2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim mesela esin yok ya evon marketi godeeleri vb ni yukleniyormu yolsa hep senden mi
hepsi benden cnm
defnenin dr,ilaç,üst başı,kreşi
evin market,doğalgaz,aidat,su parası,eşyaların taksiti
arabanın tamir parası(geçen hafta yapılanı eşim ödedi)

hepsi benden cnm
defnenin dr,ilaç,üst başı,kreşi
evin market,doğalgaz,aidat,su parası,eşyaların taksiti
arabanın tamir parası(geçen hafta yapılanı eşim ödedi)
Ciddimisin ya ne bileyim ben evin gideeleei ortak karsilanmasi daha dogri degilmi sanli budurumda ben calismadigim icin cok konuya hakim olamam ama tek taraflo snaa fazla yuklenilmis sanki
Birde ona ragmen harcamaua laf ediliyor

şekerim krediyi eşim çekecek,biz ödeyeceğiz ama kv yazlık sahibi olacakk
tabi cnm bankanın kasası bende hatta ben para bile basıyorum

Ciddimisin ya ne bileyim ben evin gideeleei ortak karsilanmasi daha dogri degilmi sanli budurumda ben calismadigim icin cok konuya hakim olamam ama tek taraflo snaa fazla yuklenilmis sanki
Birde ona ragmen harcamaua laf ediliyor
normalde ortak karşılanması gerekir ama ben bu harcamaları karşılamama rağmen hala yaranamıyorum
eşim sadece elektrik faturasını ve kredi taksidini ödüyor,annesine sigorta yaptırdı onu ödüyor
onun haricinde eve bi katkısı yok.kalan parayı annesinin banka hesabına yatırıyor yazlık almak için

Yaaaq ay nasol mutlu edici cnm ya
Rabbim hayirlisi ole bitirmeyi nasip etsin nasil kalcak yeri ayarladimi
canım benim sağol darısı bizim çocukların başına:)
babamla kayıda gidecekler sonra orda eşyalı bi evmi varmış oraya bakacaklardı bizimkilerin evine 8 saat uzaklıkta ocak gibi başlayacak şimdilik acilde sürünmeye devam:)

Oh valla cok iyiymid

Olsun olsin ocaga birsey kalmamis ay insalla bizim kuzucuklarada nasip olur
Ozcanan nasil heo basarilimiydi yada cabik mu ogreniuordu anlatsana bana o isigi

Meraba kızlar nasilsiniz

Yasemin cok üzüldüm canim başınız sagolsun allah rahmet eylesin
Senin de bulantilarin en kisa zamanda gecer inşallah. Ay ne fena gecirdim ben de ilk 3 ayı tekrar yasamaya cesaretim yok

kızlar size bişey sormam lazımya: nilin doğum gününde çocuklare pepeli bişey hediye etmek istiorum ama ne olsun bilemedim nedersiniz: fazlada pahalı olmasın tabi:

Hayırlı olsun canim. Esim de doktora icin kirikkaleye basvuracak. Gecen görüşmeye gitti. Bize en yakin orasi var bakalim hayirlisi olsun artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…