- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.141
Burfa onemlo olan annenin hazir hossetmesi canimha ha yaşın küçükmüş belki ondan dır cnm. ben otuza doğru yol almaktayım. ama gençte olsa birlikte büyüsünler derdim sanırım.
sibel cnm istiyorsanız sıkıntı yok bence 3 yaşa yakın olcak araları. eee yeterli gibi gözüküyor.
Eşim nedense burda calismami istemiyor teklifte var halbuki burdaki bilg kursuna öğretmen ariyorlarmisAy bugub de varmi elif ne yapiuor kara tepki varmi
Elifte okullu olucak he
peki senin calisma plani varmi yagmurcandan
ayy kar komşuya kadar gelmiş ya. dün akşam acaip soğuktu belliydi bi yerlerde kar olduğu. elifim naptı akıllı boncuğum karı görünceKızlar bizim burda kar var Biliyormusunuz cumartesinden beri her yer bembeyaz bugün biraz güneş var eritmeye başladı
songul yerim ben pasayi masallah bizde geçenlerde makas nerde diye konuşuyorduk eşimle elif kayboldu elinde makasla geldi çok şaşırdık
ayrıca bizim burdaki anaokuluna gittik geçenlerde bende seneye wavs gibi vermeyi düşünüyorum burda dışarı cikamiyoruz soğuktan elifte çok sevdi orayı eve gelmek istemedi çok güzel etkinlikler yapıyorlar bu sene arkadasin üç yaşındaki kızı başladı eğer onlar memnun kalırlar ise seneye beraber giderler
neyi kıskandımm mı kız ay herşeyi kaçırıyorum. evet ne olmuşsa kıskanmış olabilirim he he:)Kiskandiniz mi yasemin hanim
Insalla cnm benim ya
Yaren arasa hic kiyamamz arasta basladi bu ara murfakta masada yemek icin birsey alsin bana asla getirmz birbbakarim yarene getiriyor
sahi neden bana getirmiuor ki
Belki elif acisundan istemiyordur cnmEşim nedense burda calismami istemiyor teklifte var halbuki burdaki bilg kursuna öğretmen ariyorlarmis
kar yagarken seyrettik beraber ama oynama isteği yok geçen sene kucuktu ya bilmiyor oynanaboleceginibenimde cesaretim yok hasta olur diye -3 lere düştü hava sıcaklığı çünkü ama bugün sıcak düne gore
Gebe bir kadindan hersey beklenir:)neyi kıskandımm mı kız ay herşeyi kaçırıyorum. evet ne olmuşsa kıskanmış olabilirim he he:)
ay yok cnm eşime de dedim bu saatten sonra büyük konuşmıyım ama 3. istiyorsan beni boşaman lazım dedim. eşmde halimi görünce benden ümidi kestiBurfa onemlo olan annenin hazir hossetmesi canim
Hem daha 3.var senin
Vardır Dr bi bildiğiYasemin nuray biz kbb la da görüştük küçük dedi. Ama zaten şöyle bi durum var bogaz kulturlerimiz temiz çıkıyor kizlar. Bu sefer de almisti o da temiz cikti. Bu durumda alinmasi da lüzumsuz olur sanırım. Bizim hastalik bi garip işte antibiyotik leri bile bosa kullaniyoruz
Yaseminim Songül bize cevap verdi sana vermedi sandın da benim mesajlar arada kayniyirmu ne dedin ya ondan dedim kiskandin mi diye
songul um eşimde elifin krese gitmesini onayliyir aslında çünkü evde hep yanlıziz ve elif bana acayip düşkün babasını bile istemiyir bu da beni korkutuyor eşim sadece burda öğretmenlik yapmamı istemiyor nedense
cnm ben genel paylaştım . tabi ki dr niz daha ii biliyordur. çabucak şifa bulsum berra kuzum inş.Yasemin nuray biz kbb la da görüştük küçük dedi. Ama zaten şöyle bi durum var bogaz kulturlerimiz temiz çıkıyor kizlar. Bu sefer de almisti o da temiz cikti. Bu durumda alinmasi da lüzumsuz olur sanırım. Bizim hastalik bi garip işte antibiyotik leri bile bosa kullaniyoruz
Canim yasemjn paylasimca hemem arkadasa yazdim her ay oluyor du uc aydir olmamisYasemin nuray biz kbb la da görüştük küçük dedi. Ama zaten şöyle bi durum var bogaz kulturlerimiz temiz çıkıyor kizlar. Bu sefer de almisti o da temiz cikti. Bu durumda alinmasi da lüzumsuz olur sanırım. Bizim hastalik bi garip işte antibiyotik leri bile bosa kullaniyoruz
Haha bakti hatun elden gidiyoray yok cnm eşime de dedim bu saatten sonra büyük konuşmıyım ama 3. istiyorsan beni boşaman lazım dedim. eşmde halimi görünce benden ümidi kesti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?