- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.101
wavsum sağol cnm yokkız benim doğum günümde küsmüştük sonra barıştık ay benim eşim takıntılı biraz ben dr gitmiyorum diye kavga etti benimle 4 5 aydır başım çok şidetli ağrıyoda tamam beni düşünüyosunda bari doğum günümde küsme dimi ama:
katrem çok sağol cnm geçmiş olsun berracığa siz bence bademcikleri aldıracaksınız ay iste otursanız size çok iyi bi kulakburun boazcı tavsiye edicem ama malesef:
sağol cnm benim alp nasıl ankarada soğuktur di mi. burda bayağı soğudu havalar. ay daha 9. haftadayım ben de kendi kendimi kandırıyorum işte en azından bu kadarı gitti diye işte:)Guldncim masallah size coktatli olmussunz cok begendim nil kuzumda cok guzel iyiki dogmus esin nedenkustu canim ozel degilse hala kusmusnz
Yasemin hosgeldin canim ilk aylar zor oluyo ya bide bi cocugun daha varsa dahada zor ama az kaldi canim hayrlsyla gececek bugunler
Sibel nikah yildnmuz kutlu olsun canim kvden niye bisey yemiyo onu anlamadim zorla geldginmi ima ediyo
Nuray evlilik yildonmz kutlu olsun canim nice senlere insallah ailenle
Neguzel arkadas edinmissn bende pek yokya siklyrum valla hep evde
Beni canim neguzel esin calsmyi seviyo kolay gelsin insallah hemenbitirirsnz
wavsum sağol cnm yokkız benim doğum günümde küsmüştük sonra barıştık ay benim eşim takıntılı biraz ben dr gitmiyorum diye kavga etti benimle 4 5 aydır başım çok şidetli ağrıyoda tamam beni düşünüyosunda bari doğum günümde küsme dimi ama:
katrem çok sağol cnm geçmiş olsun berracığa siz bence bademcikleri aldıracaksınız ay iste otursanız size çok iyi bi kulakburun boazcı tavsiye edicem ama malesef:
katre cnm allah gönlüne göre versin inş. bence eğer olcaksa ikinci bebiş araları çok olmaması taraftarıyım. birini iyice büyüttükten sonra bana zor gelir şahsen. tabi bu benim şahsi fikrim. bi de 2 yaş kreş için çok erken değil mi kızlar yaa ne bileyim bana çok erken gibi gelio
sağol cnm benim alp nasıl ankarada soğuktur di mi. burda bayağı soğudu havalar. ay daha 9. haftadayım ben de kendi kendimi kandırıyorum işte en azından bu kadarı gitti diye işte:)
cnm mecburiyetler konusunda malesef yapacak bişey yok. yine de zorlanabiliyorsa şartlar zorlanmalı diye düşünüyorum. bence sosyal yaşama katılmak için iki yaş çok erken. rabbim mecbur etmesin yine de.Canim iki yas erken ama bakacak kimse yoksa mecbur sibel verecek defnede gidiyo
Bizimde burda eve yakin bi ozel anaokulu var seneye yarimgun bende vermeyi dusunuyorum tabiki bu suanlk fikrim seneye degisrmi bilmem belkide kiyamam
Alp iyi canim evet ya su son iki gundur bayag sogudu
Niye oyle diyosun canim baslamak bitrmwnin yarisi derlermis
Canim seneye devlette aliyor bizimkileri bikgilerine:)bezdeb ayrilmis okursa tabiCanim iki yas erken ama bakacak kimse yoksa mecbur sibel verecek defnede gidiyo
Bizimde burda eve yakin bi ozel anaokulu var seneye yarimgun bende vermeyi dusunuyorum tabiki bu suanlk fikrim seneye degisrmi bilmem belkide kiyamam
cnm mecburiyetler konusunda malesef yapacak bişey yok. yine de zorlanabiliyorsa şartlar zorlanmalı diye düşünüyorum. bence sosyal yaşama katılmak için iki yaş çok erken. rabbim mecbur etmesin yine de.
Canim seneye devlette aliyor bizimkileri bikgilerine:)bezdeb ayrilmis okursa tabi
düşünüyorum cnm ama şimdi ki fikrim en erken 3 buçuk ta filan vermeyi düşünüyorum. 4 olsa hiç fena olmaz:) ama şartlar ne getirir tabi ki onu da bilememBaksana sibelin kv si bisey yemiyomus gorumcesinn surati dusuk bu sartlar altnda mecbur kaliyo ay sibelin yerinede konustum ha
Amin canim mecbur etmesin tabi
Sen krese vermeyi dusnuyomusun zeynwbi anaokulu yasndan once
Hehheeh yok kiz ben yarende fenaydim ama arasta mukemmel gebelik gecirdimçok haassaslar cnö gerçekten de. çok dikkat etmek gerekio. ikinci hamilelik sanırım bu nedenle biraz daha zorluo anneyi. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. bana da sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
slm cnm hoşgeldin nasılsın bakalım kuzular nasıllar. oh büyüttünüz valla maşallah benim de gözümde büyüyoSelammm kizlar herekezeeeeeeee
sende de tam tersi durum oldu desene cnm. ama ben ilkinde daha rahattım. sadece sabah bulantım oluyordu. ve gözümü uykudan açamıyordum ilk zaman. bu seferkinde bulantının saati filan yok bu da beni mahvedioHehheeh yok kiz ben yarende fenaydim ama arasta mukemmel gebelik gecirdim
inş bitirmenin yarısıdır he he:) bazen diyorum keşke şimdi doğmuş olsaydı diye sanki o hali daha kolay gözüküo gözüme bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?