2012 kasım bebekleri büyüyor..

KATREM ALAHIM YARDIMCI OLSUN BİLİYORUM ÇOK ZOR ABLAMIN KIZLARIVAR 2 TANE İKİSİDE ÖYLE AMA ONLAR ABUR CUBYURU YİYOLAR MAŞALLAH AMA İŞ YEMEYE GELİNCE YOK PEKİ
BERRAMIN ABURCUBURLA ARASI NASIL CNMN:
Canim bazen oyle bi noktaya geliyor ki abur cubur yemesine bile razi oluyorum. Ama eşim saymıyor onlari tabi. Çikolataya pek hayir demez cok acsa susamli cubuk yer bi de baska pek yedigi öyle seylerde yok.

Aaa ciddimusun bebekten falan mi gorduki
Olsun ikincide alirsin hevesini hehe
az evvel annem aradi oda aglamakli dedim birkac zaman sadece gece vericem annemde diyorki bu kis gece emzir oyoy

Songülüm cok zor canim biraktirmak iyi yapmissin gece emzirmekle. Yavas yavas daha iyi oluyor. alisma konusunda teseelli edemiycem 1 ayi gecti hala acip emziresim var ozellile hastayken bisey yemezken göğüslerim sizliyo resmen
Ay ciddimisin oy oy
Bir bu ruh haline sahip kendimi saniyordim neyse varmis benden bir tane
ya benim fiktim oleydi ama aras bir anda gecede istemedi
ama aksam annesi oyuna getirri

SONGÜLÜM KIYAMAM SANAYA İNŞ ALIŞIRSIN DİYEYİM AMA ÇOK ZOR NİL EVET ARKADAŞIMIN BEBEĞİNDEN GÖRDÜ CNM ÖZENDİ SANIYORUM..

SONGÜLÜM KIYAMAM SANAYA İNŞ ALIŞIRSIN DİYEYİM AMA ÇOK ZOR NİL EVET ARKADAŞIMIN BEBEĞİNDEN GÖRDÜ CNM ÖZENDİ SANIYORUM..
Ya nasulda hemen kayit ediyirlar
Yakinda bebegunude emzirmqya baslae yareb yapardi ne tatli olur du kuzum
arasta ablasinin bebeklwrini uyutuyot diyuruyor bazen bakiyorum hayir diyor hahah

FUNDAM ANNEN NEKADR KALICAK CNM:
cnm haftaya pazar dönecek muhtemelen
yani bi 10-12 gün kalacak

cnm benim allah yardımcın olsun
defne hastayken iştahı kesilince ben çok kötü oluyorum seni düşünemiyorum bile
inşallah en kısa zamanda iştahı açılır

kızlar kusura bakmayın uzun süre giremedim
öğle arasına yakın eşim aradı sana araba bakalım diye
gittik araba baktık ve kredi çekerek bana araba aldık
taksitleri ben ödeyeceğim ama artık diğer borçları da eşim ödesin değil mi ama
8 ay kadar elim sıkışık olacak ama benim arabam olacak
1 haftaya kadar telim edecekler

fundacım çok sevindim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah ne marka :)
kızlar hepinize çok teşekkür ederiz rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin inşallah

FUNDACIM ÇOK SEVİNDİM KAZASIZ BELASIZ KULLAN CNM:
DİĞER ARABADA DURACAK DİMİ ONU SATMIYOSUNUZ AY ÇOK FESATIM AMA AKLIMA NE GELDİ BİLİYOMUSUN:
SENİN KV YAZLIK İÇİN SATTIRMAZ DİMİ O DİĞER ARABAYI AYYYY ÇOK FENAYIM GERÇEKTENYAA:

Funda hayirli olsun canim kazasiz belasz kullanmak nasip etsin allahim

Gulden sizlwr kadar hamarat olmdgim icin basit seyler yapicam canim
Muhallebli kadayif .havuclu kek.kiymali ispanakli borek.zeytnli peynirli pogaca.patates salatasi bukadr canim

fundacım çok sevindim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah ne marka :)
kızlar hepinize çok teşekkür ederiz rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin inşallah
sağol cnm daha i yileri sizin olsun
hyundai i30

sağol cnm
diğer araba da duracak
valla kv sattırsa bile diğer araba çok para etmez bir de eşim o arabayı satmak istemiyor.zaten o yüzden kredi çektim ya

Funda hayirli olsun canim kazasiz belasz kullanmak nasip etsin allahim

Gulden sizlwr kadar hamarat olmdgim icin basit seyler yapicam canim
Muhallebli kadayif .havuclu kek.kiymali ispanakli borek.zeytnli peynirli pogaca.patates salatasi bukadr canim
sağol cnm
amin allah kimseye kaza bela vermesin

sağol cnm
diğer araba da duracak
valla kv sattırsa bile diğer araba çok para etmez bir de eşim o arabayı satmak istemiyor.zaten o yüzden kredi çektim ya
Aaa canim hayirli olsin cok sevindim rabbim mutlu gunlerde kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insalla
galiba bende yakib tarihte kursa baskiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…