- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.961
Canim bazen oyle bi noktaya geliyor ki abur cubur yemesine bile razi oluyorum. Ama eşim saymıyor onlari tabi. Çikolataya pek hayir demez cok acsa susamli cubuk yer bi de baska pek yedigi öyle seylerde yok.KATREM ALAHIM YARDIMCI OLSUN BİLİYORUM ÇOK ZOR ABLAMIN KIZLARIVAR 2 TANE İKİSİDE ÖYLE AMA ONLAR ABUR CUBYURU YİYOLAR MAŞALLAH AMA İŞ YEMEYE GELİNCE YOK PEKİ
BERRAMIN ABURCUBURLA ARASI NASIL CNMN:
Yarende istahsuzdi cnm yasicak kadar yerdi ah neler cektimCanim bazen oyle bi noktaya geliyor ki abur cubur yemesine bile razi oluyorum. Ama eşim saymıyor onlari tabi. Çikolataya pek hayir demez cok acsa susamli cubuk yer bi de baska pek yedigi öyle seylerde yok.
Aaa ciddimusun bebekten falan mi gordukiGÜNAYDIN SONGÜLÜM AY BEN DEMİŞTİM ARASIM DEĞİLDE BU DURUM SENİ ETKİLEYECEK DİYE HE HE:).)
AMA AMA BENİM ARKADAŞIM ÇOK GÜÇLÜ ATLATACAK BUNUDA
EN AZINDAN ARAS PAŞAM 2 YAŞINA KADAR EMDİ AY SAHİ BİLİYOMUSUNUZ GEÇEN GÜN NİLİ GİYDİRİYORUM ANNE MEME EMİCEM DEDİ TAMAM GEL DEDİM YALADI TABİ SONRA ÇEKİLDİ DOL-YAMADI TABİ KUZUM AMA BEN ÇOK ÜZÜKLDÜMMM:
Ay ciddimisin oy oySongülüm cok zor canim biraktirmak iyi yapmissin gece emzirmekle. Yavas yavas daha iyi oluyor. alisma konusunda teseelli edemiycem 1 ayi gecti hala acip emziresim var ozellile hastayken bisey yemezken göğüslerim sizliyo resmen
HAhaha valla benimde pek hosuma gitti ne yalan siyleyimbabaanne kıskançlık krizinde
kendini ne olmuş bana da anne diyerek teselli ediyor ama dün defne her seferinde anneme koşup anannemmm dedikçe kızdı
Ya nasulda hemen kayit ediyirlarSONGÜLÜM KIYAMAM SANAYA İNŞ ALIŞIRSIN DİYEYİM AMA ÇOK ZOR NİL EVET ARKADAŞIMIN BEBEĞİNDEN GÖRDÜ CNM ÖZENDİ SANIYORUM..
HA HYA HA HA YERİM O ARAS PAŞAMI BENNNN: AMAAAA:Ya nasulda hemen kayit ediyirlar
Yakinda bebegunude emzirmqya baslae yareb yapardi ne tatli olur du kuzum
arasta ablasinin bebeklwrini uyutuyot diyuruyor bazen bakiyorum hayir diyor hahah
cnm haftaya pazar dönecek muhtemelenFUNDAM ANNEN NEKADR KALICAK CNM:
cnm benim allah yardımcın olsunSelam kızlar
Sagolun destekleriniz icin cok kötüydüm dün. Bundan sonra birine beddua edersem allah istahsiz bebek versin diyebilirim haha:) gerçekten cok zor yasayanlar bilirler ne pisirecegimi ne yedirecegimi şaşırıyorum. Düşünün gece uyku boyunca hic bisey yemiyo zaten 10 12 saat sabah kalkinca da yemiyo 2 lokma yumurta yerse seviniyorum. Sehriye corbasi yaptim dun seviyor diye agzina bile almadi aksama dogru aklima geldi mercimek koftesini ben yaparken yemeyi cok seviyor. Uyurken hazirladim herseyini kofte yapma islemine uyanmasini bekledim. Cok şükür 10 15 lokma kadar ondan yedi. Ardindan babasi makarna pisirdi. Yuzuk makarnalar oluyo ya onu yaglamadan oyun gibi parmagina takiyoruz yiyor. Ya inanin napcagimizi şaşırdık artikyemedigi icin mi bilmiyorum cok halsiz de düşüyor. Rabbim bizimle beraber bütün istahsiz bebelere istah versin..
fundacım çok sevindim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah ne marka :)kızlar kusura bakmayın uzun süre giremedim
öğle arasına yakın eşim aradı sana araba bakalım diye
gittik araba baktık ve kredi çekerek bana araba aldık
taksitleri ben ödeyeceğim ama artık diğer borçları da eşim ödesin değil mi ama
8 ay kadar elim sıkışık olacak ama benim arabam olacak
1 haftaya kadar telim edecekler
sağol cnm daha i yileri sizin olsunfundacım çok sevindim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah ne marka :)
kızlar hepinize çok teşekkür ederiz rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin inşallah
sağol cnmFUNDACIM ÇOK SEVİNDİM KAZASIZ BELASIZ KULLAN CNM:
DİĞER ARABADA DURACAK DİMİ ONU SATMIYOSUNUZ AY ÇOK FESATIM AMA AKLIMA NE GELDİ BİLİYOMUSUN:
SENİN KV YAZLIK İÇİN SATTIRMAZ DİMİ O DİĞER ARABAYI AYYYY ÇOK FENAYIM GERÇEKTENYAA:
sağol cnmFunda hayirli olsun canim kazasiz belasz kullanmak nasip etsin allahim
Gulden sizlwr kadar hamarat olmdgim icin basit seyler yapicam canim
Muhallebli kadayif .havuclu kek.kiymali ispanakli borek.zeytnli peynirli pogaca.patates salatasi bukadr canim
Aaa canim hayirli olsin cok sevindim rabbim mutlu gunlerde kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insallasağol cnm
diğer araba da duracak
valla kv sattırsa bile diğer araba çok para etmez bir de eşim o arabayı satmak istemiyor.zaten o yüzden kredi çektim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?