzu özü kullanıyorum
günde 2 defa verebilirsin ama sakın metal kaşık vurma
bir de kesinlikle sütle birlikte verme
ben sadece sabahları uyanınca veriyorum
Ama bunu bılmıyodum ben metal kasıkla verıyodum e kucuk tahta kasık yokkı nası verıcem
Sutle beraber vermedım ama
Annemler eczaneden almıslar 15 tl ıyıdır herhalde ıkı tane daha sıparıs verdım:)

Ama bunu bılmıyodum ben metal kasıkla verıyodum e kucuk tahta kasık yokkı nası verıcem
Sutle beraber vermedım ama
Annemler eczaneden almıslar 15 tl ıyıdır herhalde ıkı tane daha sıparıs verdım:)
cnm ben de eczaneden alıyorum
daha doğrusu kuzenim eczacı o gönderiyor sağolsun
yanında ufak tahta kaşığı oluyor
defne kaşıkla içmediği için ben şırınga ile içiriyorum
fiyat konusunda yardımcı olamayacağım çünkü kuzenim para almıyor ama o civardadır muhtemelen

Bende plastık bebe kasıgıyla verıyım ozaman sagol cnm..

Günaydın hatunlarrrr. ...nasilsinzzz...ben bayramdan bu yana izinliyim evde meryemckleyz bu haft son bitiyo iznim....simdi kalktik ayiptr soylemesi de bakayim ni dedim ama su an yanima geldi boynuni bukmus munuyta istyom annecmm diyo:)))yumurta yiycekmis

sana dfa günaydın cnm
özlettin kendini
yerim ben o munuyta diyen dilleri
defne yumurtaya önceden gıtgıdak derdi ama şimdi üüüürü üüü diyr

Hosbuldm canlar bayramda kvlerdeyfk firsat olmadi sonrada izin evde hic firsat olmuyo giremedm bi türlü. ..gigi diyodu onceleri yeni basladi munuyta demeye.artuk iyice buyuduler ya annecimm deyip sarılıyor boynuma annmm diyo sürekli boyle dolaniyorz..derdini anlatiyo gun icinde olanlari da anlatyo dun ogleb disarda yemistik aksam soruyorm ne yedik diye ekmk et patatis diyo

benicim bendde o plastik mama kaşıklarıyla veriyorum ama benimkide hunnap değil ama sonuçta keçi boynuzudur herhalde oda iyidir ki yaseminimde onu kullanıyo fundada başka diğer arkadaşlarımızdanda kullananvar:sen plastik kaşıklaver..
sibelcim hoşgeldin ohhh afiyet olsun prensese iyice büyüdüler artık annesi dertlerini negüzelde anlatıyolar: dimi:

Evet yaaa...dogum gunleri de geliyo bizim tam bir ay var daha en son biziz herhalse ama napsam karar veremedm cekirdek aile olcaz herhalde babaanesi gelck gerci.kresten vazgectik

Yasmin allah rahmet eylesin mekani cennet olsun teyzenin allahim sabir versin
Sende insqllah bugunleri kolay atlatrsn canim ilk aylar cok zor oluyo

Gulden nilime masallah cok iyi kilo boy
Tuvalet egitimine ara vermissnz hazr olnca baslarsn canm tekrar
Alp tugra hic hazr dwgil ya hic bezni degistrtmk istemyo kaka yapyo kaciyo benden zorla degstrmsem oyle gezecek umrunda degil yani

Beni bende metal kaskla veryodum ya hic bilmyodum tahta kasgi zatenbayagdrda vermdm bugun vermeye basladm

sibel hosgeldn canim meryem haftaya baslyomu krese

funda defnemede sanada gecmis olsun canim annenler geliymus simdiden gozunaydn canim

ozcanan yarin yolculukvarmis hayrliyolcklar canim kacgun kalicaksnz

betul alp tugrada oyle kilolu degilcanm bizimkiler formnukoruyo

Yasemin basinz saolsun cnm ...

Ozcanan istanbula mi geliyosun hosgel sefa gel:))

Kizlar ya istanbula tasindk ya çok yeniyiz nerelerde ne yapulir tecrubeli olanlardan fikir))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…