2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
umarım herkes iyidir ama ama yine geçmiş yokkk.(
bende herhalde 4e kadar çalışıcam bugün sonra eve kaçıp temizliğe başlamam lazım akşam vitrini yaptım örtülerini yıkamıştım ütüleyip silip yerleştirdim he he he:).) tabi nillle biraz zor oldu ama başardım:

Günaydınlar....kocisi yolladm meryem de uyuyo hala bende yatak keyfi yapıyorum. ..dun cok yoruldum. Pogqca yapıp koydum buzluga.birazda taze fasulye. Bi yandan meryemle ugrastum tan hersey bitti derken yag sisem dustu kırıldı hertaraf yag oldu bi de onu temizlemk icin ugrastim(

günaydın cnm
marifetli hatun seni
bende akşam ütü yaptım,çamaşırlarıkatladım
gece 2 ye geliyordu yattığımda 3 te defne uyandı sabah 6 ya geliyordu tekrar yattığımda
sarhoş gibiyim
günaydın cnm
ne güzel buzluğu doldurmuşsun, ama yağ dökülmesi kötü olmuş

kızlar dün kv ye sinir oldum
cuma giderken defnenin bişeyi yoktu ne oldu çocuğa dedi bende cuma gece ateşlendi zaten dedim.sanki ben haftasonu uğraştım çocuğu hasta ettim.töbe töbe
dün dedim ki iş çıkışı bana 1 saat müsade et camları sileceğim."ay kızım bir sürü işim var. annen gelecek akşama onunla sil" dedi
dedim ki akşamın o saatinde ben nasıl cam siliyim
eşim tamam anne ben defneyi oyalarım dedi.annesine bişey diyemedi
hep böyle yapıyor
allah bildiği gibi yapsın

Gunaydn kzlar
Gulden kolay gelsn canim kuzularla is yapmak zor

Sibel masallah sana ama yagin doklmesi kotu olmus haliya falan gelmemstr umarm

kizlar ben persembe gunu apartmani oturmya cagrdim bikisi musait deglms cuma olsa falan diyo ama bende kendmi petsembeye ayarladm bugunde temzlik yapicam yarinda esim evde benim icin cokiyi malum alp tugrayla bisey yapmak zor yarinda bika isimi halledrim eskm evdeyken hic cuma yapasm yom ama ayp olurmu diye dusunyorum dunden beri aklimda

ohhh sibelcim maşallah poçalarda dolaba atıldı negüzel : süpersin günaydı bu arada..
fundacım sana akşam olmaz bugün diyecem ama sen öylen gibi çıkarsın dimi:
ay daha çok işimvar çokkkkk:

Gunaydın kızlar herkese mutlu gunler
Yarın defne persembe erdem cumartesı nıl:)
Hazırlıklar tam gaz devam edıyor desenıze
Funda ıyı yapmıssın pasta sparısı vermekle:)
Erdem le nıl ın pastası nasıl olacak kızlar sız soylemedınız yada ben kacırdım:)

Cnm eger dıger gelecek olanlar cuma musaıt olabılıyolarsa cuma yapabılırsın hepsını cıkarmıs olursun aradan:) yoksa sadece o gelıcek dıye cumaya alırsan dıgerlerı musaıt olmayabılır.. Sende kendını ayarlamısken cumayada bırakmak ıstemıyosun karar senın:)

ay zaten topluluk olunca zor oluyo wavsumya birine uysa birine uymuyo masdem sen perşembe karar verdin çağr bence sonuçta cumada belki başkasına uymaz..
hem dediğin gibi hamurları eşin evdeyken rahatla yaparsın..

Ellerıne saglık cnm
Yag sısesı kotu olmus
Gecen geldı basıma nıdanın d gunu gecesı herseyı yaptım ısler bıttı pastayı dolaba yerlestırırken dolaptan yaglı zeytın kutusu dustu heryer zeytın yag sınır oldum yorgunluk ustune bıde onu temızle ama ne zaman acele etsem basıma bısey gelır:) gecende yatmaya hazırlanırken nıdanın sutunun kapagını kapattım zannedıp sıseyı kaldırmamla oldugu gıbı dokuldu bıde ıcınde balda vardı heryer yapıs yapıs tamda temızlık yaptıgım gundu ayy

benicim günaydın nasılsın cnm: niloşa sordum pastanı nasıl istiyosun diye pepeli dedi şebek zaten pepe olacaktı sanıyorum bizden duydu ya boşver pepe olmasın diorum hayırrrrrr diyo şebekkkk:

ohhh sibelcim maşallah poçalarda dolaba atıldı negüzel : süpersin günaydı bu arada..
fundacım sana akşam olmaz bugün diyecem ama sen öylen gibi çıkarsın dimi:
ay daha çok işimvar çokkkkk:

evet cnm öğlen çıkıyorum
valla benim de çok işim var
temizlik,ikramlar vs derken zaman nasıl yetecek bilmiyorum

benicim günaydın nasılsın cnm: niloşa sordum pastanı nasıl istiyosun diye pepeli dedi şebek zaten pepe olacaktı sanıyorum bizden duydu ya boşver pepe olmasın diorum hayırrrrrr diyo şebekkkk:
Ay nasıl sevınecek kımbılır nılos hanım:)
Elbıseler hazırmı?
Bızden ıyılık cnm
Gorumce dun aksam bıraz canımı sıktı
Dun evlerı temızledım yemegıde kolay bıseyler yaparım dıyodum, aksama anneme gıderız dedı esım dedım o zaman yemek yapayımda goturelım kv deyıde aradım tamam yemek yok zaten dedı neyse yaptım dort cesıt corbayıda orda yaparım dedım, gıttık ben mutfsktayım corba yapıyorum gorumce geldı baktı yemekler yspılmıs bı afra tafra annesıne madem yemek gelecekmıs bana nıye soylemıyon ben kızı eve yolladım(ısten gelırken o kv deye gecmıs 2 saatlıgıne ıse gıdıyo kv deyle arasında bır ev var zaten) sıze yemek getırsın dıye soylendı kızından pırasayla tursu gondermıs oglu kv dedeydı bız varız dıye gıtmek ıstemedı cocuk, kızı surukleyerek goturdu annem gelsın dedı dıye ay sınır oldum soyledım kv deye sızın ıcın yemek yapmıssa onuda yarın yersınız ne var bunda dıye, ay herkes ayrı alem olmaya basladı..

Funda gunydn canim bugun nasl defne
Kv nin maceralrni yazsan roman olur valla kadin laf sokmnn pesnde artik takmcan nekdr zor olsada
Defne krese gidyomu
günaydın cnm
defne gece uyumadı ama sabah çok mutluydu
valla kaç cilt roman olur bilmiyorum
defne kreşe gidiyor hatta kreşte çok mutlu
ama bu seferde kv kreşe defne alıştı diye mutsuz.hep ona muhtaç olalım istiyor

valla cnm çekirdek aile olsak ben yapardım ama misafirler olacağı için sipariş verdim

ay ne kadar sinir bozucu

Kizlar hepinize gunaydin
bi dun itibari ile sutten kesme calismalarina basladik
son zamablaeda aras cok emmeye dusmustu gece daha kipirdak uyuyordu zateb iki yasida gecti
dun geldi istedu devamli oyaladim soninda ikna olmadi bende limon surdum ondan sonra iki kes geldi diluni degdirdu guldu kapatti
neyse dun gusel gecti gece hep 3 gece emzir dediler emzircektim ki aras gece miisl misul uyudu 7 gubu vereyim dedim asla istemedu
Sindilik uyi gudiyor yani
Daaaaa benim gogusler sinyal vermeye basladi tecrubeli arkdaslar sizlerdn taktuk istiyorum

cnm senin sinir olmana gerek yok bence kv düşünmeli
kızım niye böyle yapıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…