- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.781
Merhaba cnm hosgeldin nasilsinMeraba kızlar nasilsiniz
Yasemin cok üzüldüm canim başınız sagolsun allah rahmet eylesin
Senin de bulantilarin en kisa zamanda gecer inşallah. Ay ne fena gecirdim ben de ilk 3 ayıtekrar yasamaya cesaretim yok
Sagol canim hosbuldum:) berra iyi demek isterdim ama pek iyi degil gibi nedenini anlamaya çalışıyorum. Dun ishal gibiydi bugun daha bisey yok pek bisey yemedi ondan sanırım. Hafif de atesli gibi. Kopek disi uzun suredir kabarmis sertlesmis baya zorladi ama cikmadi ondan mi acaba diyorum.katreeynurum hoşgeldin berrram nasıl cnm:
Hosbuldum canim şükür iyiyim. Berra hanimla ugrasiyoruz işte. Iki gundur bi roman aldim onun basindan kalkamadim. Kitap okumayı seven arkadaslara tavsiye ediyorum cok guzeldi. Böğürtlen kışı ismi.Merhaba cnm hosgeldin nasilsin
iyi olmaz mı iyi tabiOh valla cok iyiymid
ohhhh bende istiyorum senmin müdür gibi bi mmüdür he he:):)kızlar ben iki gün yokum malum carsamba 29 ekim yarında yarım gün tatil. müdürüm sağolsun gelme sen sabah dedi. hepinizi öpüyorum ihtiyacım vardı iii gelecek bana.
plastik değil cnm porselen ya da cam olanlar var. her yerdekatreynurum sormaya onu taşırken ama artık kas yaptım açıkçası biliyomusun zorlamıyo cnm he heh e
umarım hasta olmaz berram:
songülümm internette hep 3 küsür kumbaralar kız
bardaklarda plastikya yaseminim oyüzden istemedim ama bakıyorum bakalım...
canım zaten bizim bi bütçemiz yok kiözcananaım kardeşini tebrik ediyorum cnm hep dr lere ve savcılara giıptayla bakmışımdır. ayrı bir başarı örneği onlar. rabbim bizim evlatlarımın da o günlerini göstermeyi nasip etsin inş.
katrecim sağol cnm rabbim herkese hayırlı ölüm nasip etsin inş. berracığa da rabbim şifa versin inş.
güldenim pepeli bardakta olabilir. songülümün dediği gibi kumbarada... pepeli eşya çok alternatif.
bende hiç hazurlık yok kendimi de hiç bişey yapabilecek gibi hissetmiyorum.
buarada fundacım çevremde bi sürü çalışan karı koca var ama sizin ki gibi idare edilen bir bütçe görmedim doğrusu. rabbim sabır versin sana.
canım benim 14 yaşında fen lisesini kazandı kardeşim biz vanda otururken niğdeye gönderdik o zaman o ortamdaki arkaşları da etken oldu tabi ama zaten doğduğunda hırslıydı çabuk öğrenme huyu vardı bi de komşunun yaşıt kızlarıyla hep kendi kendine hırs yapıyodu ama belli etmeden iyi niyetini bozmadan çünkü fen lisesinde de tıpı kazandığında da hiç böbürlenmedi biz hep gurur duyduk onunla hiç bırakmadı çalışmayı ben kız kardeşimden ne öğrendim biliyo musun ne kadar zeki olursan ol yine de çalışmak zorundasın :)Olsun olsin ocaga birsey kalmamis ay insalla bizim kuzucuklarada nasip olur
Ozcanan nasil heo basarilimiydi yada cabik mu ogreniuordu anlatsana bana o isigi
sağol canım benimHayırlı olsun canim. Esim de doktora icin kirikkaleye basvuracak. Gecen görüşmeye gitti. Bize en yakin orasi var bakalim hayirlisi olsun artik.
cnm kötü düşünme hemen dişten olabilirSagol canim hosbuldum:) berra iyi demek isterdim ama pek iyi degil gibi nedenini anlamaya çalışıyorum. Dun ishal gibiydi bugun daha bisey yok pek bisey yemedi ondan sanırım. Hafif de atesli gibi. Kopek disi uzun suredir kabarmis sertlesmis baya zorladi ama cikmadi ondan mi acaba diyorum.
Nilosa da maşallah canim kontrolunuz iyi gecmis sevindim. Bu arada masallah kiz sen nasil tasiyosun nili. Ay berradan tam 5 bucuk kilo fazla. Ben biraz tasisam carsi da pilim bitiyo:)
teşekkür ederim canım benim cümlemizin evladının istediği olurözcananaım kardeşini tebrik ediyorum cnm hep dr lere ve savcılara giıptayla bakmışımdır. ayrı bir başarı örneği onlar. rabbim bizim evlatlarımın da o günlerini göstermeyi nasip etsin inş.
katrecim sağol cnm rabbim herkese hayırlı ölüm nasip etsin inş. berracığa da rabbim şifa versin inş.
güldenim pepeli bardakta olabilir. songülümün dediği gibi kumbarada... pepeli eşya çok alternatif.
bende hiç hazurlık yok kendimi de hiç bişey yapabilecek gibi hissetmiyorum.
buarada fundacım çevremde bi sürü çalışan karı koca var ama sizin ki gibi idare edilen bir bütçe görmedim doğrusu. rabbim sabır versin sana.
maşallah kardeşinecanım benim 14 yaşında fen lisesini kazandı kardeşim biz vanda otururken niğdeye gönderdik o zaman o ortamdaki arkaşları da etken oldu tabi ama zaten doğduğunda hırslıydı çabuk öğrenme huyu vardı bi de komşunun yaşıt kızlarıyla hep kendi kendine hırs yapıyodu ama belli etmeden iyi niyetini bozmadan çünkü fen lisesinde de tıpı kazandığında da hiç böbürlenmedi biz hep gurur duyduk onunla hiç bırakmadı çalışmayı ben kız kardeşimden ne öğrendim biliyo musun ne kadar zeki olursan ol yine de çalışmak zorundasın :)
çünkü büşra daha sınav sonucu belli olmadan ya olmazsa diye nisan tusuna çalışmaya başlamıştı bile.. nöbetten çıktıktan sonra 2 saat uyku sonra yine akşama kadar ders..
inşallah bizim kuzularda böyle istedikleri hedefi başarırlar ne diyeyim :)
Biz gitmeyiz canim eger olursa esim her hafta derse gidip gelir. Bize de beklerim 2 saat buraya:)sağol canım benim
ay hadi yaa bak gidersen görüşürsünüz belkim :) ay çok sevinirim çünkü biz haziran ayı gibi gidecez gezmeye kırıkkaleye :)
sağol canım benim valla eşimin dediğine göre 7 kasımda dönüş var ben söyledim bak geçen ramazandan beri gitmedik biraz kalalım dedim adam seviyo karısını amaan boşver yeter 10 gün dedi :)
göğüs hastalıklarını kazandı canım hedefi oydu başardı çok şükür:)
canım benim 14 yaşında fen lisesini kazandı kardeşim biz vanda otururken niğdeye gönderdik o zaman o ortamdaki arkaşları da etken oldu tabi ama zaten doğduğunda hırslıydı çabuk öğrenme huyu vardı bi de komşunun yaşıt kızlarıyla hep kendi kendine hırs yapıyodu ama belli etmeden iyi niyetini bozmadan çünkü fen lisesinde de tıpı kazandığında da hiç böbürlenmedi biz hep gurur duyduk onunla hiç bırakmadı çalışmayı ben kız kardeşimden ne öğrendim biliyo musun ne kadar zeki olursan ol yine de çalışmak zorundasın :)
çünkü büşra daha sınav sonucu belli olmadan ya olmazsa diye nisan tusuna çalışmaya başlamıştı bile.. nöbetten çıktıktan sonra 2 saat uyku sonra yine akşama kadar ders..
inşallah bizim kuzularda böyle istedikleri hedefi başarırlar ne diyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?