2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay desene cok ıs var kolaylıklar ıns..
Nılos ıcın deger herseye annesı ne hedıye almıstın mutfak mı?
Buyuk ananemı var sızde anlamadım ben:)
evet cnm bizde büyük anane var annem bakıyo ona hem nile hem ona yani
niloş için herşeye değer evet evet:
cnm ben ve babası bebek arabası ve o mutfağı aldık annanesi yazar kaaayı aldı
teyzeside bebek arabasına çok güzel bi bebek:

biraz önce kv aradı bi afra bi tafra
sabah defneyi bıraktık sonra eşim antalyaya gidecekti onu bıraktım.eşime dedim ki arabayı selime bırakıyım mı defneyi o alacak kreşten anneme bırakacak
eşim de arabayı bırakmana gerek yok,selimde araba var dedi.kv önce bu konudan fırça kaydı arabayı niye bırakmamışım,selim nasıl bırakacak diye.ben de eşime sordum o arabayla git dedi dedim o da "selçuk niye düşünecek bunu senin düşünmen lazım ama nerde sende düşünce" dedi.sonra da iyi o zaman akşam işten erken çıkar alırsın sularını da alır gidersin diye.tabi ben bi şok yaşadım.
sonra başladı saydırmaya.doğum gününde niye onlara pasta başında resim çekinmemişim.annemlerle çekinmişim onları çağırmamışım.eşim düşünmüş getirmiş.okumakla adam olunmuyormuş, görgü meselesiymiş bunlar.kalp hastasıymış,2 gündür hiç uyumuyormuş.bana hiç kötülük düşünmemiş ama ben sinsilik yapıyormuşum.ama benim kardeşime yatıp kalkıp beddua ediyormuş.inşallah ona da benim gibi bi gelin düşermiş.oğlu arada kalmasın diye söylemiyormuş.herşeyi benim düşünmem gerekiyormuş.aralıksız 10 dakika saydırdı.
ben de hiç sinsilik düşünmediğim,annemlerle bile fotoğraf çektirmediğimi,mutfakta eşimn hatırlayıp getirdiğini,annemlerin öyle çektirdiğini,sonra onlara da teklif ettiğimizde onların kendinin çekinmediğini söyledim.neymiş fotoğraflara çok iyi bakacakmışım.
gerçekten de sadece eşim ve ben fotoğraf çekindik.pasta yenildi içildi ben sofrayı topladım.sonra mutfakta eşim ya büyüklerle hiç çekilmedi hadi götürelim de onlar da çekinsin dedi.ben de pasta yarılandı olmaz ki dedim.o da olsun dedi.sonra eşim ilk annemlere söyledi.annemler çekildi.sonra hadi babaannesi sizde gelin dedim.aman yok çekilmeyelim amcası gelince çekiniriz dedi.kaynım gelince de bizde de ablamla yaparız o zaman çekiniriz dedi.ben de olurmu öyle dedim.
kadın sırf önceliği eşim annemlere verdi diye şu sinsiliğe bakarmısınız ya. kesintisiz 10 dakika laf saydı bana.
beddua ediyormuş lafa bak
ben de şimdi sana beddua ediyorum.inşallah 2. gelin seni evine bile sokmaz,inşallah öyle birine düşersin ki beim yapmadığım ne kadar seni üzecek şey varsa o sana yapar...
beni bu raddeye kadar getirdi
ne sinir bıraktı ne insanlık bıraktı
okunan selanın yüzü suyu hürmetine 2 . gelin sana gün yüzü göstermesin.
mübarek cuma günü beni bu hale getirdin allah sana 5 beterini yaşatsınallah yüzünü hiç güldürmesin.beni üzdüğün kadar sen de üzül

zaten dünden sinirliyim.neymiş araba taksidini tabi ben ödeyecekmişim
aldığım parayı ne yapıyormuşum.gün arkadaşları bile soruyormuş
zaten kadına bi yardımcı bile tutmuyormuşum
bir sürü alak salak konuştu

Ay
ay ne guzel gule gule kullansın hanfendı:)
Annenede kolaylıklar o zaman cnm Allah yardımcısı olsun..
Yok cnm esım dalga gecıyo:) cok yuksek cezalar alman lazımkı ona gore puan alıyosun o zaman gıdıyo ehlıyet benımkıler kucuk oylede kalsın ıns..

Merhaba gunaydinlar fatma seni hatirlar gibiyim face yik ama arkadaslara oylatirum
Bizfe aras 8 aylikken sahh innn paradisegw tatile gitnustuk bu yaz planliyiruz ama nasip
cok isteeirim kazanmanizu cok keyifki vir tatil koyu
maşallah hayran kaldım hafızana. evet bir iki soru sorduğumda cevap yazmıştın sen ve bir iki kişi daha. 1. yaş zamanı magnet yaptırırken fikirlerinizi almıştım. evet gerçekten çok güzel bir yer kızımla çok eğlendik biz bu yaz kızım kollularla yüzebiliyordu herkes yüzme kursunamı gidiyor filan diye sordular orda. yvücudunu su üstünde düz bir şekilde tutup resmen yüzmeyi öğrenmişti kuzum kendi kendine. sırf onun için bu yarışmaya bu kadar önem veriyorum. valla çok makbule geçer bugün son gün 18de bitecek yarışma, eklentide eklediğim fotoğrafların 3üde var yarışmada. çok teşekkür ederim şimdiden sana ve ilgi gösteren herkese.

ayyyy fundaya bune ya yuh yani takıldığşeylerebak hey allahımya :
ay nediyeyim senin nasıl bilmiorum ama defneyi bu kadına hiç götürmemen lazım muhatabın olmaması lazım kıreşe sen bırak sen al gerekirse nasılsa alıştı diyosun tam gün gitsin defne buneya:

ya bi kadın bu kadar kötü niyetli olur ya
düşün kardeşinin karısı kanser oldu buna bile seviniyor sebebiyse kardeşi ve karısı dükkan sahibi bunlara dükkandan beleş mal vermiyor diye.
ya bi insan başkası kanser oldu diye sevinir mi?

merhaba. Rabbim sana bol bol sabır kvdene de akıl fikir insaf nasip etsin. bi insanı tanımadan bu kadar sinir olunur heralde. öncedende rastlamıştım kadının kötü huylarını anlattığına. seni hiç kabullenmeyecek ve sevemeyecek. belli ki çok kıskanıyor seni.gerçekten işin çok zor. Allah yardımcın olsun eşinin gözünü açsın.. yazmadan geçemedim.

Cnm annen geldı dıye kıskanclık krızlerınde bellıkı, sen Allaha havale et sakın olmaya calıs ve guldenın dedıgı gıbı defneyı tam gun verebılırsen onada muhtac olmazsın, ne dıyım zor bı ımtıhan senınkı Allah yardımcın olsun..

ya işte düşün ben bu insanla muhattap oluyorum
böyle sinsilik olamaz ya
sen misafir gibi gelip gittin ben sana bişey dedim mi?
madem çok beni kızın gibi görüyordun 1 saat sende uyusun da ben camları siliyim dediğimde niye annen gelince akşam silersin dedin?
ya annem de büyük yerine koyup elini öpüyor bu kadının
ama annem geldi ya bi sorun çıkarmazsa ölür
madem çok iyiydin de niye beddua ediyorsun?ama ben şimdiye kadar hiç kötü bi dilek de bulunmamıştım artık bulunuyorum
madem o beddua ediyor ben de ediyorum
bende görgü yokmuş,okumakla adam olunmuyormuş
daha doğumgününde geldiğinde gün arkadaşının kızı gün arkadaşına ortapedik ayakkabı almış bana söyledi bende sana da alalım dedim.ben bu kadar kötüyüm işte.bu kadar düşüncesiz ve görgüsüzüm.günlerde giyecek bşeyin yok diye görgüsüz,düşüncesiz,sinsi olduğum için sana başörtüsünden kıyafetine kadar aldım.
neymiş benim iç çamaşırlarıma kadar yıkamış.(araba tamirdeydi orada kalırken ben iç çamaşırlarımı poşete koydum evde yıkarım diye.o da burada makina çalışıyor zaten getir durmasın dedi.ben olmaz dediysem de zorla yıkadı.şimdi de söylüyor.)yapma o zaman yeter ya.ben sana zorla mı yıkattım.ben evde yıkarım dedikçe bana ben yıkarım diye tutturdu
çok sinirliyim çok.bi insana bu kadar da yapılmaz.ben dörtdörtlük değilim ama bu kadar mı kötüyüm?

s
ağol cnm amin inşallah.
beni hiç kabul etmeyecek bunu anladım.daha dün kaynıma "sana kızı ben bulacağım.kendi başına gidip kimseyi bulmayacaksın" dediğini duydum.(eşimle biz flört ederek evlendik)siz bu lafları duysanız bu kadına iyilik yaparmısınız?ama ben yine de her seferinde allah gönlüne göre versin dedim.hiç kötü bişey demedim ama artık diyorum

Ay simdi daha iyi animsadin magnet duyince fotosu gozumun onune gekdi
Canim ben nasil oylayacagimizi anlamadim ama

Resmwn kiskanclik
tResmen kiskancliktan patlama yasamia sacma insan

oyyy fundam oy vallaha ben kelimelerin bittiği yerdeyim
allahım yardımcın olsun..

yakında eşinde seni arayıp bi kavga çıkartır hazırlıklı ol bukadın burda bırakmaz bu işi cnm:bu hem annenler için hemde sana yeni araba alındığı için değilse banim adımda gülden değil kadın şizofren resmenya:

cnm şuaralar
tam gün veremem ama en kısa zamanda bu işi halledeceğim
insanlıktan çıkardı artık beni
ben aman iyi olalım,kızı yok ben kızı gibi oluyum dedikçe gördüğüm muameleye bak
ama allah büyüktür başka bişey demiyorum
oğlu üzülmesin ortada kalmasın diye demiyormuş,ya sen kime masal anlatıyorsun?selçukun bana sahip çıkmayacağını bildiğin anda yılan gibi zehirini akıtırsın.bire bin katarak anlatırsın

Resmwn kiskanclik

tResmen kiskancliktan patlama yasamia sacma insan

tabi kıskançlık krizi
amaallah büyüktür.
dün defneye pantolan üstüne bady onun üstüne de örgü yün yelek giydirdim
neymiş niye çocuğa ince giydirmişim.ya üzerinde yün yelek vardı diyorum sallamıyor bile
dün saracak yer arıyordu belli ama demek ki derdi buydu
dün kreşte emziğini montun cebine koymuşlar.emziksiz göndermişsin diye bir sürü laf saydı.annemi suçladı resmen.sabah annem defneye montunu giydiriyordu bi baktı ki emzik cebinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…