2012 kasım bebekleri büyüyor..

sibelcim hoş geldin: haklısın en iyisi kıreş
bu arada nikah yıldönümünüz kutlu olsundoğum günümde eşim benle küstü ve barışma girişiminde bulunmadı odun bu erkekler odunnn:
sağolun güzel yorumlarınız için kızlar ama dahja 2 tane atmıştım onlar olmamış pöfff:

aaa nice senelere cnm inş. ne güzel yaa biz daha 3 olmadık he he:) kafana göre arkadaş bulmana da çok sevindim cnm bulştukça stres atarsın. elifim napıo
Sağol yaseminim sen daha hızlısı bak üç yılda ikinci çocuk biz biraz tembeliz sana göre
Elifim de iyi çok şükür tokalarini verdim çubuğa takıyor oynuyor
Zeynebime ne zaman soyleyeceksin kardeşi olacagini

Güldencim kendine haksızlık etme sen çok becerikli bi hatunsun masallah sorayım resmini gördüm ellerine sağlık ne güzel şeyler yapmissin öyle keşke yakın olaydık ya

cnm uzun süre söylemeyi düşünmüyorum. anne hamilelikten dolayı hastalandıkça çocuk bilinçaltında kardeşini suşlarmış. ve anneyi hasta ettiği için kötü duygular beslermiş. o nedenle ne kadar geç o kadar ii. kuzum ben yatınca gelio başıma ellio ateşi var anne uf oldu dio öpüo sıpam yaa :)

Ay bu çocuklar ne kadar hassas ya demek öf oldu anne diyor yerim ben onun dillerini masallah akıllı dilli bidigima

Ay bu çocuklar ne kadar hassas ya demek öf oldu anne diyor yerim ben onun dillerini masallah akıllı dilli bidigima

çok haassaslar cnö gerçekten de. çok dikkat etmek gerekio. ikinci hamilelik sanırım bu nedenle biraz daha zorluo anneyi. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. bana da sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.

hepiniz sağolun kızlar: beğenmenize sevindimmm: ay bayılıyorum böyle şeylere:
evet yaseminim ablam ve eniştem eylülüm ağlama kırizine girdiği için yok herzamanki gibi:
yaseminim bencede karnın belli olana olana kadar söyleme bencede hem ozaman daha rahatlamış olursun hemde kardeşini gösterirsin ayyy çok hassaz bunlar gerçektenya:
ayrıca 2. haberide sanıyorum sibelden gelcek cnm:

Guldncim masallah size coktatli olmussunz cok begendim nil kuzumda cok guzel iyiki dogmus esin nedenkustu canim ozel degilse hala kusmusnz

Yasemin hosgeldin canim ilk aylar zor oluyo ya bide bi cocugun daha varsa dahada zor ama az kaldi canim hayrlsyla gececek bugunler

Sibel nikah yildnmuz kutlu olsun canim kvden niye bisey yemiyo onu anlamadim zorla geldginmi ima ediyo

Nuray evlilik yildonmz kutlu olsun canim nice senlere insallah ailenle
Neguzel arkadas edinmissn bende pek yokya siklyrum valla hep evde

Beni canim neguzel esin calsmyi seviyo kolay gelsin insallah hemenbitirirsnz

Meraba kizlar

Guldenim bayildim cok tatli olmussunuz şekerim. Maşallah sizee:)

Yasemin 2. Isteyenlerden biri de benim amma gel gelelim bu cesaretsizlikle biraz zor gorunuyor. şimdilik erteliyoruz bakalım.
Hem oruclarimizi bitirecektik kiz daha. Ben kazalara basladim bakalim insallah rabbim kolaylikla bitirmeyi nasip etsin. Bugunu de tamamlarsam 50 kaliyor

Kizlar bayadir girip yazamadim biz cuma gunu dr a götürdük berrayi bisey yemiyor diye bahsetmiştim ya bogazi kızarmış. Peditus kullanin sali günü kontrole gelin dedi. Peditus kullanmaya basladik istahi biraz daha iyi oldu hayret ediyorum.

wavsum sağol cnm yokkız benim doğum günümde küsmüştük sonra barıştık ay benim eşim takıntılı biraz ben dr gitmiyorum diye kavga etti benimle 4 5 aydır başım çok şidetli ağrıyoda tamam beni düşünüyosunda bari doğum günümde küsme dimi ama:
katrem çok sağol cnm geçmiş olsun berracığa siz bence bademcikleri aldıracaksınız ay iste otursanız size çok iyi bi kulakburun boazcı tavsiye edicem ama malesef:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…