- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.881
ıns provanız ıyı gecer ıstedgınız gbı olur elbısenız cnm ıyı tatıllerkızlarrrrr ben kaçıyorum yarın tatil malum evde temizlikvar şimdide niloşu alıp terziye gidicez havada çok soğuk inş hasta etmeyiz kuzumu:
bebişlere ve kendinize iyi bakınnn:
öptüüüüümmmm
Güldencim bence de bi salata şart söylediğin Yoğurtlu salata tam olur menüde süper görünüyor
fundacim ins elbiseler yetişir canim ya bi terslik çıkmazsa çok guzel olur hersey annen de geliyormuş gözün aydin
benicim seni hayırlı gelin illaki kıskançlık olur boşver sen yapmaya devam et takılma Allahtanki kv kıymetini biliyor
wavs canim sende menunu yazsaydin bende haftaya kalabalık bi grup agorlayacagimw ama menumu belirlemedim daha sizden kopya çekeyim bari
ev aralık 15de tasıncaz alllhın ıznıyle sobalıymıs orda evler genellıkle ama bakalım belkı kalorıferlıde denk gelebılır 15gun sonra koye gıtcez aydınada gıdıp evı tutup temızlıycez tasıma kısmı15 aralıkta olcak
sanırım ayrı kalmamak ıcın kardesımı getırcem o oyalarken ben yerlescem
bızım4.tasınmamız olcak e bıde annemlerle olanlar var baya bı tecrubelıyım esyamda az 1gunde yerlesıyorum hamıleyken bıle okadar yorulmama ragmen yarına kalmasın dye sabaha kadar uyumayıp yerlesmıstım uzun surmez yerlesmem ama bı gıdıp ordan yazsaydım sıze stresım gıderdı:)
oncelikle saglikla bebegini kucagina alirsin insSelam tecrubeli anneler :)
Dogumlarimiz yaklasti bi cokda ekimde doguranimiz var, gogus ucu yarasindan sikayet cok okuyrm bu beni korkutyr
Bu konuda ve bebegin emzirme ve uyku duzeni olusturma konularinda tecrubelerinizi bize aktarirsaniz cok mutlu olurum :)
Tesekkurler
Cnm bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alırsınız ıns..Selam tecrubeli anneler :)
Dogumlarimiz yaklasti bi cokda ekimde doguranimiz var, gogus ucu yarasindan sikayet cok okuyrm bu beni korkutyr
Bu konuda ve bebegin emzirme ve uyku duzeni olusturma konularinda tecrubelerinizi bize aktarirsaniz cok mutlu olurum :)
Tesekkurler
Canim kolay bi dogumun ardindan alirsiniz bebelerinizi kucaginiza ınsallah.Selam tecrubeli anneler :)
Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?