2012 kasım bebekleri büyüyor..

yasemin ozman ben hep kotu anneyim ilk5aylikken yogurt versim ve ogunden.beri hergun veriyoum ama hep dolaptan cikarop veriom:)
meyve falanda hep dplapta bizim yicemizde cikarip yioz buz gbi:)
ama oyle alistigindanmi bilmiom hic dah bisey olmadi sukur

yok cnm çok esirgemem aslında ama yoğurdu genelde biraz daha erken çıkarıp veririm. havalar soğudu bir de artık yaz gibi değil.

herkese ii akşamlar kızlar . birbirimize dua edelim. hepimizin aşure günü hayırlı olsun inş. beni de unutmayın ailemiz bir araya gelsin bir an evvel inş.

ayşegülcüm negüzel cnm allah kabul etsin ay çok hamaratsın vallaha : süpersin ayrıca teşekkür edrim.:
yaseminim dualarımızdasın cnm:

Wauws beni songul gulden tesekkur ederim canlarim efe de iki yasina girdi cumartesi kutladik guzeldi efe eglendi en mutlusu oydu

Yagmurcandan evlilik yildonumunuz kutlu olsun

Beni simdi senden heyecanlisi yoktur neguzel annenler gelecek senin adina cok mutluyum bende annemlerden bugun dondum 10 gundur ordaydim cok alismistik

günaydınkızlar herkese umarım iyisinizdir:
dilekçim teşekkür ederim cnm:
kızlar niloş hasta oldu burnumuz akıyodu zaten dün öksürük iyice çoğalmış tabş keçi boynuzu özü falan veriorum akşam birde ventolin hava başladım ama sanki hırldıyacak gibi pöfff umarım ventolin iyi gelir birde ateşimiz yükseldi akşam gece yarım saate bir uyandım ateşe bakmak için çok şükür gece rahat geçti dolven vermiştim ateş yükselince ama bakalım bugün ne olacak..

Günaydın Gülden gecmis olsun..hemen vntolin mi basladin buhar mi veryosun..şimdi nasil acaba ben cok korkuyirm o durumdan ya iki kez geldi basimiza da..acill sifalar insallh

herkese günaydın kızlar. hiç geçmiş yok yahu.kışda geldi ama annecikler yorgum düşüo iice sanırım. zeynep bir dk boş durmuo yoruolar artık iyice. bizde herşey yolunda çk şükür. güldenim çok geçmiş olsun cnm yaa ballı limonlu su da içirseniz ii gelio genelde. çabucak toparlar inş. kuzum

Herkesr Günaydın. .cok yogun bir aksamin ardindan burdayz..pazar gun balık almistik dun esim ogleden sonra temizliycekti aksam hemen pisiririm diyodum eve bi gittim ne esim var be balik temizlenmis...kv ye soylememis esim kaldim oyle ben temizleyemiyorm balığı. Neyse biraz sonra esim geldikvye soyledik temizledi saolsun...sonra çöp kokmasin diye hemrn kp e verdik atip gelsin diye.kv de baliklari yikiycskti güya ama mutfktan bi feryat geldi sormayin)cop diye baliklari koymus cope:))hemen balkona kostuk dirdurduk kpi:))baliklaru pişirip yedik.irtaligi temizledim bu arada aşure icin bugdayi dudukluye koydum..onu acayim derken hsvadi cikmadan cevirmism etrafa bi sicradi ki sormayin:)bi de oralari sildim ama neysrki sonuc asuremi pidirfim saat 11olmus olsada)bugun gidince dagitacagm insallh

günaydın sibelcim yok buhar değil cnm küçük bi makinemiz var ağzını ve burnunu kaplıyo ona ventolini takıp sıkıyorum biraz nefes almasını bekliorum bunu 10 dakika sonra tekrarlıyorum ama olmazsa bugün bi doktor yolu gözükecek işin kötü yanı ne biliyomusun burda götüre bileceğim bi dr yokk pöfff:
inş ilerlemez yaseminim ballı limonda deniyelim zaten yavrum iyleşsindiye yapmadığı kalmıyo..
bu arda sanada günaydın cnm:

ayyyy bizim topiğin hatuları hepsi bir birinden hamarat ayolll süpersin sibelcim allah kabl etsin
bu arada bende elliyemem balığı..

günaydın kızlar nile geçmiş olsun gülden inşallah ilerlemez biz iki gecedir uyumuyoruz erdem bey korkuyorum diyor yanında oturmamızı istiyor sonunda da yanımıza geliyor o uyuyor bu seferde biz uyuyamıyoruz harap oldum resmen

Günaydın kizlar
guldencim geçmiş olsun canım ballı limon elifin Öksürüğü nu geçirmişti ins nilime de faydali olur ateş yukselmeden atlatirsiniz ins
yasemincim nasılsın bugun biraz daha iyi misin
sibelcim ellerine sağlık Allah kabul etsin canim bu sene asure yapmayacağım ben her sene kv ile yapardık dün komşular getirdi yedim bol bol

günaydın betulcum
geçen gün tv de dinledim çocukların odasında oyuncak varsa gece uyaninca onun gözlerinden korkuyor larmis çocuklar gece parlarmis gözleri
geceleri koruması ve yatağında yatmaması çok kötü ya

günaydın sibelcim kabus gibi akşam olmuş sonu güzel olsada:) afiyet olsun buarada bende balığa elleyemem sevmem de zaten . eskiden piştiği eve bile giremezdim. zeynebe hamileyken resmen ağlaya ağlaya yemiştim ilk. şimdi ara ara da olsa mecburiyetten zeynep hanıma yedirmek için yiyorum. şimdi de 2. bebiş için yemeye devam
betülüm sana da günaydın cnm ne oldu ki kuzum niye korkuo acaba. hemencik unutsun korkuları inş. bolbol oku cnm erdem paşaya

günaydı cnm benim . güzel elifim nasıl. ben daha iyiyim cnm çok şükür. ara ara ataklarım oluo ama buna şükür. tabi buarada sürekli kuru yemiş kuru meyve atıştırıyorum onun da faydası var sanırım. çünkü ağzımın tadından midem bulanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…