2012 kasım bebekleri büyüyor..

Burfa onemlo olan annenin hazir hossetmesi canim
Hem daha 3.var senin

Ay bugub de varmi elif ne yapiuor kara tepki varmi
Elifte okullu olucak he
peki senin calisma plani varmi yagmurcandan
Eşim nedense burda calismami istemiyor teklifte var halbuki burdaki bilg kursuna öğretmen ariyorlarmis
kar yagarken seyrettik beraber ama oynama isteği yok geçen sene kucuktu ya bilmiyor oynanaboleceginibenimde cesaretim yok hasta olur diye -3 lere düştü hava sıcaklığı çünkü ama bugün sıcak düne gore

ayy kar komşuya kadar gelmiş ya. dün akşam acaip soğuktu belliydi bi yerlerde kar olduğu. elifim naptı akıllı boncuğum karı görünce

Kızlar Tebrikler için teşekkür ederim
Katreinur geçmiş olsun canım yasemin haklı bence kuzuma çok zarar veriyor o bademcik ler Dr alalım demiyorlar mi hiç
wavs ben sizlere göre biraz daha sansliyim heralde burda herkes gurbetçi Lojman da oturuyorum ya ondan komsuculuk oynamaya çalışıyoruz devamli hava soğuk yapacak hiç bişey yok bide yaşlar birbirine yakin

Belki elif acisundan istemiyordur cnm
Evinuz nasil guzel iainiyormu

Yasemin nuray biz kbb la da görüştük küçük dedi. Ama zaten şöyle bi durum var bogaz kulturlerimiz temiz çıkıyor kizlar. Bu sefer de almisti o da temiz cikti. Bu durumda alinmasi da lüzumsuz olur sanırım. Bizim hastalik bi garip işte antibiyotik leri bile bosa kullaniyoruz

Yasemincm istiyorm ben de esim pek isteksiz gibi ikna edemedim edebilirsem.. arayi acmadan istyorm bakalim...sozibki iyi oldu bence esime sizi ornek gosterdim

Yaseminim Songül bize cevap verdi sana vermedi sandın da benim mesajlar arada kayniyirmu ne dedin ya ondan dedim kiskandin mi diye
songul um eşimde elifin krese gitmesini onayliyir aslında çünkü evde hep yanlıziz ve elif bana acayip düşkün babasını bile istemiyir bu da beni korkutuyor eşim sadece burda öğretmenlik yapmamı istemiyor nedense

Vardır Dr bi bildiği

heee yok ben sizin mesajları kaçırdım hep:) sonra yakaladım:)

cnm ben genel paylaştım . tabi ki dr niz daha ii biliyordur. çabucak şifa bulsum berra kuzum inş.

Canim yasemjn paylasimca hemem arkadasa yazdim her ay oluyor du uc aydir olmamis
Sabah ac karnuna keciboynuzu pekmezi ve birkasik corekotuyagi vriyormus
Gecen yol bagisuklik yukseltmek ocim ozon tefaviside gordu

Ya kizlar kiyamiyorm ki garip bi duygu yani..uc gün komsulara birkyim bayram donusu resmen farkliydi cocuk cok etkilendi. .o uizden kiyamadm bi de sizde fatkedyosnz hafta hafta degsyolar derdini anlatsin biraz istyorm iki ay iki ay napalim..kv aslinda hep esimle yasyomus ki zaten bekarkende gorumcem garip biraz yillarca yalnz kalmis bilmuyorm ya baba da kolay degil kutu gibi evde tikis tikis yasyorz ama evlat icinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…