- 23 Nisan 2011
- 187
- 8
- 68
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.021
3.asamayi bulamadim benhttps://www.facebook.com/Sahinnparadise?fref=photo burdan açabilirsiniz sonra 1. sayfayı beğenmeniz gerekiyor 2. en iyi tatil anlarını tıklamanız gerekiyor 3, yarışmaya katıl diyip (bunları yaparken bi ara izin kısmı geliyor onuda onaylamalısınız). aha sonra açılan yerde ad soyad diye bi tablo geliyor doldurmanıza gerek yo osayfada aşağıya inip EN İYİ TATİL ANLARINI TIKLAMANIZ GEREKİYOR. çok karışık gibi gözüküyor ama inanın değil.
sayfanın tam ortasında çıkıyo yarışmaya katıl butonu biraz aşağı inerseniz, bide sayfayı beğenmeden gözükmez.3.asamayi bulamadim ben
cnm giriş yapılıyor diyo orda kalıyo önce sayfayı beğendim sonra en iyi tatil anları dedim yarışmaya katıldedm ama giriş yapılıyo diyohttps://www.facebook.com/Sahinnparadise?fref=photo burdan açabilirsiniz sonra 1. sayfayı beğenmeniz gerekiyor 2. en iyi tatil anlarını tıklamanız gerekiyor 3, yarışmaya katıl diyip (bunları yaparken bi ara izin kısmı geliyor onuda onaylamalısınız). aha sonra açılan yerde ad soyad diye bi tablo geliyor doldurmanıza gerek yo osayfada aşağıya inip EN İYİ TATİL ANLARINI TIKLAMANIZ GEREKİYOR. çok karışık gibi gözüküyor ama inanın değil.
bi süre bekleyince geliyo bazen, yoğunluktan olmuşolabilir süre azaldıya 5 saat kaldı yarışma bitimine millet bi atak yaptıki valla. bende stresli stresli bekliyorum.cnm giriş yapılıyor diyo orda kalıyo önce sayfayı beğendim sonra en iyi tatil anları dedim yarışmaya katıldedm ama giriş yapılıyo diyo
bi süre bekleyince geliyo bazen, yoğunluktan olmuşolabilir süre azaldıya 5 saat kaldı yarışma bitimine millet bi atak yaptıki valla. bende stresli stresli bekliyorum.
sayfanın tam ortasında çıkıyo yarışmaya katıl butonu biraz aşağı inerseniz, bide sayfayı beğenmeden gözükmez.
bende onlara da resim çektirelim dediğimde çektirmediklerinifunda bu nasil bir sabir yarbbim peki sen ne tepki verdin cvp ne verdin cok merak ediyorum eminim yine ses cikaramamissindir ama artik yeter bu ne yaaa
buarda bu olayi esinin billmesi gerek
inanki ben olsam ses kaydini bile isterdim konusmanizin kaydini cikarttir esine dinlet artik gozu acilsin gorsun duysun ya
konusma anonda ses kaydi degil cnm hattinin konusma dokumanini.cikartduysun bilsin biraz annesine dur desin ama biliosa yapcak bisey yok biraz seni desteklerse annesigikin yaninda anneside nerse susup konuscagini.bilir dimi amabende onlara da resim çektirelim dediğimde çektirmediklerini
benim herhangi bir art niyetimin olmadığını,sadece onları değil kendi annemleri bile düşünmediğimi eşimin hatırlatması üzerine getirdiğimi söyledim falan söyledim
cnm işyerindeyim o şekilde nasıl ses kaydı alıyım
zaten bütün şubeye rezil oldum sayesinde
eşim annesinin ne kadar kırıcı olduğunu biliyor ama ses etmiyor/kabullenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?