2012 kasım bebekleri büyüyor..

Nuraycim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canim. Daha nice yillara mutlulukla huzurla insallah. ne güzel bulmussun kafana gore birilerini. Ben kac sene oldu hala bulamadım.

Sibel canim keske verseydiniz krese. Siz de rahat edemezsiniz ki kv yle beraber. Ona da zor geliyordur evini birakip gelmek. Böyle iki secenegim olsaydı özellikle de bu yastan sonra krese verirdim diye düşünüyorum.

Benicim ne guzel esinin herseyi becermesi. Biz de beceri sifir malesef.

Wavss nasil gecti misafirlerinle canim

katre cnm allah gönlüne göre versin inş. bence eğer olcaksa ikinci bebiş araları çok olmaması taraftarıyım. birini iyice büyüttükten sonra bana zor gelir şahsen. tabi bu benim şahsi fikrim. bi de 2 yaş kreş için çok erken değil mi kızlar yaa ne bileyim bana çok erken gibi gelio

adam seni düşünüo ayol sende hiç kıymet bilmiosun he he:)

sağol cnm benim alp nasıl ankarada soğuktur di mi. burda bayağı soğudu havalar. ay daha 9. haftadayım ben de kendi kendimi kandırıyorum işte en azından bu kadarı gitti diye işte:)

Ben yanlis anlamsm pardon canim
Esin dra git demkle hakli ama dgunnde kusmekle hakli degil tabi erkekler iste bi tuhaflar
Misafrlrmi sormstun canimnurda sormus
Bikac aksilkde olsa guzel gecti tabi ben pek bisey anlamdm alp tugra sagolsn onun pesnde komsunn 8yasnda kizi var o geldi onunla oyndlar birazda bende oturdum okadr iste bide daha biraylik olmams bi bebegmz vardi onunda yanindan ayrlmadi alp bebek bebek diyo sevmek istyo o bebisde sesten pek uyuyamadi

Canim iki yas erken ama bakacak kimse yoksa mecbur sibel verecek defnede gidiyo
Bizimde burda eve yakin bi ozel anaokulu var seneye yarimgun bende vermeyi dusunuyorum tabiki bu suanlk fikrim seneye degisrmi bilmem belkide kiyamam

Bizimde burda eve yakin bi ozel anaokulu var seneye yarimgun bende vermeyi dusunuyorum tabiki bu suanlk fikrim seneye degisrmi bilmem belkide kiyamam
cnm mecburiyetler konusunda malesef yapacak bişey yok. yine de zorlanabiliyorsa şartlar zorlanmalı diye düşünüyorum. bence sosyal yaşama katılmak için iki yaş çok erken. rabbim mecbur etmesin yine de.

Canim seneye devlette aliyor bizimkileri bikgilerine:)bezdeb ayrilmis okursa tabi

cnm mecburiyetler konusunda malesef yapacak bişey yok. yine de zorlanabiliyorsa şartlar zorlanmalı diye düşünüyorum. bence sosyal yaşama katılmak için iki yaş çok erken. rabbim mecbur etmesin yine de.

Baksana sibelin kv si bisey yemiyomus gorumcesinn surati dusuk bu sartlar altnda mecbur kaliyo ay sibelin yerinede konustum ha
Amin canim mecbur etmesin tabi
Sen krese vermeyi dusnuyomusun zeynwbi anaokulu yasndan once

Baksana sibelin kv si bisey yemiyomus gorumcesinn surati dusuk bu sartlar altnda mecbur kaliyo ay sibelin yerinede konustum ha
Amin canim mecbur etmesin tabi
Sen krese vermeyi dusnuyomusun zeynwbi anaokulu yasndan once
düşünüyorum cnm ama şimdi ki fikrim en erken 3 buçuk ta filan vermeyi düşünüyorum. 4 olsa hiç fena olmaz:) ama şartlar ne getirir tabi ki onu da bilemem

Hehheeh yok kiz ben yarende fenaydim ama arasta mukemmel gebelik gecirdim
sende de tam tersi durum oldu desene cnm. ama ben ilkinde daha rahattım. sadece sabah bulantım oluyordu. ve gözümü uykudan açamıyordum ilk zaman. bu seferkinde bulantının saati filan yok bu da beni mahvedio

inş bitirmenin yarısıdır he he:) bazen diyorum keşke şimdi doğmuş olsaydı diye sanki o hali daha kolay gözüküo gözüme bu ara

Suan kendni pek iyi hissetmyosun ya oyuzden dogmus hali kolay geliydur canim ama insallah hamilelgnde dogumnda dahasonrasida kolay olir canim
Dahaonce sordmmu hatrlmyorum canm ama.sen normal dogummu yapmistn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…