2012 kasım bebekleri büyüyor..

FUNDACIM AY ÇOK ÜZÜLDÜM CNM YA BİDE SANA BEN GÖNDERMİŞTİM ORAYI İZMİRDESİNDİYE ASLINDA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM CNM:
BENİCİM YASEMİN 2 GÜN RAPORLUYMUŞ CNM :

Evet canim herkese cuma uygun olunca oyle olsun dedim insallah herkse gelir
Gencler var ama kafadengi olark daha pek karar veremdm herkes kendj halinde
Bende streslym ama daha cok alp tugranin mizmizligi yoruyo beni

FUNDACIM AY ÇOK ÜZÜLDÜM CNM YA BİDE SANA BEN GÖNDERMİŞTİM ORAYI İZMİRDESİNDİYE ASLINDA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM CNM:
BENİCİM YASEMİN 2 GÜN RAPORLUYMUŞ CNM :
cnm seninle alakası yok ki
ölçülerle alakasız olmuş diktikleri elbise
ne benimki düzgün ne defneninki düzgün

Evet canim herkese cuma uygun olunca oyle olsun dedim insallah herkse gelir
Gencler var ama kafadengi olark daha pek karar veremdm herkes kendj halinde
Bende streslym ama daha cok alp tugranin mizmizligi yoruyo beni
cnm inşallah güzel geçer
strese girme
inşallah kafa dengi arkadaşların olur

FUNDAM KADINA SÖYLE MUTLAKA CNM SİNİR OLDUM BENDE ÇOKKK:
WAVSUM MENÜYÜ YAZMAMIŞSIN ŞEKERİM SÖYLE BAKALIM NE DÖKTÜRÜYOSUN MİSAFİRLERE ŞEKERİM?

Herkeze gunaydin arkadasladim
fundacim d.gununuz cok guEl olmus nasil defne mutlumutdu
elbise durumunda aksilik olmus cok uzuldum bende mutlaka git kadina

kizlar hepiniz sagolsun yazmissijnuz tek tek aras birdeb hem gece hem gunduz birakinxa bosluk oldu birakablar en azinsan bir sure gecedw emiyor
Itiraf edeyim geve arasi emzirdim hic pisman degilim:)
Birkac zaman sade gece emsin en azinsan gundz asla yok

cnm defne çok mutluydu
o kadar mutlu oldu ki anlatamam
zaten annem gelince havalara uçtu.dün balonlar,pasta çok sevindi
sıpa annemi gördü beni unuttu.ananemmm diyo başka bişey demiyor
cnm bence aras değil ama sen duygusala bağladın.böyle düşünürsen sütün daha çok artar bak

Ay ne guzel ha bbabanneyi girmek lazim bu durunda
Eee biz fotoda isteriz ama

evet evet ben duygusalq bagladim

GÜNAYDIN SONGÜLÜM AY BEN DEMİŞTİM ARASIM DEĞİLDE BU DURUM SENİ ETKİLEYECEK DİYE HE HE:).)
AMA AMA BENİM ARKADAŞIM ÇOK GÜÇLÜ ATLATACAK BUNUDA
EN AZINDAN ARAS PAŞAM 2 YAŞINA KADAR EMDİ AY SAHİ BİLİYOMUSUNUZ GEÇEN GÜN NİLİ GİYDİRİYORUM ANNE MEME EMİCEM DEDİ TAMAM GEL DEDİM YALADI TABİ SONRA ÇEKİLDİ DOL-YAMADI TABİ KUZUM AMA BEN ÇOK ÜZÜKLDÜMMM:

Ay ne guzel ha bbabanneyi girmek lazim bu durunda
Eee biz fotoda isteriz ama

evet evet ben duygusalq bagladim
babaanne kıskançlık krizinde
kendini ne olmuş bana da anne diyerek teselli ediyor ama dün defne her seferinde anneme koşup anannemmm dedikçe kızdı

cnm defne de 11 ay emdi
her sabah ben giyinirken gelip 5 dakika oynayıp,sevip,öpüp memeyle vedalaşıyor

Selam kızlar

Sagolun destekleriniz icin cok kötüydüm dün. Bundan sonra birine beddua edersem allah istahsiz bebek versin diyebilirim haha:) gerçekten cok zor yasayanlar bilirler ne pisirecegimi ne yedirecegimi şaşırıyorum. Düşünün gece uyku boyunca hic bisey yemiyo zaten 10 12 saat sabah kalkinca da yemiyo 2 lokma yumurta yerse seviniyorum. Sehriye corbasi yaptim dun seviyor diye agzina bile almadi aksama dogru aklima geldi mercimek koftesini ben yaparken yemeyi cok seviyor. Uyurken hazirladim herseyini kofte yapma islemine uyanmasini bekledim. Cok şükür 10 15 lokma kadar ondan yedi. Ardindan babasi makarna pisirdi. Yuzuk makarnalar oluyo ya onu yaglamadan oyun gibi parmagina takiyoruz yiyor. Ya inanin napcagimizi şaşırdık artik yemedigi icin mi bilmiyorum cok halsiz de düşüyor. Rabbim bizimle beraber bütün istahsiz bebelere istah versin..

Songülüm cok zor canim biraktirmak iyi yapmissin gece emzirmekle. Yavas yavas daha iyi oluyor. alisma konusunda teseelli edemiycem 1 ayi gecti hala acip emziresim var ozellile hastayken bisey yemezken göğüslerim sizliyo resmen

KATREM ALAHIM YARDIMCI OLSUN BİLİYORUM ÇOK ZOR ABLAMIN KIZLARIVAR 2 TANE İKİSİDE ÖYLE AMA ONLAR ABUR CUBYURU YİYOLAR MAŞALLAH AMA İŞ YEMEYE GELİNCE YOK PEKİ
BERRAMIN ABURCUBURLA ARASI NASIL CNMN:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…