2012 kasım bebekleri büyüyor..

sende de tam tersi durum oldu desene cnm. ama ben ilkinde daha rahattım. sadece sabah bulantım oluyordu. ve gözümü uykudan açamıyordum ilk zaman. bu seferkinde bulantının saati filan yok bu da beni mahvedio
Canim emzirme donemin yeni bitti vucut depolarin bos seni zorlayabilir bu gebeligin
Vucut 3 yildie hep calisiyor hep calisiyor 3 senw daha devam

Canik gecmis olsun
Sizin bademcimkler hasta olmak oicn dinyya gelmis ay kizdim onlara benim kuzmunu uzuyorlar diye

Canim emzirme donemin yeni bitti vucut depolarin bos seni zorlayabilir bu gebeligin
Vucut 3 yildie hep calisiyor hep calisiyor 3 senw daha devam
aynen bende senin gibi düşünüyorum cnm. etkilediğini düşünüyorum yani bu durumun.

Suan kendni pek iyi hissetmyosun ya oyuzden dogmus hali kolay geliydur canim ama insallah hamilelgnde dogumnda dahasonrasida kolay olir canim
Dahaonce sordmmu hatrlmyorum canm ama.sen normal dogummu yapmistn
yok cnm sezaryen olmuştum ben. normal doğuramayanlardanım yani:)

Ay sizmi dosuyorsunuz masalla
Bizim usta yapmisti

evdeyken tv de bir uzman dan dinledim. kbb mütehassısıymış. eğer ki bir bademcik yılda beş kez hasta olmuşsa artık işlevini yitirmiştir. hastanın yaşı kaç olursa olsun alınmalı aksi takdirde vücuda verdiği zarar daha fazla oluyor. yılda 3 kez olursa hastalık hali, 2. yılı takip ediyoruz yine 3 kez olursa yine ameliyatla almak gerekir. halk arasında bademcik alınırsa sanki mikrop direkt ciğere iner gibi bir algı var bu tamamen yanlış. bademcik sadece bağışıklık sisteminin bir parçası. bu kadar sık tekrarlayan bademciğinde zaten yararı yok. ayrıca bademcik 12 yaşına kadar vücuda yararlı sonrasında zaten atıl hale gelio dedi. paylaşmak istedim.

Cabim kucuk yastata aliniyormuymuy bak faydali bir bilguymis

Kızlar bizim burda kar var Biliyormusunuz cumartesinden beri her yer bembeyaz bugün biraz güneş var eritmeye başladı
songul yerim ben pasayi masallah bizde geçenlerde makas nerde diye konuşuyorduk eşimle elif kayboldu elinde makasla geldi çok şaşırdık
ayrıca bizim burdaki anaokuluna gittik geçenlerde bende seneye wavs gibi vermeyi düşünüyorum burda dışarı cikamiyoruz soğuktan elifte çok sevdi orayı eve gelmek istemedi çok güzel etkinlikler yapıyorlar bu sene arkadasin üç yaşındaki kızı başladı eğer onlar memnun kalırlar ise seneye beraber giderler

Cabim kucuk yastata aliniyormuymuy bak faydali bir bilguymis
alınıyor dedi cnm . allah korusun ciğere kadar zararı olabiliyor hasta bademciğin dedi. yaşının hiç önemi yok dedi. göz önün de bulundurulan husus bir yıl içinde beş kez tekrarı yada iki yıl üst üste üçer kez tekrarıymış.

Ay bugub de varmi elif ne yapiuor kara tepki varmi
Elifte okullu olucak he
peki senin calisma plani varmi yagmurcandan

Anam ne cesarwtlisiniz ben evdeylen bekledim kac sene ceaaret edemedim

ha ha yaşın küçükmüş belki ondan dır cnm. ben otuza doğru yol almaktayım. ama gençte olsa birlikte büyüsünler derdim sanırım.
sibel cnm istiyorsanız sıkıntı yok bence 3 yaşa yakın olcak araları. eee yeterli gibi gözüküyor.

ay benim mesajlar arada mı kaynıo hep songülün alıntılarında görüorum kızların yazdıklarını. önce sibel şimdi de nurayın mesajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…