- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.721
allah iyiyliğini versin bağdat caddesine gidersen şok olursun tabi.he he:) daha sakin yerleri gezseydin ya... ayşegül allah kabul etsin cnmallah kabul etsin ayşegülcüm
sibelcim istanbulda gezecek çokyer varda ortalık çok fena karışık ama o ayrı tabi ay yanlız kızlar ben cumartesi badat cadesindeydim fiyatlar uçmuş orda şok oldum resmen..
ha ha ha sen tabi benim başıma ne geldi bilmiyosun he he he bak anlatayım şekerim:)allah iyiyliğini versin bağdat caddesine gidersen şok olursun tabi.he he:) daha sakin yerleri gezseydin ya... ayşegül allah kabul etsin cnm
Allah kabul etsin ayşegülüm canım benim rabbim bidaha göstermesinkizlar bugun tavuklu pilav yapip dagittim yaninada tursu koydum 18tabak dagittim eve cagirsam misafir odam yok okadarvkisi sigamazdik masal iylesince dagitayim diyordum bgun hallettim sukur icim rahatladi simdi masal uyudu bende yaptigim pilavi yiyorum :)
ay güldenim kesinlikle lazım bak sen nile kuzucuk kıyamam yaaha ha ha sen tabi benim başıma ne geldi bilmiyosun he he he bak anlatayım şekerim:)
nilin dreleri badat cadesinde cnm ve ve biz analı kızlı cumartesi şık giyindik arabaya bindik bil bakalım giderken ne oldu:
niloş olduğu gibi üzerime çıkardı ve benim pantolonu çok fena oldu mecbur bana pantolon alınacak dr badata hadi indik pantolon arıyoruz biyere girdim 400 tl dedi dedim napıyosunuz ya zaten diğer yerlere giremedim bile markalara bakıp neyse sonra direk halka satış diye biyer bulduk köhne biyerde ama ordan aldık tabi iyi değildi ama enazından 400 tl vermekten iyidi
he he he işte böyle şekerim badat cadesinide öğrenmiş oldum demekki neymiş:
ben dersimi aldım artık nile kıyafet alırken bi takımda kendine alınacakmış:):)
ha ha ha kötü bir tecrübe olmuş cnm.:) niloşumu araba tuttu demek ki annesi. dün köye giderkende ilk kez zeynebi araba tuttu. rangi sarardı kuzumun. pide yaptırmıştık cenaze evi için sanırım onun kokusundan oldu. ama çıkarmadı kuzum çok şükür. analı kızlı hiç ii değildik dün malesefha ha ha sen tabi benim başıma ne geldi bilmiyosun he he he bak anlatayım şekerim:)
nilin dreleri badat cadesinde cnm ve ve biz analı kızlı cumartesi şık giyindik arabaya bindik bil bakalım giderken ne oldu:
niloş olduğu gibi üzerime çıkardı ve benim pantolonu çok fena oldu mecbur bana pantolon alınacak dr badata hadi indik pantolon arıyoruz biyere girdim 400 tl dedi dedim napıyosunuz ya zaten diğer yerlere giremedim bile markalara bakıp neyse sonra direk halka satış diye biyer bulduk köhne biyerde ama ordan aldık tabi iyi değildi ama enazından 400 tl vermekten iyidi
he he he işte böyle şekerim badat cadesinide öğrenmiş oldum demekki neymiş:
ben dersimi aldım artık nile kıyafet alırken bi takımda kendine alınacakmış:):)
Allah kabul etsin cnm cok iyu yapmissinkizlar bugun tavuklu pilav yapip dagittim yaninada tursu koydum 18tabak dagittim eve cagirsam misafir odam yok okadarvkisi sigamazdik masal iylesince dagitayim diyordum bgun hallettim sukur icim rahatladi simdi masal uyudu bende yaptigim pilavi yiyorum :)
Canim hangu marka yapildi biliyormusun tuvalet egitime gelince iki kisi oldigundan kaynakli olabilirsongülüm sağol cnm evet bizimde 2 doz 1 ay sonra sağlık ocağındada yaptıra bilirsin dedi:
iyi gidiyodu ama annemle birliktelerya bilmiorumyani ben olsam farklıda tam anlamıyorum cnm.. bakalım şubat tatilinde bakarız olmazsa.. ozamanda izin almama gerekicek benmim çünkü..
afiyet olsun cnmkizlar bugun tavuklu pilav yapip dagittim yaninada tursu koydum 18tabak dagittim eve cagirsam misafir odam yok okadarvkisi sigamazdik masal iylesince dagitayim diyordum bgun hallettim sukur icim rahatladi simdi masal uyudu bende yaptigim pilavi yiyorum :)
kısmetse çarşamba günü yapıcam cnmdilekçim çok geçmiş olsun cnm:
ya betülüm sorma yani niloşçıkardı sonra tık yok ama hiç ağlamadı kuzumya öyle bakıyo üzerini temizleyeyimdiye yanlız hiç kucağımdan inmedi cumartesi: yapışık geezdik resmen..
yaseminim sormaya çok fena tecrube oldu he he:
ayyy zeynebimede kıyamam..
fundacım sen nezaman yapıyosun doğum gününü cnm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?