2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim yasemjn paylasimca hemem arkadasa yazdim her ay oluyor du uc aydir olmamis
Sabah ac karnuna keciboynuzu pekmezi ve birkasik corekotuyagi vriyormus
Gecen yol bagisuklik yukseltmek ocim ozon tefaviside gordu
cnm işte orda ki uzman dedi ki eğer yılda beş kez olmuş ve ertesi yıl hiç lmamışsa yine bişey değişmez. sonuçta beş kez bir yıl içinde hastalanan bademcik ölmüştür. alınması gerekir. ay hangi program hatırlayamıyorum ki. tuğba ünsal filan vardı sanırım o sunuyo. ilk kez denk gediğim için bilemiyorum.

Canim somuc kresmi kv mi

Anladim cnm bende paylastim arkadasla kuzu kucukte olunca kiyamiyirlar iste operasyona gecen yil gun aldiklaei halde proftab vazgectiler

cnm 28 inde yayınlanmış program aramızda kalmasınmış programın adı dr de tahir akdeniz. izleyebilrisiniz netten sanırım. şimdi baktım ben de:)

Anladim cnm bende paylastim arkadasla kuzu kucukte olunca kiyamiyirlar iste operasyona gecen yil gun aldiklaei halde proftab vazgectiler
haklılar cnm. eltimin de oğlu var 3 buçuk yaşında . onlar da aldırmıyorlar. ama çocuk her ay antibiyotik kullanıo. sürekli hasta yavrum. belki aynı durumda olsak bizde kıyamayız ama böyle de çocuk çok yıpranıo. içme suyunu bile ılıtıp içiriyorlar artık e nereye kadar böyle gidebilir ki.

kızlarrrrr maşallah sizeeee:
bi gittim yyemeye geldim maşallah coşmuşsunuz: süpersiniz oku oku bitmedi vallaha songülüm hoşgeldin cnm:
nurayım ayy karmı negüzel biz burda muhtacız:
yaseminim 2. olunca bakalım hangisi koliyhe he he:
y gelecek şekerim

illa ki zorluğu olcaktır cnm. ama bu kaçınılmaz sonsa bir an önce atlatılmalı . hem kuzuma kardeş bize de yeni bir can gelecek inş. sağlıkla gelsin.

Meehaba sekerim bu kadr gecmis beklemiyordun dimo itiraf et bakam

Kizlar cumartesi gunu ersem pasayi arasi aglatmayann bayan kuafore gotuerduk
ay kuzum ya cok ttaliydi birde geveze hep soylendi elim sac oldu pis oldu :)
Kiz burnunu elliyor elleme o benim burnum diyor
hehehe neyseki aglamadan atlattik giderken hepimizi optu
sonrada aynaya bur bakti ki aaaa diye sasirdi kaldi
erdem sayesinde bende bakimdan gectik kesim boya yenilendim

evet evet tamam itiracf ediorummm beklemiordummm:
Aaa eskiden bizim cok itiraflariniz olurdu kotu anne olarak
Yokmu itiraf eden

mesela aras 5 6 gundud gunduz hic emmiuor ama ben gece bir kez emziriyoruk oysaki vermesem aramicak gibi:).
tabi annemin hwrgun telefondaki aglak seside oldukca etkili budurumda

oyy hepinize sıhhatler olsun cnm. bu zamanlar dillerinin coşma zamanı sanırım cnm maşallah hepsine. laf yetişmiyor artık gerçekten çözüldüler iyice. ay yanarım da saçlarıma yanarım tam istediğim renk oldu dedmiştim ki devamaı gelmedi he he:)

annen niye ağlıo ki kıyamam. hem hani atlatmıştın yab bende bıraktın sanıyorumç soramadım da bu ara kendi derdime düştüm

annen niye ağlıo ki kıyamam. hem hani atlatmıştın yab bende bıraktın sanıyorumç soramadım da bu ara kendi derdime düştüm
Iki gece vermedim sonra aglama durumlarina girdim gecede bir kez emziruyorum 2r saattw bir antibiyotik misali uyi geliyr
Anacigik torununa kiyamiyor anna sutunden zaar gelmez diyie heheheh
ben iatedigim hazir oldugum vakit gecde birakicam sorun bemde

Valla bizimkinin henuz cpzulmedi
Ama herseyini anlatiyor o ayri
benim saclarda guzel odu oldukca kisalttik
dibi sende canim yine boyani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…