2012 kasım bebekleri büyüyor..

benicim boşver cnm takılma ama şubi gerçek onlar kızlarının hatalarını görmezler cnm senin götürdüğün yemek değilde emin ol onun yemeyi çokdaha kıymetli olur..
funda deseydinya kvye annecim zaten bende defneyi oyüzden yarımgün kıreşe gönderiyorum sana yük olmasın diye ha ha ha kız tam yeri gelmiş ahhhh ahhh :
oyyyy songülümede kıyamam ben inş çok kolay atlatacaksın cnm:
aras paşamda kolay atlatıcak..
wavsum inş istediğin gibi olur cnm:
betülüm sen tam olarak nezaman kutlayacan doğum gününü cnm söyle bakalım:

amaan salla gitsin cnm ya
aslında sevinmesi lazım
gelinimiz anneme yük olmuyor,yemeğine kadar yapıpı getiriyor diye

cnm zaten sıkmıyorum.allah gönlüne göre versin
alsında görsün gelin nasıl olurmuş
ben ondan hiçbir şey istemedim,anneme yapmadım ona yaptım,aman kızı yok ben kızı gibi oluyum diye uğraştım durdum ama artık saldım.kendi bilir allah görsün

ay kız hiç aklıma gelmedi
ben sadece allah gönlüne göre versin dedim
"ay selime gelmek isteyen kız çok da daha askerliğini yapmadı" diyor bir de

ay kız hiç aklıma gelmedi
ben sadece allah gönlüne göre versin dedim
"ay selime gelmek isteyen kız çok da daha askerliğini yapmadı" diyor bir de
selime kız gelirde sen olduğun sürece dururmu bilmem he he he:
herkes funda değil vallaha : ben 2. gelinden pek umutluyum şekerim ona hatdini bildirecek sen hiç merak etme he he he::):)

Beni canimseniyilik yapmissin bosver takma kv dende bunlari gorebiliyosa neguzel sana bi tesekkuru varsa yani

Funda kv den ne konustgnubilmyo bemce oyle sey soylenrmi ya ama ben eminm ikinci geli ona cektirecekallah buyuk

kizlar benkactim temzlikbenibekler

Haklısınız kızlar ama kvdeler pek bı mutlu oldular persembe geldıler zaten trden geldıgımden bu yana en doyurucu yemeklerı yedım dıyo:) komık olan yemeklerı yıyıp doydular ıkı kasıkta kızlarının yemegınden ıstedıler senın yemektende yedık demek ıcın herhalde:)
Nıdaya bılezık getırmıs babannesı butun torunlara bırer tane buyuk altın almıstı kız torunlara ıkıser bılezık almıs zamanında, beyzaya bı tane almıstı nıdaya almamıstı onu almıs, dıyo kımseye gostermedım (gorumceme falan) onların kızlarına ıkıser aldım yınede surat yaparlar bıze almamıssın dıye ıste bu kadarda kıskancız:) bana sordu gelırken nıdaya ne alım dıye hıcbısey ıstemıyoruz canının saglıgı dedım dusunmus almıs yıne sagolsun..

önce tuzlular:
patatezli börek, çiköfte, simit, poça, sarma
tatlılar, çatlak çukulatalı kurabiye, çukulata topları, mufin kek, veeeeee tabi pepeli pastamız kızlar bi eksik falan varmı sizce: bide salata lazımmı nedersiniz?

güldenim 9 kasımda yapıcam Allah nasip ederse gündüz sünnet mevlüdü akşama doğum günü :)

O konuda hep soyler sagolsun babanlada konusuruz hep ıyılıgını dıye, ama kızlarının yanında bambaska bırı oluyolar o yuzden mesafe en ıyısı:)

oyyy benim paşammmm süper fikir bence betül hem deyişik olacak ayyy yavrum benimmm:
benicim ozaman buravo senin kveye biliyo ayırıyo iyiyi kötüyü:

benicim senin görümcen bak benim ablam ama annem ablamın yanında bişey söyliyemez çekinir ondan ki düşün bende kızıyım oda ama söylesede hemen lafı çarpar ablam oda laf duymasın diye söylemiyodur belki ne yapsın idare etmeye çalışıyodur..

Mmm hamarat hatun doktureceksın masallah hersey cok yerınde ama bı yesıl salata yada yogurtlu bı salata yada havuc tarator gıbı bısey yapabılırsın

selime kız gelirde sen olduğun sürece dururmu bilmem he he he:
herkes funda değil vallaha : ben 2. gelinden pek umutluyum şekerim ona hatdini bildirecek sen hiç merak etme he he he::):)
valla cnm ben de çok umutluyum ikinci gelinden
kv milletin gelinini anlatıyor kınayarak bana da dönüp allah razı olsun sen hiç öyle değilsin demiyor

ben yoğrtlu salataları çok severim ama ne ola bilir kızlar yoğrtlu salata olarak söyleyin bakalım hamarat hatunlarrr::

bak en azından biliyor kızının huyunu

fundacım senin menü ne olacaktı cnm bende yazayım size menümü 1 2 deyişiklik var..
yaprak sarma
sosyete mantısı
pratik açma
mercimek köfte
kumpir salata
havuç tatlısı
pasta
çok fazla şey yapmayacağım.menüm bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…