- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.081
Ay masallah bu ne guzellik:)nil hanım huzurlarınızda diyecem ama bakalım eklenecekmi becere bilecekmiyimmm:
Sağol yaseminim sen daha hızlısı bak üç yılda ikinci çocuk biz biraz tembeliz sana göreaaa nice senelere cnm inş. ne güzel yaa biz daha 3 olmadık he he:) kafana göre arkadaş bulmana da çok sevindim cnm bulştukça stres atarsın. elifim napıo
cnm uzun süre söylemeyi düşünmüyorum. anne hamilelikten dolayı hastalandıkça çocuk bilinçaltında kardeşini suşlarmış. ve anneyi hasta ettiği için kötü duygular beslermiş. o nedenle ne kadar geç o kadar ii. kuzum ben yatınca gelio başıma ellio ateşi var anne uf oldu dio öpüo sıpam yaa :)Sağol yaseminim sen daha hızlısı bak üç yılda ikinci çocuk biz biraz tembeliz sana göre
Elifim de iyi çok şükür tokalarini verdim çubuğa takıyor oynuyor
Zeynebime ne zaman soyleyeceksin kardeşi olacagini
Ay masallah bu ne guzellik:)
Yalnız cok fenasın kız sen tokaya kadar dusunmussun:) cook tatlı olmussunuz. Bu arada evınde pek bı guzelmıs:)
Ay bu çocuklar ne kadar hassas ya demek öf oldu anne diyor yerim ben onun dillerini masallah akıllı dilli bidigimacnm uzun süre söylemeyi düşünmüyorum. anne hamilelikten dolayı hastalandıkça çocuk bilinçaltında kardeşini suşlarmış. ve anneyi hasta ettiği için kötü duygular beslermiş. o nedenle ne kadar geç o kadar ii. kuzum ben yatınca gelio başıma ellio ateşi var anne uf oldu dio öpüo sıpam yaa :)
benicim sağol cnm :
nurayım ahhh keşke yakın olsak cnm :
birtane daha ekledim olursa bakalım
Ay bu çocuklar ne kadar hassas ya demek öf oldu anne diyor yerim ben onun dillerini masallah akıllı dilli bidigima
teşekkürler cnm:Bende sibelden bekliyorum ikinci haberi
çok şık siniz şekerim Erim ben o Nili masallah koca koz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?