- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.041
Kplay gelsin arkadasimBızım hafta sonu calısmakla gecıyor
Oturma odamızın tv duvarı tas gorunumlu duvar kagıdıydı esım dogal tas yapalım dıye tutturdu somine alıcaz bıdaha duvarın rengını ellemeyız dıye benıde ıkna ettı:) dun aksam ve sabah kagıdı soktum kendısı ıste gelıncede calısmaya devam edıcez, persembeye kadar ne yapabılırsek cuma annemler gelıyo bende ogun sabah gıdıcem ablamlara ıns..
Kplay gelsin arkadasimBızım hafta sonu calısmakla gecıyor
Oturma odamızın tv duvarı tas gorunumlu duvar kagıdıydı esım dogal tas yapalım dıye tutturdu somine alıcaz bıdaha duvarın rengını ellemeyız dıye benıde ıkna ettı:) dun aksam ve sabah kagıdı soktum kendısı ıste gelıncede calısmaya devam edıcez, persembeye kadar ne yapabılırsek cuma annemler gelıyo bende ogun sabah gıdıcem ablamlara ıns..
Aaa hayirli olsun cnm cok sevindim oylama yapamadim diye nasilda uzulmustumkızlar meraba. yarışma sonuçladı ve biz birinci olup tatil kazandık. size de bildirmek istedim. ilginiz için teşekkür ederim.
GÜNAYDIN CNM AYY ŞU İLK 3 AY ZORLAYACAK SENİ CNM AMA İNŞ ATLATICAKSIN SONRA ŞURDANE KALDI BAK 9 GHAFTALIK OLMUŞ BİZİM MİNİK KUZU:herkese günaydın kızlar. nasılsınız bakalmı. ben daha iyiyim çok şükür. ne zormuş hamileleik yahu unutmuşum:) neyse ki toparladım baya dinlenmek ii geldi. buarada benim tarihlerle ilişiğim kesildi kaç gündür. doğum günü geçen kuzularımız olmuş hepsini öpüyorum. rabbim tüm kuzularımıza hayırlı yazılar yazsın inş. hepiniz seviyorum.
sorma teyzesi büyüyo valla. ama doğunca daha rahat yahu gerçekten onu ii anladım böyle güçten kesilince. en azından kendinde fiziksel sorun olmuo. yiyip içebiliosun. bunda ağzımın tadı yok sürekli bulantı mahvedio. buna şükür rabbim beterinden korusun inş.GÜNAYDIN CNM AYY ŞU İLK 3 AY ZORLAYACAK SENİ CNM AMA İNŞ ATLATICAKSIN SONRA ŞURDANE KALDI BAK 9 GHAFTALIK OLMUŞ BİZİM MİNİK KUZU:
aynen yaseminim sağçlıkla dğsun kuzumm:sorma teyzesi büyüyo valla. ama doğunca daha rahat yahu gerçekten onu ii anladım böyle güçten kesilince. en azından kendinde fiziksel sorun olmuo. yiyip içebiliosun. bunda ağzımın tadı yok sürekli bulantı mahvedio. buna şükür rabbim beterinden korusun inş.
ben geldim herkes kayboldu cnm. kşmsecişkler yok. betülüm geldi ama yzamadan gitti yoğun sanırım. bende yavaş yavaş masamı topluorum kalan işlerim var.aynen yaseminim sağçlıkla dğsun kuzumm:
kızlarrrr nerdesinizzzz:
Ay altı sene mı oldu cnm hadı nıce senelere esımle aılenle ıns..Yasemin hosgeldin canım hemencecik dogsun minik fasulye annesini yormus in
guldencim tekrar dgununuz kutlu olsun Anne kız kıyafetlerini ze bayıldım çok guzeldiniz nil Hediyelerini begendi mi
kızlar dün misafirim vardı çok güzel geçti kafama göre üç dört arkadaş buldum çok şükür artık hep toplanicaz böyle
ayrıca bizim dün yıldönümümuzd altı yilimiz bitti çok şükür Rabbim herkese ağız tadı versin yuvasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?