2012 kasım bebekleri büyüyor..

https://www.facebook.com/Sahinnparadise?fref=photo burdan açabilirsiniz sonra 1. sayfayı beğenmeniz gerekiyor 2. en iyi tatil anlarını tıklamanız gerekiyor 3, yarışmaya katıl diyip (bunları yaparken bi ara izin kısmı geliyor onuda onaylamalısınız). aha sonra açılan yerde ad soyad diye bi tablo geliyor doldurmanıza gerek yo osayfada aşağıya inip EN İYİ TATİL ANLARINI TIKLAMANIZ GEREKİYOR. çok karışık gibi gözüküyor ama inanın değil.

3.asamayi bulamadim ben

cnm giriş yapılıyor diyo orda kalıyo önce sayfayı beğendim sonra en iyi tatil anları dedim yarışmaya katıldedm ama giriş yapılıyo diyo

cnm giriş yapılıyor diyo orda kalıyo önce sayfayı beğendim sonra en iyi tatil anları dedim yarışmaya katıldedm ama giriş yapılıyo diyo
bi süre bekleyince geliyo bazen, yoğunluktan olmuşolabilir süre azaldıya 5 saat kaldı yarışma bitimine millet bi atak yaptıki valla. bende stresli stresli bekliyorum.

bi süre bekleyince geliyo bazen, yoğunluktan olmuşolabilir süre azaldıya 5 saat kaldı yarışma bitimine millet bi atak yaptıki valla. bende stresli stresli bekliyorum.

sayfanın tam ortasında çıkıyo yarışmaya katıl butonu biraz aşağı inerseniz, bide sayfayı beğenmeden gözükmez.

birazdan deniyecem yine cnm: inş olur çözdüm sayfayı beğendim ama fotoyu beğenemedimm...

Herkese merhabalar...evdeyim ve isleri bitiremiyorm:))

Fundam valla pess diyorum diycek baska bisryde yok....

Songul ya bebde cok kotu olmuştum simdi bazen kucagma gelip memmiss diyo bakiyo gülüyor az daha dursa geri vercem yani nerdeyse...

Dogum gunu gecen yavrular hayrli omurleri olsun...bizim daha bir ay var...

Bizimki bebegini emzrmeye başladı. .uyutuyo bana gelip suss bebik uyuyo diyo:)bi de icli icli annemmm deyisi var bitiriyo beni...

sibelim hoşgeldin cnm evde olunca zor oluyo gerçekten oyyy ben okuzuyu yerim yerimmm: kız öyle bebek uyuturken çekip at babna kuzuyu :
ama kameraya çkkk olurmu?
kızlar ben bugün 4te çıkıcam bakalım inş yetiştiririm işleri bu arada yarın eşimin annnesiyle annaneside geliyo bizdede var bi annane olacak 2 ananne allah bana 1 hafta sabır versin he he he::):)

funda bu nasil bir sabir yarbbim peki sen ne tepki verdin cvp ne verdin cok merak ediyorum eminim yine ses cikaramamissindir ama artik yeter bu ne yaaa
buarda bu olayi esinin billmesi gerek
inanki ben olsam ses kaydini bile isterdim konusmanizin kaydini cikarttir esine dinlet artik gozu acilsin gorsun duysun ya

sibel aynen masalda emzirio ayaginda salliyir sussss annesi sus uymus diyo:)
bana annesi diyor babasindan ogrendi babamiz surekli annesi yemek yedini masal annesi uyudumu gbi sou sorarken hep annesi dedi bana ordan kapti ama oyle tatli diyorki yiyesim geliyor
bide dun sutcuyu beklerken hep cama bakip sutcu amca gelnismi diyordum
bgun unutmamis cama uzanmis sutcu amcaa yokkk diyor:)

bende onlara da resim çektirelim dediğimde çektirmediklerini
benim herhangi bir art niyetimin olmadığını,sadece onları değil kendi annemleri bile düşünmediğimi eşimin hatırlatması üzerine getirdiğimi söyledim falan söyledim

cnm işyerindeyim o şekilde nasıl ses kaydı alıyım
zaten bütün şubeye rezil oldum sayesinde

eşim annesinin ne kadar kırıcı olduğunu biliyor ama ses etmiyor/kabullenmiyor

Tamam guldencm yakalarsam yollarm.teli gorunce vazgeciyo da yapnaktan
Bizinki de babası diyo babasına bana annecim diyo..artik kendisi yiyo yemegini arada ben diyorum yogurt veryummi kuzum diyo hayr yemiycem diyo:))pilav ver diyo babasi salata yiyo anne baba salatyi bitirdi diyo:)))hic veresi yok babaya:)

konusma anonda ses kaydi degil cnm hattinin konusma dokumanini.cikartduysun bilsin biraz annesine dur desin ama biliosa yapcak bisey yok biraz seni desteklerse annesigikin yaninda anneside nerse susup konuscagini.bilir dimi ama
gerci bu kadin uslanmaz o oyle gider artik senin mesafe koyman gerek baskada bisey olmaz sanirim

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
haftaya izinliyim ama fırsat buldukça girmeye çalışırım
hepinizi öpüyorum

Iyı hafta sonları kızlar
Nılos un dogum gunu kutlu olsun aılesıyle bır omur hep mutlu olsun ıns..
Iyıkı dogurmusuz bız bu kasım bebeklerını bu sayede bırbırımızı tanıdık dımı ama:) sevıyorum hepınızı

Bızım hafta sonu calısmakla gecıyor
Oturma odamızın tv duvarı tas gorunumlu duvar kagıdıydı esım dogal tas yapalım dıye tutturdu somine alıcaz bıdaha duvarın rengını ellemeyız dıye benıde ıkna ettı:) dun aksam ve sabah kagıdı soktum kendısı ıste gelıncede calısmaya devam edıcez, persembeye kadar ne yapabılırsek cuma annemler gelıyo bende ogun sabah gıdıcem ablamlara ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…