- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.941
Wavs cumaya almıssın cnm mısafırlerı ıns guzel gecer kafa dengı varmı kendıne gore?
Sanada kolay gelsın bende mısafır gelene kadar hep stres olur onu yapım bunu yapım dıye onlar gelınce bıter hersey rahatlarım:)
yok cnm ya malesef tüm isteğim gittiTuh ya bıde zamanında yoktu hataları duzeltmeye
cnm seninle alakası yok kiFUNDACIM AY ÇOK ÜZÜLDÜM CNM YA BİDE SANA BEN GÖNDERMİŞTİM ORAYI İZMİRDESİNDİYE ASLINDA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM CNM:
BENİCİM YASEMİN 2 GÜN RAPORLUYMUŞ CNM :
yoğun ama güzeldiFunda bende bi solukta okudumvalla
Cok yogun gecmis ama guzelmis defne mutlu olmus neguzel hediyeleride guzelms gule gule giysin
cnm inşallah güzel geçerEvet canim herkese cuma uygun olunca oyle olsun dedim insallah herkse gelir
Gencler var ama kafadengi olark daha pek karar veremdm herkes kendj halinde
Bende streslym ama daha cok alp tugranin mizmizligi yoruyo beni
öyleyeceğim dikerken görmedi mi?FUNDAM KADINA SÖYLE MUTLAKA CNM SİNİR OLDUM BENDE ÇOKKK:
WAVSUM MENÜYÜ YAZMAMIŞSIN ŞEKERİM SÖYLE BAKALIM NE DÖKTÜRÜYOSUN MİSAFİRLERE ŞEKERİM?
cnm defne çok mutluyduHerkeze gunaydin arkadasladim
fundacim d.gununuz cok guEl olmus nasil defne mutlumutdu
elbise durumunda aksilik olmus cok uzuldum bende mutlaka git kadina
kizlar hepiniz sagolsun yazmissijnuz tek tek aras birdeb hem gece hem gunduz birakinxa bosluk oldu birakablar en azinsan bir sure gecedw emiyor
Itiraf edeyim geve arasi emzirdim hic pisman degilim:)
Birkac zaman sade gece emsin en azinsan gundz asla yok
Ay ne guzel ha bbabanneyi girmek lazim bu durundacnm defne çok mutluydu
o kadar mutlu oldu ki anlatamam
zaten annem gelince havalara uçtu.dün balonlar,pasta çok sevindi
sıpa annemi gördü beni unuttu.ananemmm diyo başka bişey demiyor
cnm bence aras değil ama sen duygusala bağladın.böyle düşünürsen sütün daha çok artar bak
babaanne kıskançlık krizindeAy ne guzel ha bbabanneyi girmek lazim bu durunda
Eee biz fotoda isteriz ama
evet evet ben duygusalq bagladim
cnm defne de 11 ay emdiGÜNAYDIN SONGÜLÜM AY BEN DEMİŞTİM ARASIM DEĞİLDE BU DURUM SENİ ETKİLEYECEK DİYE HE HE:).)
AMA AMA BENİM ARKADAŞIM ÇOK GÜÇLÜ ATLATACAK BUNUDA
EN AZINDAN ARAS PAŞAM 2 YAŞINA KADAR EMDİ AY SAHİ BİLİYOMUSUNUZ GEÇEN GÜN NİLİ GİYDİRİYORUM ANNE MEME EMİCEM DEDİ TAMAM GEL DEDİM YALADI TABİ SONRA ÇEKİLDİ DOL-YAMADI TABİ KUZUM AMA BEN ÇOK ÜZÜKLDÜMMM:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?