- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.181
oldukça derken:) ay sorun şu ki dipler koyu uçlar açık olunca gıcık oluyorum. imdilik sıkıntı yokta dipler gelince şaka gibi oluo:)Valla bizimkinin henuz cpzulmedi
Ama herseyini anlatiyor o ayri
benim saclarda guzel odu oldukca kisalttik
dibi sende canim yine boyani
Yok mu kotu anne benden baska bur benmi kaldim:)
Hahaha zeynep oksurdigu an kotu anasin bilesinnheehdün dolaptan çıkmış yoğurdu verdim. sanırım kötü anne oldumama çok istedi ani gelişti
Mesela omuzlarin basioldukça derken:) ay sorun şu ki dipler koyu uçlar açık olunca gıcık oluyorum. imdilik sıkıntı yokta dipler gelince şaka gibi oluo:)
ay öksürmesin inş. teyzesi dur dilini ısır. ama öyle yoout youtt dedi ki kıyamadım. noramalde erken çıkarırım ya da biraz sıcak su dolu bi tabağın içinde bekletirim. puff bişey olmasın inş.Hahaha zeynep oksurdigu an kotu anasin bilesinnheeh
Mesela omuzlarin basi
Gulden haka gecmisin etkisinde
Ay yazmissim ya reflex olatak dilimi dislerimimin arasinda buldum birdey olmaz bizimki arada dilaptan su icmeye devam ediyir kis moda gexemediay öksürmesin inş. teyzesi dur dilini ısır. ama öyle yoout youtt dedi ki kıyamadım. noramalde erken çıkarırım ya da biraz sıcak su dolu bi tabağın içinde bekletirim. puff bişey olmasın inş.
Ay o pismanlik kotudir benum toplanck modda iyihmmm ii çok kısa değilmiş. :) bende zeynepten sonra kestirmiştim çok pişman olmuştum. küçük çocukla zor oluo çünkü. eskiden çooook daha kısasını kullanmışlığım var halbu ki:)
güle güle kullan cnm benim eşin beğendiyes sorun yok en büyük moral. bi de iyiyce süslenir gözüne gözüne bakarım. gerçei ben ne zaman kırılsam daha çok süslenirim he he:)Ay o pismanlik kotudir benum toplanck modda iyi
Teşekkürler canımMinik efenin defnenin nilin dogumgunu kutlae nice mutku yillar dilerim
kizlar ya ben taruh konusunda cok zayifim.unuttum tum taruhleri sanki
Ay bende ole oluyorum ne yaoan diyeyomgüle güle kullan cnm benim eşin beğendiyes sorun yok en büyük moral. bi de iyiyce süslenir gözüne gözüne bakarım. gerçei ben ne zaman kırılsam daha çok süslenirim he he:)
aynı psikolojiyi yaşıyoruz demek ki:) bi süslenesim gelio ki sorma gitsin.giyinip kuşanıp süslenip adamın karşısına oturuyorum . kedinin ciğere bakması giib bakıo garibim:)Ay bende ole oluyorum ne yaoan diyeyom
Hahha zaman intikam zamani:)aynı psikolojiyi yaşıyoruz demek ki:) bi süslenesim gelio ki sorma gitsin.giyinip kuşanıp süslenip adamın karşısına oturuyorum . kedinin ciğere bakması giib bakıo garibim:)
Allah kabul etsin cnm ben nuytlenmiastim ama sabah bozulduslm kizlar gecmis yapmadan once meraba demek.istedim
asure gunumuz mubaeek.olsun
ben yaptim dagittim apartmana allah kabul etsin
oruc olan varsa rabbim kabul etsin ins
bu arda nilin efenin kaganin dogum gunu kutlu olsun
gulden nil harika ikili olmussunuz bayildim size
bi gecmis ypip geliyorum optum
aynen öyle oluo cnm:)Hahha zaman intikam zamani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?