2012 kasım bebekleri büyüyor..

Dilekcim gunaydin
Gecmis olsun annene nasil peki simdi
Sen naslsin efecik nasil neler yapiyo

Gunaydin canim benim annem iyi sukur yatiyor gelen gide oluyor cok yogunuz efenin keyfi iyi sukur uc gun hastaydi bugun iyi cok sukur

Sen nasilsin alp tugram nasil nezamandi pasamin dogum gunu cnm

EVET WAVSUM BUGÜN SİLİNECEK MUTFAK DOLAPLARIDA CNM AY ÇOK YORULMUŞUM GERÇEKTEN AKŞAM İŞİMİN BİTTİĞİNDE SAAT 10 BUÇUKTU..

Gunaydin canim benim annem iyi sukur yatiyor gelen gide oluyor cok yogunuz efenin keyfi iyi sukur uc gun hastaydi bugun iyi cok sukur

Sen nasilsin alp tugram nasil nezamandi pasamin dogum gunu cnm

Hastaneden ciktimi
Gecmis olsun pasama
Biz iyiyiz canim alp in 15 kasim efenn nezmndi
Canim ben ankara peypazarina tasndim iki ay oldu beklerim

oleey :) günaydın canım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

çok teşekkür ederiiz :)

Iyiki dogmus erdem iyiki var erdem annesi hayirli bir evlat olur insallah mutlu yillar pasam
sağol canım benim cümlemizin evladı inşallah

fundacım bayıldım resimlerinize nice mutlu yıllara inşallah
dün kağancığında doğum günüydü mutlu yıllar onada inşallah

EVET WAVSUM BUGÜN SİLİNECEK MUTFAK DOLAPLARIDA CNM AY ÇOK YORULMUŞUM GERÇEKTEN AKŞAM İŞİMİN BİTTİĞİNDE SAAT 10 BUÇUKTU..

Nil neyapti peki sen.temzlik yaparken
Bu sabah iyi kalkabilmssin canim bende sali gunu yaptim senin kadar derine inmesemde bacaklarim agridi valla bugunde biraz yapicam yine

Gunaydın kızlar
Yorgun anne geldı kollarım fena agrıyo
Tesekkur ederim guzel dısuncelerınız ıcın ama bazen ıster ıstemez hamarat oluyor malesef ıkı cocukta varken yetıstırmek zorunda kalıyorsunuz:)
Bugunde alısverıs planım var kendım ıcın bakalım kendımı ıyı hıssedersem cıkıcam bırazdan, esımı de ıkna ettımya kıslık bıseyım kalmamıs dıye cok fenayız bız cok:)
Erdem pasa dogum gınun kutlu olsun saglıklı uzun bır omur dılıyorum aılenle sevdıklerınle ıns..
Katre cnm uzulme kendını yıpratma bu kadar erkekler evde cocuklarla ılgılensınlerde gorsunler bakalım nasıl oluyormus, ıns duzene gırer berranın ıstahı bızde ıstahlı degılız ama gun ıcınde yıne yıyo bıseyler onceden olsa hep ogunlerınde stres yapardım yaptıgımla kalırdım sımdı rahatım acıkınca yıyo dıye, berrada en azından bır ıkı ogun yıyenılse daha ıyı olurdu Allah yardımcın olsun zor bı durum..
Guldencım asıl hamarat hatun burda ıste masallah sana ısler bıtmıs partı zamanı:)
Songul cnm ıns sende cabuk atlatırsın bu donemı en azından aras pasa uzmedı anneyı bıde oyle dusun ..
Dılek annen daha ıyıymıs sevındım cnm
Sızın ne zaman dgunu?
Funda nasıl gectı cnm dun aksam?

Kaan pasanında dgunu kutlu olsun..
Annesı buralara sık ugrayamadıgı ıcın bızım haberımız olmadı

Wavs cumaya almıssın cnm mısafırlerı ıns guzel gecer kafa dengı varmı kendıne gore?
Sanada kolay gelsın bende mısafır gelene kadar hep stres olur onu yapım bunu yapım dıye onlar gelınce bıter hersey rahatlarım:)

günaydın herkese
ayşegül inşallah gönlüne göre bi ev bulursunuz şimdiden allah kolaylık versin
beni maşallah sana hamarat hatun
nur cnm eşin niye bu kadar üstüne geliyor ki.sen istemezmisin berra güzel güzel yesin
fatma cnm inşallah güzelce alışverişini yapıp mutlu olursun,kardeşine de hayırlı tezkereler
songülüm bir gün nasıl olsa bırakacaktı. ayrıca aras maşallah iştahlı bir çocuk üzme kendini bu kadar
betül iyiki doğmuş erdem,iyiki seni ve erdemi tanıdık.nice huzurlu,mutlu,sağlıklı yıllara.sizlere hayırlı bir evlat olur inşallah

kızlar ben çok yoruldum.salı günü 1 de işten çıktım.market alışverişini yapıp kv ye geçtim.sonra eşim yemek yiyelim öyle geçelim dedi.eve geçtiğimizde 4,5 tu.sonra ben önce balkonu yıkadım,ardından camları silmeye başladım hemen.mutfağın camları kalmıştı ki sabunları ve elbiseleri diken kız aradıben elbiseleri ve sabunları yetiştirdim iskeleden gelin alın diye.neyse gittik almaya ama çok trafik vardı.o sırada annem de ben geldim diye arayınca biz bakmadan aldık ve annemi almaya gittik.defne annemi görünce çok mutlu oldu.saat 8 de ancak eve geldik.ben hemen yemek hazırladım yemek yedik.sonra defneyi uyuttum.hemen sarmayı yaptık annemle onu pişirdim.annem kabak getirmiş kabak tatlısını koydu.sonra havuç tatlısını yaptık.bu arada ben çamaşırları yıkadım.sonra poaça yaptım.kardeşim geldi derken 2 ye geliyordu yattığımda.gece defne çok uyumadı.sabah 9 de kalktık.kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık.ben bulaşıkları toparladım.eşim eve makina tuttu.ben mutfak camını sildim.sonra kumpir salata,mercimek köftesi,sosyete mantısını yaptım.annem mutfak dolaplarını sildi.ben tozları aldım,evi sildim,lavaboları ovdum,eşim duşakabini ovdu.saat 4 gibi hazırlıklar bitti.defne uyandı.yemek yedirdim hazırlandık.evi süsledim.
amcam çalıştığı için gelemedi,arkadaşım kardeşi askerden gelmiş sürpriz yapıp o da gelmedi.
saat 5 te kv yi aradım ne zaman geleceksiniz diye."ay çok yoruldum.kuşburnu marmelatıyla uğraştım,evi sildim süpürdüm" dedi.ben de gelmeyecek misiniz dedim.nasıl gelelim oraya selim evde yok dedi.ben de eşim gelip alsın sizi dedim.tamam akşam namazını kılalım gelsin alsın dedi.kaynıma da mesaj attım iş çıkışı direkt bize gel diye
neyse eşime söyledim gitti aldı geldi.misafir gibi geldi,yedi içti gitti.
sofrayı görünce şok geçirdi.bu kadar şey hazırlamanı beklemiyordum dedi.(1 saat defneyi oyala da camlarımı siliyim dediğimde oyalayamam çok işim var annen gelince o oyalasın da sen de işini yap demişti bana).yemek yiyip gelmişler.ama bütün ikramlardan yediler.hatta kp böyle masa hazırlayacağını bilseydim yemek yemezdim dedi.çok güzel geçti.defne çok mutlu oldu.
maytap masa örtüsüne sıçradı ve yeni aldığım masa örtüsünde tırnak ucu kadar yanık oluştu.
kv tek kusuru masa örtüme buldu.neymiş çok uzunmuş kısalttırmalıymışım.bende e birlikte aldık ya onu dedim.sen bilmiyormusun masanın ölçüsünü söyleseydin ded.ben de bişey demedim.kv annesine gidecek haftaya.kırıkkaleden gelince ablamla defneye doğumgünü yaparız dedi.bende niyeymiş efendim gelseydi,bir daha bir daha yapamayız dedim şakayla karışık.kv çok bozuldu.eşim de aman boşver hayatım ne güzel işte çifter çifter doğum günü olur,reddetme dedi.ablasına özel doğum günü yapacağım.gelseydi ben onu davet etmişim
neyse babası ve ben doğumgünü hediyesi almadık.dayısı bere takımı almış,annem 2 çift eşofman takımı(kreşte giysin diye),çorap ve bir küçük altın almış,kuzenim ve eşi şişme yelek ile pantif alıp göndermiş,kv ler spor ayakkabı almış,kaynım da mont almış
hediyeler de bu şekilde
defne 8 de yattı.kv lerde 10 da kalkıp gittiler.
onlar gidince ben eve makina tuttum,annem bulaşıkları toparladı.ben masa örtüsü ve defnenin kıyafetlerini yıkadım12 gibi yattım

Gunaydin canim benim cok sukur iyi canim 1 kasimda cumartesi gunu canim dogumgunumuz

teşekkür ederic cnm

OHHH FUNDA BİR SOLUKTA OKUDUM DEFNEMİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CNM AMA YARIN DİMİ ASIL DOĞUM GÜNÜ BU ARADA ELBİSELER NASIL OLMUŞ CNM:
BENİCİM VALLŞAHA KIZ BEN TEK ÇOCUKLA KENDİ EVİME YETİŞEMİOYORUM SEN MAŞALLAH 2 ÇOCUKLA 2 EVE YETİŞİYON ALKIŞ SANAAAA::

DİLEK EFEYLE NİL AYNUIGÜN DOĞMUŞ CNM

Kizlar yasemın yokmu?
Funda sevındım cnm hersey guzel gıtmıs
Senın elbısen yetısmısmıydı?
Burayada foto ısterız:)
Fatma sanada ıyı gezmeler cnm
Kardesınde hayırlısıyla gıder gelır ıns..

evet cnm yarın aslında doğum günü
elbiseler tam bir fiyasko cnm sorma yani.bana dikilen 2 beden büyük.defneye diktiği ise elbise değil bluz olmuş
sadece sabunlar güzel olmuş.elbiseye verdiğim paraya çok üzüldüm

evet cnm salı akşam yetiştirdi ama keşke yetiştirmeseydi
çok kötü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…