- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.701
Tesekkur ederız teyzesıbeni funda sağolun kızlar allah razı olsun. funda çok geçmiş olsun cnm. çocukla birlikte hasta olmak çok zoe. rabbim şifa versin inş. beni cnm nidanın yeni yaşı sağlık sıhhat getirsin inş.
Bosver takmamak en ıyısı:)evet cnm ben de senin gibi aman ilgili oluyum diyorum ama sonunda hep kazık yiyen ben oluyorum
yarın geliyor annemBosver takmamak en ıyısı:)
Annen ne zaman gelıyo? Teyze gelıcekmı defnenın dogum gunune?
Ay ne guzel yarın kavusuyorsunuz demek:)yarın geliyor annem
valle eşimin teyzesi gelmeyecek sanırım.çünkü gelemeyiz zor olur ama yine de kesin konuşmayım dedi ama gelmeyecek muhtemelen
geçen laf arasında eşime sitem ettim.ramazanda çağırdım gelmedi,doğum gününe davet etti gelmedi yazdım bunu kenara dedim.eşim de üzerine alınma foçaya gidince izmire gelmek istemiyorlar dedi.ben de valla günlere,düğünlere geliyor ama nedense ben davet edince gelmiyor dedim
o da bişey diyemedi
Accık dıyet yapar olur bıter he he:)benicim siz iyisiniz bence ayrıca manken olamayız çünkü kilodan uymuyoruz ha hah a:
:).) ayşegülcüm zaten bizim dre söyledi cnm bu ağr geçen gıripler içindedi hafif geçeni etkilemez dedi ayrıca bnil havale geçirdiği için özellikle istedim ben fazla ateş olmasın diye cnm:
betül çıtıpıtılıkta güzel
bence hiç yaşını göstermiyecek paşam he he he:
evet cnm kavuşuyoruz kısmetseAy ne guzel yarın kavusuyorsunuz demek:)
Cnm gelenler yeter gelmeyen kendı bılır bı daha sende davet etmezsın olur bıter:)
kk grubu olarak bız gelelım super olur:)
Ama bunu bılmıyodum ben metal kasıkla verıyodum e kucuk tahta kasık yokkı nası verıcembeni cnm ben de hünnap marka keçiboynuzu özü kullanıyorum
günde 2 defa verebilirsin ama sakın metal kaşık vurma
bir de kesinlikle sütle birlikte verme
ben sadece sabahları uyanınca veriyorum
cnm ben de eczaneden alıyorumAma bunu bılmıyodum ben metal kasıkla verıyodum e kucuk tahta kasık yokkı nası verıcem
Sutle beraber vermedım ama
Annemler eczaneden almıslar 15 tl ıyıdır herhalde ıkı tane daha sıparıs verdım:)
Bende plastık bebe kasıgıyla verıyım ozaman sagol cnm..cnm ben de eczaneden alıyorum
daha doğrusu kuzenim eczacı o gönderiyor sağolsun
yanında ufak tahta kaşığı oluyor
defne kaşıkla içmediği için ben şırınga ile içiriyorum
fiyat konusunda yardımcı olamayacağım çünkü kuzenim para almıyor ama o civardadır muhtemelen
sana dfa günaydın cnmGünaydın hatunlarrrr. ...nasilsinzzz...ben bayramdan bu yana izinliyim evde meryemckleyz bu haft son bitiyo iznim....simdi kalktik ayiptr soylemesi de bakayim ni dedim ama su an yanima geldi boynuni bukmus munuyta istyom annecmm diyo:)))yumurta yiycekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?