- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.121
Iyi cnm benim coluk cocuk gecinip gidiyoruzHosgeldn canim nevar neyok anlat bakalim
Biliyorum canim onu ama sanki hepsi almyo diye aklimda kalmis oan gwlince niyetimde olirsa arastrrim bakalim
düşünüyorum cnm ama şimdi ki fikrim en erken 3 buçuk ta filan vermeyi düşünüyorum. 4 olsa hiç fena olmaz:) ama şartlar ne getirir tabi ki onu da bilemem
Canim emzirme donemin yeni bitti vucut depolarin bos seni zorlayabilir bu gebeliginsende de tam tersi durum oldu desene cnm. ama ben ilkinde daha rahattım. sadece sabah bulantım oluyordu. ve gözümü uykudan açamıyordum ilk zaman. bu seferkinde bulantının saati filan yok bu da beni mahvedio
Canik gecmis olsunMeraba kizlar
Guldenim bayildim cok tatli olmussunuz şekerim. Maşallah sizee:)
Yasemin 2. Isteyenlerden biri de benim amma gel gelelim bu cesaretsizlikle biraz zor gorunuyor. şimdilik erteliyoruz bakalım.
Hem oruclarimizi bitirecektik kiz daha. Ben kazalara basladim bakalim insallah rabbim kolaylikla bitirmeyi nasip etsin. Bugunu de tamamlarsam 50 kaliyor
Kizlar bayadir girip yazamadim biz cuma gunu dr a götürdük berrayi bisey yemiyor diye bahsetmiştim ya bogazi kızarmış. Peditus kullanin sali günü kontrole gelin dedi. Peditus kullanmaya basladik istahi biraz daha iyi oldu hayret ediyorum.
aynen bende senin gibi düşünüyorum cnm. etkilediğini düşünüyorum yani bu durumun.Canim emzirme donemin yeni bitti vucut depolarin bos seni zorlayabilir bu gebeligin
Vucut 3 yildie hep calisiyor hep calisiyor 3 senw daha devam
yok cnm sezaryen olmuştum ben. normal doğuramayanlardanım yani:)Suan kendni pek iyi hissetmyosun ya oyuzden dogmus hali kolay geliydur canim ama insallah hamilelgnde dogumnda dahasonrasida kolay olir canim
Dahaonce sordmmu hatrlmyorum canm ama.sen normal dogummu yapmistn
Ay sizmi dosuyorsunuz masallaCnm ben kolayları halledıp esıme devredıyorum kagıtları sokmeyı kızlarla yaptık cogunu onlarada eglence oldu:)
Calısma enerjısı hıc bıtmeyen bır esım var cok sukur:) sabah 5ınde ıse gıdıp bır suru ıscıyle ugrasıp(ugrasıp dıyorum gercekten streslı bır ısı var) aksam geldıgınde evde yapılacak ıs kendıne gore ne varsa yapar yanı bos bır evı ver ınce ıslerı yerler duvar elektrık kalorıfer ne varsa, meslegı elektronık ama ıcınde heves ve yapma ıstegı olunca yapmıyca yoktur oylekı cogu zaman ustaların yaptıgını begenmez:) kı bunu soyleyen tek ben degılım cevreden de bunları duymak gercekten gurur verıcı oluyor.( bazen yeter artık dınlen desemde:))
Sagol cnm
Ay guzel olacak ıns aksam basladık tasları dosemeye:)
Anam ne cesarwtlisiniz ben evdeylen bekledim kac sene ceaaret edemedimYaseminn o uolculuga bende cikmak istyorm artik sanirim:))ama esim kararsiz biraz..bence artik zamani geldi degil mi :)))allah kolaylik versin insallh rahat gecer..e darisi da bnm basima olsun::))
Kizlar yaren okuldan geldi konusuyorduk lafarasinda benden borek istedi
bende dur laf bitsin dedim ah bir baktikki bizim evin kuzusu ablasina borek getirmis ay cok duyguluydu ya
kardes candir
Cabim kucuk yastata aliniyormuymuy bak faydali bir bilguymisevdeyken tv de bir uzman dan dinledim. kbb mütehassısıymış. eğer ki bir bademcik yılda beş kez hasta olmuşsa artık işlevini yitirmiştir. hastanın yaşı kaç olursa olsun alınmalı aksi takdirde vücuda verdiği zarar daha fazla oluyor. yılda 3 kez olursa hastalık hali, 2. yılı takip ediyoruz yine 3 kez olursa yine ameliyatla almak gerekir. halk arasında bademcik alınırsa sanki mikrop direkt ciğere iner gibi bir algı var bu tamamen yanlış. bademcik sadece bağışıklık sisteminin bir parçası. bu kadar sık tekrarlayan bademciğinde zaten yararı yok. ayrıca bademcik 12 yaşına kadar vücuda yararlı sonrasında zaten atıl hale gelio dedi. paylaşmak istedim.
Insalla cnm benim yabende böyle tablolar istiyorum yaaa:)
alınıyor dedi cnm . allah korusun ciğere kadar zararı olabiliyor hasta bademciğin dedi. yaşının hiç önemi yok dedi. göz önün de bulundurulan husus bir yıl içinde beş kez tekrarı yada iki yıl üst üste üçer kez tekrarıymış.Cabim kucuk yastata aliniyormuymuy bak faydali bir bilguymis
Ay bugub de varmi elif ne yapiuor kara tepki varmiKızlar bizim burda kar var Biliyormusunuz cumartesinden beri her yer bembeyaz bugün biraz güneş var eritmeye başladı
songul yerim ben pasayi masallah bizde geçenlerde makas nerde diye konuşuyorduk eşimle elif kayboldu elinde makasla geldi çok şaşırdık
ayrıca bizim burdaki anaokuluna gittik geçenlerde bende seneye wavs gibi vermeyi düşünüyorum burda dışarı cikamiyoruz soğuktan elifte çok sevdi orayı eve gelmek istemedi çok güzel etkinlikler yapıyorlar bu sene arkadasin üç yaşındaki kızı başladı eğer onlar memnun kalırlar ise seneye beraber giderler
Anam ne cesarwtlisiniz ben evdeylen bekledim kac sene ceaaret edemedim
Hemen arkadasimla paylastmalınıyor dedi cnm . allah korusun ciğere kadar zararı olabiliyor hasta bademciğin dedi. yaşının hiç önemi yok dedi. göz önün de bulundurulan husus bir yıl içinde beş kez tekrarı yada iki yıl üst üste üçer kez tekrarıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?