- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.061
aaa nice senelere cnm inş. ne güzel yaa biz daha 3 olmadık he he:) kafana göre arkadaş bulmana da çok sevindim cnm bulştukça stres atarsın. elifim napıoYasemin hosgeldin canım hemencecik dogsun minik fasulye annesini yormus in
guldencim tekrar dgununuz kutlu olsun Anne kız kıyafetlerini ze bayıldım çok guzeldiniz nil Hediyelerini begendi mi
kızlar dün misafirim vardı çok güzel geçti kafama göre üç dört arkadaş buldum çok şükür artık hep toplanicaz böyle
ayrıca bizim dün yıldönümümuzd altı yilimiz bitti çok şükür Rabbim herkese ağız tadı versin yuvasinda
Gunaydın kızlar
Bende ısler bırbırını kovalıyor hadı
Kızlar nerdesınız??
Gulden guzel gecmıs dgununuz sevındım nılos begendımı hedıyelerını?
Evet annem gelıyo heyacan sardı sımdeden:)
Dgunu fotolarını beklıyoruz..
Yasmın hosgeldın cnm daha ıyı olmana sevındım bıkac hafta sonra dahada ıyı hıssedersın kendını ıns. Balbocugu nasıl?
Dılek efecıgın dgunu kutlu olsun cnm kusura bakma tarıhlerı karıstırdık hepten sırada kım var kızlar?
nurayım maşallah nice 60 yıllarınız olsun
cnm:
benicim sağol cnm tkrar inş ata bilirim bakıcam bakalım: bu arada niloş beğendi hediyelerini ama mutfağı kuramadık ben beceriksizmiyim neeeee fırsatımda olmadı pek ama kurucaz onuda inş..
Cnm ben kolayları halledıp esıme devredıyorum kagıtları sokmeyı kızlarla yaptık cogunu onlarada eglence oldu:)Benicim kolay gelsin canim iki cocukla nasil yapyosun bunlari
Sagol cnmKplay gelsin arkadasim
Bebim de tv unitemin oldigu duvae dogal tas ben cok seviyorim huzue verici:)
Cuma gelıyolar ınsallahne zaman gelio cnm annenler nasıl heyecanlısındır sağlıkla gelsinler inş.
ay vallahi ikinci hamilelik daha zormuş . eee ben zorda olsa atlatıyorum daha bu yola çıkmayan arkadaşlar düşünsün di mi ama. gitti sekiz hafta kaldı 30 hafta puffff
Cnm haklısında usta yapsa sımdı uygun gormezdım boyle bıraz yorucu oluyo ama en azından rahatız esım gelene kadar ustanın evde calısması benı strese sokar:)Benicm kolay gelsin sende sanslilardansin es konusunda:))gerci bazen kotu oluyo usta yapsa sen bosta kalir dinlenirsin en azindan ama yok bizmkide herseyo kendi yapar yanda cirak olarakda ben ..baya yorucu oluyo yanii
Kolay gelsın cnm zor olmustur meryemden ayrılmakGunaydin kızlar su gibi gecen bi tatilin ardindan isbasi(mesai Arkadaşlarıni ozlemis olmkla burlikte iste olmak cok kotu...dun kv ve kp geldiler meryemckle ilgienckler ama kesin karar verdik esimle ocak ayindan sonra krese veriryorz.kv geldi saolsun ama morali bozuk bisey yiyip icmiyo..horumce desen sesi çıkmıyor insanlarin düzenini bozdgmz yeter herhalde....
olsun cnm ailecek kutlarsınız.seneye çevreniz olur o zaman çağırırsın. benim de eşiminde sülalesi burda ama bende çok kalabalık istemiyorum. bide çağırınca hediye almak zorunda klıo insanlar. o nedenle çağıramıyorum nedense. biz ve ailelerimiz olcak nasipseYasemn bnm de yok dgunu planim..aslinda heveslnuorm buyuk bisryler yspiyim diye ama hic akraba uok burda..e kizinda arkadaşı yok simdi..ben kendi isyerindekilero falan cagrcak olsam o da garip geliyo henuz oyle bi ev oturmasi flan yapmadk onlarda cagranam gibi geluyo...sanırım yine kendi kendmize kutluycaz bavaanneyle birlikte
olmuş cnm çokda güzel olmuş maşallah ikinize denil hanım huzurlarınızda diyecem ama bakalım eklenecekmi becere bilecekmiyimmm:
Gözün aydin benicim demek bayram var sizeGunaydın kızlar
Bende ısler bırbırını kovalıyor hadı
Kızlar nerdesınız??
Gulden guzel gecmıs dgununuz sevındım nılos begendımı hedıyelerını?
Evet annem gelıyo heyacan sardı sımdeden:)
Dgunu fotolarını beklıyoruz..
Yasmın hosgeldın cnm daha ıyı olmana sevındım bıkac hafta sonra dahada ıyı hıssedersın kendını ıns. Balbocugu nasıl?
Dılek efecıgın dgunu kutlu olsun cnm kusura bakma tarıhlerı karıstırdık hepten sırada kım var kızlar?
ama ama başkada atmıştım olmamış: galbaaaa:Funda yok mu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?