2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kplay gelsin arkadasim
Bebim de tv unitemin oldigu duvae dogal tas ben cok seviyorim huzue verici:)

Selam kızlar giremedim kac gündür

Dun nilin cumada defnenin d günüydü yanlis hatırlamıyorsam.

Gulden canim dogum gunu kutlu olsun nilosun. Daha nice yillara mutlulukla inşallah canim. Kutlamaniz guzel geçmiştir inşallah

Fundacim defnenin de d.günü kutlu olsuun tatlım. Kusura bakmayın kizlar gec oldu biraz.

Kplay gelsin arkadasim
Bebim de tv unitemin oldigu duvae dogal tas ben cok seviyorim huzue verici:)
kızlar meraba. yarışma sonuçladı ve biz birinci olup tatil kazandık. size de bildirmek istedim. ilginiz için teşekkür ederim.
Aaa hayirli olsun cnm cok sevindim oylama yapamadim diye nasilda uzulmustum
cok karli bir odul olmus:)

Minik efenin defnenin nilin dogumgunu kutlae nice mutku yillar dilerim

kizlar ya ben taruh konusunda cok zayifim.unuttum tum taruhleri sanki

betül, katreynur, beni, wavs, songül kızlar çok teşekkür edrim iyiki doğurmuşuz gerçekten doğum günümüz çok güzel geçti kızlar her nekadar yeğenimin ağlaması damga vursada anne kız kıyafetlerimi güzel oldu buraya atmaya çalışcam bakalımmm:

fatma tebrik ederim kazanmanıza çok sevindim ityi tatiller şimdiden..
buraya da bekleriz inş daha sık gelirsin..
katreynurum nasıl oldu berram?
wavsum misafirler nasıl geçti
yasemin aramaıza döndün dimi cnm daha iyi olarak..
yaz bakalım taKVİMİ GÖRMEK İSTİORUM CNM:
FUNDA İYİ TATİLLER CNM:
DİLEKÇİM EFEMİN DE DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CNM:
BETÜL NASIL PAŞA BAKALIM HAZIRMI DOĞUM GÜNÜNE..
SİBELCİM İŞE BAŞLIYOSUN BUGÜN DİMİ ARTIK DAHA ÇOK GİRERSİN..
BENİCİM KOLAY GELSİN CNM CUMA ANNENLER GELİYOMUŞ AY NE HEYECANLI DİMİ İNŞ BAYAĞ KALIRLAR..
AYŞEGÜL NEZAMAN GİDİYODUNUZ SİZ?
ÖZCENAN Bİ SES VER AYOLLLL:
FATMA SENDE GİRMEMİŞSİN CNM: EREN PAŞANIN D GÜNÜ NEAMANDI..
SONGÜLÜM PAŞAM NE YAPIYO BAKALIM:
NURAY SEN NERELERDESİN CNM:

herkese günaydın kızlar. nasılsınız bakalmı. ben daha iyiyim çok şükür. ne zormuş hamileleik yahu unutmuşum:) neyse ki toparladım baya dinlenmek ii geldi. buarada benim tarihlerle ilişiğim kesildi kaç gündür. doğum günü geçen kuzularımız olmuş hepsini öpüyorum. rabbim tüm kuzularımıza hayırlı yazılar yazsın inş. hepiniz seviyorum.

GÜNAYDIN CNM AYY ŞU İLK 3 AY ZORLAYACAK SENİ CNM AMA İNŞ ATLATICAKSIN SONRA ŞURDANE KALDI BAK 9 GHAFTALIK OLMUŞ BİZİM MİNİK KUZU:

GÜNAYDIN CNM AYY ŞU İLK 3 AY ZORLAYACAK SENİ CNM AMA İNŞ ATLATICAKSIN SONRA ŞURDANE KALDI BAK 9 GHAFTALIK OLMUŞ BİZİM MİNİK KUZU:
sorma teyzesi büyüyo valla. ama doğunca daha rahat yahu gerçekten onu ii anladım böyle güçten kesilince. en azından kendinde fiziksel sorun olmuo. yiyip içebiliosun. bunda ağzımın tadı yok sürekli bulantı mahvedio. buna şükür rabbim beterinden korusun inş.

aynen yaseminim sağçlıkla dğsun kuzumm:
kızlarrrr nerdesinizzzz:

Yasemin hosgeldin canım hemencecik dogsun minik fasulye annesini yormus in
guldencim tekrar dgununuz kutlu olsun Anne kız kıyafetlerini ze bayıldım çok guzeldiniz nil Hediyelerini begendi mi
kızlar dün misafirim vardı çok güzel geçti kafama göre üç dört arkadaş buldum çok şükür artık hep toplanicaz böyle
ayrıca bizim dün yıldönümümuzd altı yilimiz bitti çok şükür Rabbim herkese ağız tadı versin yuvasinda

Gunaydın kızlar
Bende ısler bırbırını kovalıyor hadı
Kızlar nerdesınız??
Gulden guzel gecmıs dgununuz sevındım nılos begendımı hedıyelerını?
Evet annem gelıyo heyacan sardı sımdeden:)
Dgunu fotolarını beklıyoruz..
Yasmın hosgeldın cnm daha ıyı olmana sevındım bıkac hafta sonra dahada ıyı hıssedersın kendını ıns. Balbocugu nasıl?
Dılek efecıgın dgunu kutlu olsun cnm kusura bakma tarıhlerı karıstırdık hepten sırada kım var kızlar?

Ay altı sene mı oldu cnm hadı nıce senelere esımle aılenle ıns..

nurayım maşallah nice 60 yıllarınız olsun
cnm:
benicim sağol cnm tkrar inş ata bilirim bakıcam bakalım: bu arada niloş beğendi hediyelerini ama mutfağı kuramadık ben beceriksizmiyim neeeee fırsatımda olmadı pek ama kurucaz onuda inş..

Gunaydin kızlar su gibi gecen bi tatilin ardindan isbasi(mesai Arkadaşlarıni ozlemis olmkla burlikte iste olmak cok kotu...dun kv ve kp geldiler meryemckle ilgienckler ama kesin karar verdik esimle ocak ayindan sonra krese veriryorz.kv geldi saolsun ama morali bozuk bisey yiyip icmiyo..horumce desen sesi çıkmıyor insanlarin düzenini bozdgmz yeter herhalde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…