- 23 Nisan 2011
- 187
- 8
- 68
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #55.981
güldenim gece gece süprizin gelmiş ama biz sabah gördük çok mutlu olduk :) çok teşekkür ederiz teyzesi yesin o zillyi :)kızlar günaydın hayırlı cumalar inş güzel bi gün olur ben biraz uykusuzum biraz yorgun ama iyiyim:
fatma hoşgeldin aramıza ama keşke arada sende ırmaktan bahsetsen bize negüzel olur yarışmayı anlatırsan seviniriz yapa bileceğimiz bişey varsa tabi yaparız ..
songülüm oyyy çok sevindim hadi bakalım alınsın ehliyetler
ben bekliorum al ehliyeti alıp nili gelicem sana kutlamaya he hehe:).)
betülüm yaptınızmı akşam çekirdek aile olarak bi küçük kaçamak söyle bakalım :
erdem paşam nasılneler yapıyo?
yaseminim pazartesi gelecek inş:
fatma sende girmemişsin:
wavs ayrıca menü süper cnm pardon daha ne olsun kız 5 çeşit yapmışsın hemde yardımcın yok sadece alple tebrik ederim cnm:
beni ne oldu biliyomusun nilin doğum günü için çatlak kurabiyeyi yaptım ama ilkdefa sonuç hüsrannn neden biliyomusun:
çukulatları saklama kabına koydum tencerenin içine otuturdum bi kaldırdım altan çatlamış çukulataakmaya başladı tabi içine suda girmiş ve oyüzden bi türlü koyulmadı sabah baktığımdada o çok sert kurabiye olmamıştı offff çok canım sıkıldı ya ben onu niloşum için yapmıştım ama:. (
nuray nerelerdesin şekerim..
sibelcim yine girmiyosun cnm ama evde zor oluyo dimi işe başlayınca bekliouz..
katreynurum günaydın ayşegül sanada günaydın ve tabi fundamm:
özcenan arada yaz kız ranayı uyuturken falan neler yapıyo orda bizim afacannn: ayyy çok tatlı yaa:
ayyydemek dinledi erdem paşam ay çok sevindikkk:güldenim gece gece süprizin gelmiş ama biz sabah gördük çok mutlu olduk :) çok teşekkür ederiz teyzesi yesin o zillyi :)
erdem beyle akşam kutlayamadık çünkü babamız gece çalışıyordu bugün erdem beyi hın dütlere(yani jetonlu oyuncaklara) götürecez orada kaçamak yağarız belki erdem şükür mutlu teyzesi hele dün kardeşlerinin seside çok dinledi çok sevdi masalcık ve nilciğe çok teşekkür ederiz iyki varsınız
amin inşallah cnmAaa canim hayirli olsin cok sevindim rabbim mutlu gunlerde kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insalla
galiba bende yakib tarihte kursa baskiyorum
günaydın cnm,sana da hayırlı cumalarkızlar günaydın hayırlı cumalar inş güzel bi gün olur ben biraz uykusuzum biraz yorgun ama iyiyim:
fatma hoşgeldin aramıza ama keşke arada sende ırmaktan bahsetsen bize negüzel olur yarışmayı anlatırsan seviniriz yapa bileceğimiz bişey varsa tabi yaparız ..
songülüm oyyy çok sevindim hadi bakalım alınsın ehliyetler
ben bekliorum al ehliyeti alıp nili gelicem sana kutlamaya he hehe:).)
betülüm yaptınızmı akşam çekirdek aile olarak bi küçük kaçamak söyle bakalım :
erdem paşam nasılneler yapıyo?
yaseminim pazartesi gelecek inş:
fatma sende girmemişsin:
wavs ayrıca menü süper cnm pardon daha ne olsun kız 5 çeşit yapmışsın hemde yardımcın yok sadece alple tebrik ederim cnm:
beni ne oldu biliyomusun nilin doğum günü için çatlak kurabiyeyi yaptım ama ilkdefa sonuç hüsrannn neden biliyomusun:
çukulatları saklama kabına koydum tencerenin içine otuturdum bi kaldırdım altan çatlamış çukulataakmaya başladı tabi içine suda girmiş ve oyüzden bi türlü koyulmadı sabah baktığımdada o çok sert kurabiye olmamıştı offff çok canım sıkıldı ya ben onu niloşum için yapmıştım ama:. (
nuray nerelerdesin şekerim..
sibelcim yine girmiyosun cnm ama evde zor oluyo dimi işe başlayınca bekliouz..
katreynurum günaydın ayşegül sanada günaydın ve tabi fundamm:
özcenan arada yaz kız ranayı uyuturken falan neler yapıyo orda bizim afacannn: ayyy çok tatlı yaa:
evet cnmgünaydın fundam sanada hayırlı cumalar inş istediğim gibi olur ama sanmıyorum muhtemelen yenisi yapılacak :
bu arada defneciğe annenmi bakıyo cnm:
günaydın cnm sana da hayırlı cumalarGunaydın kızlar hayırlı cumalar..
Gulden uzuldum ya zaten ozenınce bısey cıkıyokatılasmazsa maffın alıplara koyup pısırsen oylede olur gıbı sankı dene ıstersen, ısler bıttımı yarın arkadaslarında gelıcek mı?
Wavs kv yemek yapabılıyo ama eskısı gıbı degıl bı ıs yaparken cabuk yoruluyor onun ıcın bırı yaparsa yada gotururse onlar ıcın daha ıyı oluyor..
Fatmaaa ıstersen arada bır yazmaya gelebılırsın cnm tanımak ısterız senıde, bende face yok ondan yardımcı olamıycam..
Funda hayırlı olsun araban cnm kazasız belasız gunlerde ıns..
Songul sende baslıycakmıssın hadı kolaylıklar cnm..
Ben dun carsıya gıttımya bı park cezası daha yedım saka gıbı ya , park ettıgım yerde arabaya park cızelgesı koymak gerekıyomus daha oncede kac kez gıttım oyle bısey yoktu degısmısler saga sola daha dıkkatlı bakmalıyım baya vukuatlı olmaya basladım:) esım dıyo bu gıdısle ehlıyetı alırlar senden:)
Merhaba gunaydinlar fatma seni hatirlar gibiyim face yik ama arkadaslara oylatirumKasım anneleri hepinize merhaba. bende sizin gibi kasım annesiyim ve yazmasamda sürekli takip ediyorum sizi. sizden çok şey öğreniyorum ara ara tavsiyelerde aldım sizlerden. defne yi aras ı nil i berrayı erdemi masalı.. tanıyor kadar oldum ve onlar hakkında şeyler okumak hoşuma gidiyor hastalandıklarında bir duacıları da benim yeni şeyler öğrendiklerinde bende seviniyorum. ama sizin gibi aktif değilim normal hayatta da genelde az konuşurum sanırım bu yüzden pek yazamadım. kızımın adı ırmak miray 15 kasım 2012 doğumlu. iştahsız yemek yemeyen zayıf çıtıpıtı, ama güleyüzlü, etrafa gülücükler saçan neşe dolu sevgi pıtırçığıdır herkesin çocuğu gibi çok tatlıdır bizim herşeyimiz prensemiz kıymetlimizdir. sizden birşey rica etmek istiyorum. biz kızımla şah inn paradise in yarışmasına katıldık(facebooktan). yarşma bugün 18:00 da sonuçlanacak. dedimki bu topikte bu kadar birbirine yarenlik eden dert ortağı olan insanlar bizimde fotoğraflarımızı beğenirler. fotoğraflarımız bunlar eğer girip beğenirseniz çok ama çok sevinirim. sayenizde tatil kazanırız farklı hediyeler de var ve biz kazanmak çok istiyoruz. eğer ilgilenirseniz detaylı olarak anlatırım biraz karışık çünkü. şimdiden çok teşekkür ederim. hepinizin tatlı kuzucuklarını öpüyorum. rabbim hepsine hayırlı uzun sağlıklı ömür nasip etsin.
Ay ne oldukikızlar şuan sinirden çıldırıyorum
ilk defa allah belanı versin diyorum
terbiyesiz,sinsi
allah ona öyle bi gelin versin k,i başka bişey demiyorum
bir insanın bu kadar üzerine gelinmez ya
ama şu mübarek günde allah büyük ve kalbimi biliyor
allah öyle bir gelin versin ki nasıl olurmuş görsün
Masall ne kadae guzel bir kiz mirayKasım anneleri hepinize merhaba. bende sizin gibi kasım annesiyim ve yazmasamda sürekli takip ediyorum sizi. sizden çok şey öğreniyorum ara ara tavsiyelerde aldım sizlerden. defne yi aras ı nil i berrayı erdemi masalı.. tanıyor kadar oldum ve onlar hakkında şeyler okumak hoşuma gidiyor hastalandıklarında bir duacıları da benim yeni şeyler öğrendiklerinde bende seviniyorum. ama sizin gibi aktif değilim normal hayatta da genelde az konuşurum sanırım bu yüzden pek yazamadım. kızımın adı ırmak miray 15 kasım 2012 doğumlu. iştahsız yemek yemeyen zayıf çıtıpıtı, ama güleyüzlü, etrafa gülücükler saçan neşe dolu sevgi pıtırçığıdır herkesin çocuğu gibi çok tatlıdır bizim herşeyimiz prensemiz kıymetlimizdir. sizden birşey rica etmek istiyorum. biz kızımla şah inn paradise in yarışmasına katıldık(facebooktan). yarşma bugün 18:00 da sonuçlanacak. dedimki bu topikte bu kadar birbirine yarenlik eden dert ortağı olan insanlar bizimde fotoğraflarımızı beğenirler. fotoğraflarımız bunlar eğer girip beğenirseniz çok ama çok sevinirim. sayenizde tatil kazanırız farklı hediyeler de var ve biz kazanmak çok istiyoruz. eğer ilgilenirseniz detaylı olarak anlatırım biraz karışık çünkü. şimdiden çok teşekkür ederim. hepinizin tatlı kuzucuklarını öpüyorum. rabbim hepsine hayırlı uzun sağlıklı ömür nasip etsin.
Ne oldukı cnmkızlar şuan sinirden çıldırıyorum
ilk defa allah belanı versin diyorum
terbiyesiz,sinsi
allah ona öyle bi gelin versin k,i başka bişey demiyorum
bir insanın bu kadar üzerine gelinmez ya
ama şu mübarek günde allah büyük ve kalbimi biliyor
allah öyle bir gelin versin ki nasıl olurmuş görsün
Ay desene cok ıs var kolaylıklar ıns..benicim bilemiorumki ne yapıcam cnm offf çok simnir oldumya yenisini yaparım herhalde müfinlerde nasıl olur bilemedim:
daha bugün 4te çıkılacak cnm eve gidip kurabiyeye bakıcam sonra çukulata topları yapıcam yemek falan sonra mutfak dolapları silinecek niloşun hediyeleri geldi netten onlar paketlenecek :
yarın yinebi kısa üsten temizlik ardından poça bi koför masa hazırlığı derken zaman çabucak geçer cnm: bide annane varya banyoyu daha çok dezenfekte etmem gerekiorrr..
fatma yaz cnm bende bakıcam facede pek iyi değilim yapa bilirsem beğenirim tabi he he:
fundacım negüzel hem defnem annenle bol bol zaman geçirir senin için rahat eder hemde kv dinlensin biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?