2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar dün eşim beni sinir etti
sabah uyandık kahvaltı hazırlıyorum
bugün gidelim de pasta siparişi verelim dedim.eşim de sen yapsan olmaz mı pahalıya yaparlar dedi.dedim ki çekirdek aile olarak kutlasak tabi olur ama sadece biz olmayacağız arkadaşım falan da gelecek,ayrıca heves ettim ne var bunda
o da biraz tutumlu olsak,para biriktirsek,kıyafet konusunda da böyle yapıyorsun,bir sürü kıyafet alıp sonra 1 kere bile giydirmeden başkasına veriyorsun(geçen hafta defneye küçük gelen elbiseleri ayırdım kv nin binadaki bina görevlisinin kızına verdim giysin diye.kv poşete bakmış ay görmediğim elbiseler var demişti.ben de ankaradayken giydiği elbiselerdi onlar dedim.muhtemelen kv gazı vermiş eşime o da gelmiş bana söylüyor)dedi.ben de kızdım.bundan sonra 1 şey almayacağım.madem öyle sen alırsın kızının kıyafetlerini,1 şurup aldın da ne kadar pahalıymış dedin ben kaç kere öyle aldım gıkım çıkmadı.bundan sonra karışmayacağım sen hallet.ayrıca ben kızıma aldığım her elbiseyi giydirdim dedim.konuşmadım.sonra benim gönlümü alıyor.ben öyle demek istemedim,tamam yine aynı parayı ver ama 1 tane al giyip eskitsin vs.
zaten geçen hafta kv pasta özel yaptırma al normal bi pasta olsun bitsin demişti.ben de kızımın doğum gününe özeniyorum heves ediyorum ne var bunda demiştim.o da özeniyorsun ama dünyanın parası tutar pasta demişti

allah bildiği gibi yapsın kv yi.kv ye pasta alırken pastaneden alma diyen yok ama defneye gelince kendin yap para gitmesin
tabi para gitmesin kv ye yazlık alınacak daha

sonuç: dün pasta siparişini verdik

songülüm söyledi ama ben unuttum cnm ama bize kağıt yazdı aynısını alalım diye ordan bakıp söylerim sana cnm
birde ben nile tahlil istedim idrar, kaka, kan onlarıda yazdı bi görelim tabi dedi yaptırıp konuşucaz yine bakalım ama genel itibariyle nil çok iyi dedi..
yaseminim allahım sabır versin annene cnm elden negelir
fundam ama defnemin doğum günü 29 ekim değildi dimi normalde...

bizi saatler etkilemedi hatta iyi gelmis olmaliki masal dun11de kalkti gunduz uyutmadik artik
aksam 9da uyudu daha azonce uyandi
buara sabh uykusuna duskunuz ama dun super oldu 11e kadar ailecek yatmisiz gueel bir pazar gunu oldu:)
ben o saatlere kadar uyuyacağım günü görür müyüm acaba ya maşallah masala

Canim bana baktijtan sonra soylermusin adini

yok cnm normalde 31 ekim
ama o tarihte babası antalyada toplantıda olacak.toplantıya gitmemek gibi şansı olmadığı için hazır 29 ekimde tatilken yapıyım dedim

Haha sonuca bayildim yanliz
Valla tek sunu soylucem egerki sen calismiyor oksaydin inanki yankistin ne isgedigiji alAbikir nede giyebilirdn ya bir surubun lfini yapiyor adam yahu

canım benim ben iyiyim çok şükür forumdan aynı durumda olan bir arkadaşım var onun tavsiyeleriyle daha da küçülttüm kisti inşallah bezi aldırmadan kurtulacam bu durumdan
çok geçmiş olsun ya rana da hasta ama ateşsiz yani sadece burnu tıkalı ben de ayaklarına viks sürdüm coldmiks damla var onu damlatıyorum öyle açılıp uyuyo cumartesi çok kötüydü uyuyamadı ama dün daha iyiydi bakıcımıza götürdük pazar günü o terletmiş bi güzel akşam burnu hiç akmadı inşallah defnem de bir an önce atlatır tabi sen de

boşver sen kazanmışsın işte ama olan senin sinirlere oluyo tabi kulaklarını tıka sen ya çünkü sen ne yaparsan yap onların kulakları tıkalı anlamazlar canım sen he he de yine yapacağını yap

Haha sonuca bayildim yanliz
Valla tek sunu soylucem egerki sen calismiyor oksaydin inanki yankistin ne isgedigiji alAbikir nede giyebilirdn ya bir surubun lfini yapiyor adam yahu
aynen cnm çok şükür çalışıyorum
adam defnenin hiçbir masrafını karşılamadığı için 100 liralıkşurup ağır geldi

teşekkür ederim canım benim inşallah sorunsuz gideriz gerçi akşam saat 11 de otobüs arabayla gitmeye razı edemedi eşim beni istanbul trafiğinde arabayla her gün onun yolunu bekleyemem ben otobüsle gidilecek evde benimle birlikte oturulacak yapacak başka bişey yok

yok kız biz de varız küçüklerden merak etme :) 86 cm 12 kilo olduk en sonunda 11 buçuktuk biz de çok şükür 12 leri gördüm aman sağlıklı olsunlarda önemli değil gelişimi çenesi diğer gelişimleri yerinde olduktan sonra sıkıntı yok alıştım galiba he :)

inşallah senin kist de tekrarlamaz
ranama da geçmiş olsun
inşallah biz de atlatırız
defneye ilaç vermeden atlatsın istiyorumama bakalım

boşver sen kazanmışsın işte ama olan senin sinirlere oluyo tabi kulaklarını tıka sen ya çünkü sen ne yaparsan yap onların kulakları tıkalı anlamazlar canım sen he he de yine yapacağını yap
ya kızıyorum
onlara kalsa ben hiçbirşeye para vermeyeceğim sadece para biriktirip kv ye yazlık alacağım

sağol canım benim valla eşimin dediğine göre 7 kasımda dönüş var ben söyledim bak geçen ramazandan beri gitmedik biraz kalalım dedim adam seviyo karısını amaan boşver yeter 10 gün dedi :)

ya kızıyorum
onlara kalsa ben hiçbirşeye para vermeyeceğim sadece para biriktirip kv ye yazlık alacağım
yazlık mı o kv az yesinde kendisi alsın bi zahmet hayır bankada çalışıyosun diye seni banka kasası olarak falan mı görüyo çok istiyosa yazlığı gel bankadan kredi verelim yavaş yavaş öde dersin :)

Yasemin basinz saolsun cnm ...

Ozcanan istanbula mi geliyosun hosgel sefa gel:))

Kizlar ya istanbula tasindk ya çok yeniyiz nerelerde ne yapulir tecrubeli olanlardan fikir))
evet canım geliyorum bakalım kış kıyamet ne yapacaz :) hayır yaz olsa gezersin biraz ama kış vakti ne yapacam ben bu canavarla bilmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…