- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.761
hepsi benden cnmCanim mesela esin yok ya evon marketi godeeleri vb ni yukleniyormu yolsa hep senden mi
ah ah bi yapsak nerdeeeOzcanan bir sakarya gezisi yapsaniz diyorum:)
Ciddimisin ya ne bileyim ben evin gideeleei ortak karsilanmasi daha dogri degilmi sanli budurumda ben calismadigim icin cok konuya hakim olamam ama tek taraflo snaa fazla yuklenilmis sankihepsi benden cnm
defnenin dr,ilaç,üst başı,kreşi
evin market,doğalgaz,aidat,su parası,eşyaların taksiti
arabanın tamir parası(geçen hafta yapılanı eşim ödedi)
şekerim krediyi eşim çekecek,biz ödeyeceğiz ama kv yazlık sahibi olacakkyazlık mıo kv az yesinde kendisi alsın bi zahmet hayır bankada çalışıyosun diye seni banka kasası olarak falan mı görüyo çok istiyosa yazlığı gel bankadan kredi verelim yavaş yavaş öde dersin :)
Belki ufacik bir kacamak olabilir heah ah bi yapsak nerdeee
kız kardeşim uzmanlığı kazandı ama kırıkkaleyi kazandı :) sakarya falan olsa keşke ama nasip inşallah görüşecez be :)
Bizim f ile basliyordu sankiha ha ha bende sonuca bayıldım fundaaaaaa:
songülüm eşim bakıcak yazıcam cnm :
normalde ortak karşılanması gerekir ama ben bu harcamaları karşılamama rağmen hala yaranamıyorumCiddimisin ya ne bileyim ben evin gideeleei ortak karsilanmasi daha dogri degilmi sanli budurumda ben calismadigim icin cok konuya hakim olamam ama tek taraflo snaa fazla yuklenilmis sanki
Birde ona ragmen harcamaua laf ediliyor
açıkçası onu sormadım ama bizim ebe dediki ikinci dozda 2 yaş aşısınıda yaparız dedi bende aaa olurmu dedim olur dedi ama yine sorarım onadaBizim f ile basliyordu sanki
Peki iki yas asisi ile arasinda ne kadar zaman olmaliymis
göğüs hastalıklarını kazandı canım hedefi oydu başardı çok şükür:)Belki ufacik bir kacamak olabilir he
Kardesin hamgi dal uzmanlik yapucak canim
Yok yok olmuyor onceki yil ben yarene grip asisi almistim o ara okulda asi vurulmuatu dr olmqz demistiaçıkçası onu sormadım ama bizim ebe dediki ikinci dozda 2 yaş aşısınıda yaparız dedi bende aaa olurmu dedim olur dedi ama yine sorarım onada
Yaaaq ay nasol mutlu edici cnm yagöğüs hastalıklarını kazandı canım hedefi oydu başardı çok şükür:)
canım benim sağol darısı bizim çocukların başına:)Yaaaq ay nasol mutlu edici cnm ya
Rabbim hayirlisi ole bitirmeyi nasip etsin nasil kalcak yeri ayarladimi
Oh valla cok iyiymidnormalde ortak karşılanması gerekir ama ben bu harcamaları karşılamama rağmen hala yaranamıyorum
eşim sadece elektrik faturasını ve kredi taksidini ödüyor,annesine sigorta yaptırdı onu ödüyor
onun haricinde eve bi katkısı yok.kalan parayı annesinin banka hesabına yatırıyor yazlık almak için
Olsun olsin ocaga birsey kalmamis ay insalla bizim kuzucuklarada nasip olurcanım benim sağol darısı bizim çocukların başına:)
babamla kayıda gidecekler sonra orda eşyalı bi evmi varmış oraya bakacaklardı bizimkilerin evine 8 saat uzaklıkta ocak gibi başlayacak şimdilik acilde sürünmeye devam:)
Hayırlı olsun canim. Esim de doktora icin kirikkaleye basvuracak. Gecen görüşmeye gitti. Bize en yakin orasi var bakalim hayirlisi olsun artik.canım benim sağol darısı bizim çocukların başına:)
babamla kayıda gidecekler sonra orda eşyalı bi evmi varmış oraya bakacaklardı bizimkilerin evine 8 saat uzaklıkta ocak gibi başlayacak şimdilik acilde sürünmeye devam:)
Canim pepeli kumbara olabilir tanesi 1.5 2 tlkızlar size bişey sormam lazımya: nilin doğum gününde çocuklare pepeli bişey hediye etmek istiorum ama ne olsun bilemedim nedersiniz: fazlada pahalı olmasın tabi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?