- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.861
oyyy benim paşammmm süper fikir bence betül hem deyişik olacak ayyy yavrum benimmm:
benicim ozaman buravo senin kveye biliyo ayırıyo iyiyi kötüyü:
Cnm ne kadar olmuyo deselerde malesef oluyor ayrımcılık, ben o yuzden hep mesafelıyımdır..benicim senin görümcen bak benim ablam ama annem ablamın yanında bişey söyliyemez çekinir ondan ki düşün bende kızıyım oda ama söylesede hemen lafı çarpar ablam oda laf duymasın diye söylemiyodur belki ne yapsın idare etmeye çalışıyodur..
Sız kalabalık olcaktınız dımı?dimi bi salata hoş olur bencede:
Cnm cok guzel zaten sızın cok kalabalık olmıycaktı dımı?yaprak sarma
sosyete mantısı
pratik açma
mercimek köfte
kumpir salata
havuç tatlısı
pasta
çok fazla şey yapmayacağım.menüm bu kadar
cnm ben de hamaratlardan aldım tarifiCnm cok guzel zaten sızın cok kalabalık olmıycaktı dımı?
Kumpır salatanın tarıfını verırmısın:)
ay ne biliyim cnmfunda daha ne yapıcangülden bi saalata lazım bencede yoğurtlu havuç kabak sehriye yapabilirsin süper oluyo
yok cnm ya ne hamaratlığıfunda yeter bencede daha ne olsun kız aaaaa kunpir çok zor geliyo bana yapmasıya nasıl yapıyon sen helal vallaha bizim topikteki bütün anneler pek hamarat gerçekten..
kabaklı salatalı bi yoğortlu salatamvar onu yapsamolurmukikızlar?
Aa kım yapmıstı kacıncı sayfacnm ben de hamaratlardan aldım tarifi
yok cnm kalabalık değiliz
maksimum 12 kişi olacağız
Super olur cnmfunda yeter bencede daha ne olsun kız aaaaa kunpir çok zor geliyo bana yapmasıya nasıl yapıyon sen helal vallaha bizim topikteki bütün anneler pek hamarat gerçekten..
kabaklı salatalı bi yoğortlu salatamvar onu yapsamolurmukikızlar?
Kotu olmus cnm ozel gunde gıyemedıkten sonra ne anlamı varkıay ne biliyim cnm
herşey güzel olsun istiyorum
ama biraz önce canım sıkıldı
çünkü elbise siparişi vermiştim ama malesef yetişmeyecek
çok sinirlendim
parasını peşin ödememiş olsam almayacağım ama malesef ödedim
defneyle kendime aynı elbiseden diktirecektim
dün akşam aradım yarın öğlene hazır dedi.şimdi aradım bu akşam geç saate yatiştirsem olur mu diyor.neymiş efendim didime gitmiş de yetişmemiş
bana ne ya?ben de madem öyle en azından defnenin elbisesini ve sabunları yetiştirin dedim
çok sinirlendim ama ya
ben 10 gün öncesinden sana dik dedim,parasını peşin ödedim şimdi bu ne?
ayşegül yaptı daAa kım yapmıstı kacıncı sayfa
akşama sadece sabunları ve defnenin elbisesini yetiştirecek inşallahKotu olmus cnm ozel gunde gıyemedıkten sonra ne anlamı varkı
Bu aksam yetıstırırse alamazmısın yada yarın sabah dıycektım ama tatıl dımı orda yarın
cnm zaten kargoya vermeyecek ben gidip alacağımhadiya elbise işi kötü olmuş cnmya:
okaar özeniporuz istioruz olanabak iyide kargolar zaten çalışmıyoki kadın yakın değilmi sana cnm akşama yetiştirse gidip alsan eşinyada sen olmazmıki kadın izmirdeydi sanki dimi?
benimki bakalım ne olacak hala beklemedeyim: pöffff
Baktım cnm ben kacırmısım onuneyse kızlar ben kaçar
hepinizi öptüm
nurayım hoşgeldin cnm sağol elifim nasıl?Güldencim bence de bi salata şart söylediğin Yoğurtlu salata tam olur menüde süper görünüyor
fundacim ins elbiseler yetişir canim ya bi terslik çıkmazsa çok guzel olur hersey annen de geliyormuş gözün aydin
benicim seni hayırlı gelin illaki kıskançlık olur boşver sen yapmaya devam et takılma Allahtanki kv kıymetini biliyor
wavs canim sende menunu yazsaydin bende haftaya kalabalık bi grup agorlayacagimw ama menumu belirlemedim daha sizden kopya çekeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?