2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bizimde bugun nikah yildonumumuz.3senryi bitirdik...esimden tık yok henuz:))sanirim unuttu gerci onem vermiyo hic hatrlasada bisry yspnazda iste yine de merak:))

aaa nice senelere cnm inş. ne güzel yaa biz daha 3 olmadık he he:) kafana göre arkadaş bulmana da çok sevindim cnm bulştukça stres atarsın. elifim napıo

ne zaman gelio cnm annenler nasıl heyecanlısındır sağlıkla gelsinler inş.
ay vallahi ikinci hamilelik daha zormuş . eee ben zorda olsa atlatıyorum daha bu yola çıkmayan arkadaşlar düşünsün di mi ama. gitti sekiz hafta kaldı 30 hafta puffff

yok cnmbeceriksizlikten değil de bence uğraşmamışsındır. ama bazıları gerçekten zror kuruluo. ya bu arada benim hiç doğum günü planım yok ya

Benicim kolay gelsin canim iki cocukla nasil yapyosun bunlari
Cnm ben kolayları halledıp esıme devredıyorum kagıtları sokmeyı kızlarla yaptık cogunu onlarada eglence oldu:)
Calısma enerjısı hıc bıtmeyen bır esım var cok sukur:) sabah 5ınde ıse gıdıp bır suru ıscıyle ugrasıp(ugrasıp dıyorum gercekten streslı bır ısı var) aksam geldıgınde evde yapılacak ıs kendıne gore ne varsa yapar yanı bos bır evı ver ınce ıslerı yerler duvar elektrık kalorıfer ne varsa, meslegı elektronık ama ıcınde heves ve yapma ıstegı olunca yapmıyca yoktur oylekı cogu zaman ustaların yaptıgını begenmez:) kı bunu soyleyen tek ben degılım cevreden de bunları duymak gercekten gurur verıcı oluyor.( bazen yeter artık dınlen desemde:))

Kplay gelsin arkadasim
Bebim de tv unitemin oldigu duvae dogal tas ben cok seviyorim huzue verici:)
Sagol cnm
Ay guzel olacak ıns aksam basladık tasları dosemeye:)

Benicm kolay gelsin sende sanslilardansin es konusunda:))gerci bazen kotu oluyo usta yapsa sen bosta kalir dinlenirsin en azindan ama yok bizmkide herseyo kendi yapar yanda cirak olarakda ben ..baya yorucu oluyo yanii

Cuma gelıyolar ınsallah
Nası heyecan var sormayın onların bızım yasadıgız yerlerı gorucek olması cok mutluluk verıcı bız onlarla telde konusurken nerde oturdugunu tahmın edıyoruz canlanıyo kafamızda onlar gorucek artık ıns:)
Cnm hsklısın baslamak bıtırmenın yarısı derler sen bu yola basladın hayırlısıyla cabucak gecer ıns
Darısı dıger kızlara:)

Yasemn bnm de yok dgunu planim..aslinda heveslnuorm buyuk bisryler yspiyim diye ama hic akraba uok burda..e kizinda arkadaşı yok simdi..ben kendi isyerindekilero falan cagrcak olsam o da garip geliyo henuz oyle bi ev oturmasi flan yapmadk onlarda cagranam gibi geluyo...sanırım yine kendi kendmize kutluycaz bavaanneyle birlikte

Benicm kolay gelsin sende sanslilardansin es konusunda:))gerci bazen kotu oluyo usta yapsa sen bosta kalir dinlenirsin en azindan ama yok bizmkide herseyo kendi yapar yanda cirak olarakda ben ..baya yorucu oluyo yanii
Cnm haklısında usta yapsa sımdı uygun gormezdım boyle bıraz yorucu oluyo ama en azından rahatız esım gelene kadar ustanın evde calısması benı strese sokar:)

Kolay gelsın cnm zor olmustur meryemden ayrılmak
Bencede en ıyısı kres gıbı herkesın bı duzenı var kv denın oglunun evıde olsa rahatsız hıssedıyodur kendını
Allahtan sanslısın ıyı bı kvden var:)

olsun cnm ailecek kutlarsınız.seneye çevreniz olur o zaman çağırırsın. benim de eşiminde sülalesi burda ama bende çok kalabalık istemiyorum. bide çağırınca hediye almak zorunda klıo insanlar. o nedenle çağıramıyorum nedense. biz ve ailelerimiz olcak nasipse

Guldennn bayildimmmmm kesinlikle cok guzelsinzzzz......masallh

Beni o konuda haklisin insan rahat edemez iste ama yorgunluk cok oluyi:))

Gözün aydin benicim demek bayram var size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…