2012 kasım bebekleri büyüyor..

zeynepte benimle yatmaya iyice alıştı yaa ne olcak bilmem

günaydın nurayım bakalım bide balll limon deniyecem cnm kaç kere verdin günde acaba?
yasemin ay bende normalde hamsiyi çok severim ama nile hamileyken annem pişirmişti hayatımda ilkdefa ozaman çok miydem nbulanmıştı ve birdaha annem evde pişşirmmedi yoksa giremiyodum :

ablamın muhabbet kusundan korkmuştu onu sayıklıyo kuş geldi anne kuş burda diye ağlıyor babanne de odasında yatıyor erdemin yanında alışkın olmadığından ondanda korkmuş olabilir

oy kuzum yaa kuştan mı korkmuş. bir süre yanında yatır bence cnm unutsun daha fazla içselleştirmeden.

ay yok cnm ben balık satan yerlerin önünden bile geçemezdim o dereceydi.

Günaydın kızlar nasılsınız

Gulden canim gecmis olsun cok üzüldüm. Hemen atlatir inşallah.

Betül kiyamam kuzuma ben berra da artik korktugunda ko ko diyo. Duygularini kisaca da olsa ifade etmesi cok hosuma gidiyor.

Kizlar ben dün yazmayi unutmuşum. Berra nin sacini kestirdik biz. Esim sonunda kavuştu arzusuna. Soyleye söyleye basimin ettini yedi. Aslinda cok kisaltmamak niyetiyle girdim. Ama bu seferde kuaför beni ikna etti. Abla cok cansiz kisa keselim hem butun vitaminleri enerjisini aliyordur falan dedi ve bizim saclar gitti. Ben ne kadar begenmesem de babasi bayıldı. Cunku berra saclarini toplatmiyirdu ve daginik durmasina sinir oluyordu esim.
Bugun kontrole gidecez bakalim esim erken cikip gelebilirse. Inşallah iyilesmistir boğazı

Ben de hic yiyemiyordum balığı hamileyken yemeye basladim.simdi bayiluyorm pisiyorm yiorm ama temizleyemiyorm...

Berrack sacini mi kestrdi kuzummm.cnm toplatmiyosa iyi olmustur ya surekli gozune giren sac da iyi olmaz.bizimki toplatyo cok sukur sansluyim sanirum..

Nuraucm afiyet olsun sana da yemissin guzrl olmus.:))

Betul bol bol oku da kuzuck toparlansin insallh cok zor

Ver guldrncm ya gecmis olsun tekrar ben balli limon vermedim ama sogan suyu bastacimiz:))kurtaticimiz)

günaydın jkatreynurum çok sağol şekerim:
inş berramında bişeyi kalmamıştır cnm:
sibelcim bende denedim soğan ama bizde pek işe yaramıyo nedense bakalım balla çerök otunu karıştırıp vericem bide :inş ilerlemez yoksa bize dr yolu gözükecek :
ama buazımızda bişey yok demekki olsa ateşimiz düşmezdidiye düşünüyorum..

sıhhatler olsun cnm benim. eşimde kestirelim deyip duruyor. haftasonu ufak çağlı bir atıştık kendisiyle bu yüzden hatta. kv demiş ki saçı uzun olursa boyu uzamaz. bende dedim ki araştıralım varsa öyle bişey kestiririm. eşim de sinirlendi ne kaybedersin kestirsen belki de doğrudur. aksi halde zaten uzuyor kökü onda dio. e dedim bu kız çocuğu bende uzun saç seviyorum. hem zaten uzadığı belli olmuo çok dalgalı. kestirince de iyice kısa duruyo toplandığı ,çin. pufff şu erkekler hep lüzumsuz konulara müdahale ediolar.

ayyyy zaten çok sinir oluyorum şu müdahelelere cnmya ne alaka saçı uzun olursa boyu uzamazmış he he he:
gülüyorum kveye benben öyle bişey olduğunu sanmıyorummmm:
:

ayyyy zaten çok sinir oluyorum şu müdahelelere cnmya ne alaka saçı uzun olursa boyu uzamazmış he he he:
gülüyorum kveye benben öyle bişey olduğunu sanmıyorummmm:
:
sanırım mantığı şu cnm vücuttaki minerallerle beslenio ya saç gelişimini etkilio bu da. aman ne bileyim bana göre alakası yoktur. he he:)

Kizlar balik sevilmez mi yaa ben bayılırım. Bi de temizleyip pisiren olsa cok daha bayılırım:)

Haklısın yaseminim müdahale edecek biseyler buluyorlar illa

Kizlar balik sevilmez mi yaa ben bayılırım. Bi de temizleyip pisiren olsa cok daha bayılırım:)

Haklısın yaseminim müdahale edecek biseyler buluyorlar illa
cnm biz zaten kv yle giyim konusunda ve saç konusunda genelde anlaşamıyoruz. ben yine bildiğimi okuyorum o ayrı:) onlara göre şu an zeynebe 2-3 yaş değilde 3-4 yaş hatta 5 yaş kıyafetler almalıyım . uzun süre giymeli. iyide çocuk palyaço gibi mi dolaşsın anlamıyorumki. neyse artık pek bişey demio. arada küçükü bu kıyafet desede:)

bence saçın alıcağı vitamin ayrı boyun ayrı dediğin gibi
nmakst karışmak olsun işte he he he: alakasız olacak ama size bişey anlatayım şuanda bizim ev kalabalık benim annane eşimin annanesi ve kv bizdeya
sabah kv kalkmış apdest alıyo namaz kılacakmış eşimdediki namaz kılınmaz bu saate güneş doğuyo dedi saat 7e geliyodu hadi ordan dedi başşladı kılmaya ha ha ha çok güldüm : kendileri ne doğru biliyosa o kesinlikle bişey siyah s:a asla deyiştiremezsin yani o beyazda olsa onlar için siyahtır bittti he heonların gözünde

ha ha ha o da iyiymiş. bazen benim annem de takılır ne dersen de değişmez he he:) bizde yaşlanınca öyle olcaz muhtemelen cnm

Gunaydın kızlar
Bende konuya dalıyorum hemen:)
Beyzanın sacları baya uzun boyu da 98 sız soyleyınce bende dusunuyorum kestırsemmı dıye ama kıyamıyorumda

Günaydın kızlar. ne çok geçmiş birikmiş. güldenim geçmiş olsun nilime. Kızlar eşim de tutturdu defnenin saçını kestir diye. Hem de 0 a vurduracakmisim.
Biz iyiyiz. Defne tam bir anneanne hastası. beni bile gözü görmüyor.
emzik bıraktı 2 gündür ama çok zor oldu. uyuyamiyor. 10 dakika da uyuyan çocuk 2 saat uğraşıyor uyumak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…