- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.821
günaydın cnmKizlar hepinize gunaydin
bi dun itibari ile sutten kesme calismalarina basladik
son zamablaeda aras cok emmeye dusmustu gece daha kipirdak uyuyordu zateb iki yasida gecti
dun geldi istedu devamli oyaladim soninda ikna olmadi bende limon surdum ondan sonra iki kes geldi diluni degdirdu guldu kapatti
neyse dun gusel gecti gece hep 3 gece emzir dediler emzircektim ki aras gece miisl misul uyudu 7 gubu vereyim dedim asla istemedu
Sindilik uyi gudiyor yani
Daaaaa benim gogusler sinyal vermeye basladi tecrubeli arkdaslar sizlerdn taktuk istiyorum
günaydın cnmkızlar günaydın sabahtan beri girmeeye çalışıyorum ama bir türlü giremedim siteye
fundacım hadi Aksama annene kavuşuyorsun boşver kv yi
beni canım ben kendim yaparım diyordum ama sünnet işi de girince araya sanırım erdemin resmini bastıracam üstüne pastanın dışarda yaptıracam
wavs canım sen kendini ayarlamışsın boşver kafana takma
Cnm eger dıger gelecek olanlar cuma musaıt olabılıyolarsa cuma yapabılırsın hepsını cıkarmıs olursun aradan:) yoksa sadece o gelıcek dıye cumaya alırsan dıgerlerı musaıt olmayabılır.. Sende kendını ayarlamısken cumayada bırakmak ıstemıyosun karar senın:)
Ah bejim arkadasim baska sehirlere tasinmista komsularida gelwcekmis ne guzel yaInsan kendni ayarlynca ogun yapmak istyo
Bugun digerlerinede bi soracam hepsi cumamusaitse ozamnyaparim
ay zaten topluluk olunca zor oluyo wavsumya birine uysa birine uymuyo masdem sen perşembe karar verdin çağr bence sonuçta cumada belki başkasına uymaz..
hem dediğin gibi hamurları eşin evdeyken rahatla yaparsın..
zor cnm yaZaten 8 daire var apartmnda biri zaten calsyo
Offf digerlerylde bi konusucam bakalm bugun herkes musaitse cuma yaparim heralde
hemen bakıyorumkızlar hamaratlara tarif ekledim :)
günaydın cnm
defne gece uyumadı ama sabah çok mutluydu
valla kaç cilt roman olur bilmiyorum
defne kreşe gidiyor hatta kreşte çok mutlu
ama bu seferde kv kreşe defne alıştı diye mutsuz.hep ona muhtaç olalım istiyor
Ah bejim arkadasim baska sehirlere tasinmista komsularida gelwcekmis ne guzel ya
kızlar günaydın sabahtan beri girmeeye çalışıyorum ama bir türlü giremedim siteye
fundacım hadi Aksama annene kavuşuyorsun boşver kv yi
beni canım ben kendim yaparım diyordum ama sünnet işi de girince araya sanırım erdemin resmini bastıracam üstüne pastanın dışarda yaptıracam
wavs canım sen kendini ayarlamışsın boşver kafana takma
Ya insan dusunuede bu kadar kolay nasil soylerkızlar dün kv bana laf sokuyor herkesin içinde gülerek
kaynıma öğretmen kız alacakmış
kız yarım gün çalışıp kalan zamanında çocuğuna kendi bakacakmış
bankacıdan dilim yandı geç saatlere kadar çalışıyor diyor bir de
bende iyi allah gönlüne göre versin dedim gülerek
ama fena bozuldum
benim çocuğum bu kadar mı ağır geliyor?zaten yarım gün bakıyor (ki 3 saat falan yani o da)
Hemde nasılay ne kadar sinir bozucu
Cnm ogunler geldı demek hayırlısıyla atlatırsınız ınsKizlar hepinize gunaydin
bi dun itibari ile sutten kesme calismalarina basladik
son zamablaeda aras cok emmeye dusmustu gece daha kipirdak uyuyordu zateb iki yasida gecti
dun geldi istedu devamli oyaladim soninda ikna olmadi bende limon surdum ondan sonra iki kes geldi diluni degdirdu guldu kapatti
neyse dun gusel gecti gece hep 3 gece emzir dediler emzircektim ki aras gece miisl misul uyudu 7 gubu vereyim dedim asla istemedu
Sindilik uyi gudiyor yani
Daaaaa benim gogusler sinyal vermeye basladi tecrubeli arkdaslar sizlerdn taktuk istiyorum
Cnm kv her yaptıgını ona rapor verdıgı ıcın ogunde soylemedıgı ıcın bozuldu:)cnm senin sinir olmana gerek yok bence kv düşünmeli
kızım niye böyle yapıyor diye
Hıc canını sıkma cnm alsında gorsun senın gıbı gelını bıraz zor bulur:)kızlar dün kv bana laf sokuyor herkesin içinde gülerek
kaynıma öğretmen kız alacakmış
kız yarım gün çalışıp kalan zamanında çocuğuna kendi bakacakmış
bankacıdan dilim yandı geç saatlere kadar çalışıyor diyor bir de
bende iyi allah gönlüne göre versin dedim gülerek
ama fena bozuldum
benim çocuğum bu kadar mı ağır geliyor?zaten yarım gün bakıyor (ki 3 saat falan yani o da)
Nasl alistin mi canil oralara varmi apartmanda alp e arkadasEvet canim ya misafir gelecek bakalim hayrlsyla herkesi ayarlayablrsek
Geldi be canim otele oteke nereye kadar simdilik guzel geciyor ama ben jesin haata olurumHemde nasıl
Cnm ogunler geldı demek hayırlısıyla atlatırsınız ıns
Zaten aras hazırmıs anladıgım uzmemıs anneyı bugun ve yarın gecerse tamamdır zaten:)
Bıraktıran anneler tavsıye verıcektır sana:)
Cnm kv her yaptıgını ona rapor verdıgı ıcın ogunde soylemedıgı ıcın bozuldu:)
Tavrı daha cok bızeydı ama aman cok sey varda ıste herkes kendı kısılıgını koyuyo ortaya...
Hıc canını sıkma cnm alsında gorsun senın gıbı gelını bıraz zor bulur:)
Nıye hasta olucan kızGeldi be canim otele oteke nereye kadar simdilik guzel geciyor ama ben jesin haata olurum
onu düşünmüyor işte çünkü kendini kusursuz olarak görüyorKv den nezmndr bakiyo ona biturlu alisamadi defne niye acaba diye bi dusunse
valla cnm kv şaka yapıyorum ayağına herşeyi söylüyorYa insan dusunuede bu kadar kolay nasil soyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?