2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim tahmin edebikiyirum evdeki ortami ann baba olarak cok uzuluyorsuniz tabi sonra iliskinize yansiyor bu durum
Istahsixlik durumu gercekten cok zor kg onemli degil kgli olsim zayuf olsun yesin limi cocuk bu sekilde oluyor iste nedensiz
emsirme olayina gelince ben xok huzunluyum hoc iyi hissetmiyorum kendimi bu aksam cok agladim
meger sizler anlatirken teselli vwrmek nasilda kolaymis
simdiden ole oxledim ki arasimin emmesimi hoc doyamadim
keske biraktirmak icin pek cok sebebim olsaydida avinsaydim
lohusa hizni gibi bir huzun var bende hep aglamakluyum

Canim benim deneyip tavsiye edebolcegim tek sey her emzirmeden once gogsuni anne sutu ile silmen
he birde dogru teknik cok onemli bebegin meme icunun butununi almasi

Ay va
Sizin is cok karisuk ve masrafli hakikaten rabbim kolaylik versin

Cnm cok zor olur sonaki ev somdiden sonra insalla dogalgazli olue

Ooo hanarat hatun ellerine saglik

Oh ne guzek erende mutlydur cocuklarla cik canil alisverise sanada degisuklik olyr hem arada iyi geliyor

kızlar günaydın umarım herkes iytidir..
katreynurum işin çok zor vallaha cnm ben hep söylerim nil hasta olunca ben nilden çok eşimle uraşıyorum ve beni nil değil eşim yoruyo pöffff allah yardımcın olsun cnm.
benicim vallaha çok hamaratsın cnm tebrik ediorum seni..
fatma negüzel eyleniyo eren inş sende istediklerini alırsın cnm:
aşegül inş hayalini kurduğun bi eve taşınırsınız cnm:
songülüm kıyamam ben sanaya duygusal arkadaşım benim:
fundacım nasıl geçti doğum gününüz haberleri beklioruz : merakla..
wavsum nezaman geliyo senin misafirler cnm:
betül paşam nasıl paşam:
dün kağanın doğum günüydün yazdım ama bide burdan yazayım iyiki doğmuş kağancıkkk:
nurayım yoksun sende iyidimi herşey?
yaseminim nerelerdesin iyimisin cnm:
dilek senin doğumgünü planın ne bakalım paŞAYSA:
ÖZCENANIM TATİLDESİN TABİ İNŞ SORUNSUZ GEÇİYUODUR KVELERDE ZAMAN CNM:

Canim cok zor durum biliyorum ama bu istahsizlik olayindan hepimiz gectik sabir canim hersey duzelecek insallah esin sana destek olmasi lazim bence boyle durumlar yoksa isler daha kotu duruma gelir allah kolaylik versin

bugün günlerden ERDEM :)
ERDEMİMİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN AY BENDE 30 MIYDI 31 MİYDİ DERKEN ARADA KALDIM AMA AKŞAMA PAŞAMA Bİ SÜPRÜZİ VAR NİLOŞUN:
TEYZESİ İYİKİ DOĞMUŞ KUZUM ÖMRÜ UZUN BAHTI AÇIK OLSUN ALLAHIM KORUSUN ANNESİNE BABASINBA HAYIRLI EVLAT OLSUN ÖPÜYORUM ONU KOCAMANNNN::):):):)

Gunaydin kizlar

Betul canim erdemin dogumgunu kutluolsun nice mutlu yillara

Gulden naptin canim temizlik bittmi
Yarin gelicekler canim herkese uyunca oyle yapalim dedik

Songul canim benim ya seni cok iyi anlyorum alp tugrada emmeyi biraktgi zamn cok kotu olmustum sizinlede paylasmstim bende devamli agliyodum
Ama uzme kendini aras doya doya emdi
Tamamen biraktimi peki memeyi
Ben soylw hissetmstm kendimi sanki aramzdaki bag emmwyi biraknca koptu gibi ama zamanla duzeldim insallah sende cabuk atlatrsin canim

Funda nasil gecti dogumgunu

Beni masallah sana hamarat gelin kv hic yemek yapamiyomu surekli birilermi goturuyo

Fatma oh neguzel bol bol geziyosnz

Nur canim bizdede ayni sorun var yememe
Artik gercekten psikoljim bozuldu ya yemek saati gelsn istemyoeum mesela alp hala uyuyo bende kahvalti fobisi basladi bile ne yapicam yicekmi acaba
Dun aksam yemekte esime diyorumki acaba cokmu ustune dusuyoruz ben alp in hic acktim dedgini duymadm o isteyene kdar vermicem ama eminm aksama kadar ac gezer yada basir seylwr yemek ister off ofc bende cok dertliyim yani bukonuda
Berranin sevdgi yemeklee varmi

Gunaydin guldencigim nasilsin bakim planlar ne hizda devam ediyor bakayim ben aile arasinda yapacagim annemde ameliyat oldu zaten kuzinemin kizida ayni gun dogum gunu beraber kutlayacagi ins

Canim arkadasim hic uzulme sen hepimizden cok emzirdi doya doya emdi aras pasam kendinide suclu hissetme rabbim bukadari nasip etti sana cok sukurki

AYYY WAVSUMMM SORMAYA HEM NE TEMİZLİK ÇOK FENA Bİ DERİN TEMİZLİK YAPILDI BÜTÜN HALILAR KOLTUKLARSİLİNDİ
BANYO FAYANSLARI SİLİNDİ BANYO YIKANDI OĞULDU SONRA BİRTEK MUTFAK DOLAPLARI KALDI YANİ BEN OKADAR DİYEYİM CNM :
AMA AKŞAM ENSON BEN DUŞ ALDIM AMA İYİCE PİLİM BİTMİŞTİ AY YEMEK FALAN YAPTIM ONU SAYMIYORUM ZATEN AMA EV PIRIL PIRIL OLDU

Maasallah hamarat anne hayranim sana canim iki cocukla pek bi beceriklisin

Masallah sana canim birgunde nasil hallettin bukadar isi bravo sana mutfak dolaplarini bugunmu halledicen
Eminm com guzel olmstur temzlik gibisi varmi

Hakkinizda hayirlisi olsun canim yeni yeriniz seninle ankarada gorusemedek tasinacaksiniz yani uzuldum simdi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…