- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.241
günaydın cnm. e boyu ii değil mi beyzacığın yaşına göre cnm.Gunaydın kızlar
Bende konuya dalıyorum hemen:)
Beyzanın sacları baya uzun boyu da 98 sız soyleyınce bende dusunuyorum kestırsemmı dıye ama kıyamıyorumda
benicim günaydın cnm senin boyun ve eşinin boyu kaç
bence bu boy konusu genetik genelde cnm:
bide bazı çocuklar ergenliklerine yakın çok hızlı boy uzaması yaşıyolar şaşırıyosun beyzam öylede ola bilir..
nilinde saçları hiç kestirilmedi ama boyu 95
Günaydın kızlar. ne çok geçmiş birikmiş. güldenim geçmiş olsun nilime. Kızlar eşim de tutturdu defnenin saçını kestir diye. Hem de 0 a vurduracakmisim.
Biz iyiyiz. Defne tam bir anneanne hastası. beni bile gözü görmüyor.
emzik bıraktı 2 gündür ama çok zor oldu. uyuyamiyor. 10 dakika da uyuyan çocuk 2 saat uğraşıyor uyumak için
benicim günaydın cnm senin boyun ve eşinin boyu kaç
bence bu boy konusu genetik genelde cnm:
bide bazı çocuklar ergenliklerine yakın çok hızlı boy uzaması yaşıyolar şaşırıyosun beyzam öylede ola bilir..
nilinde saçları hiç kestirilmedi ama boyu 95
Aslında normal sınırda dr un dedıgıne gore ama bana kısa gelıyo bıraz eltımlerın oglanlar 3 er yasında bızımkının tepesınden bakıyolar masallah:)günaydın cnm. e boyu ii değil mi beyzacığın yaşına göre cnm.
Ay bosverıyorum daaman boşver benicim sağlıklımı evet ozaman gerisi boş
hem erkek çocuklar daha uzun olur cnm:
Canim sabah akşam verdim bi tatlı kasigina balı aldım üstüne limon sıktı m verdim iki üç güne kesildi öksürüğü songul teyzenin recetesidirgünaydın nurayım bakalım bide balll limon deniyecem cnm kaç kere verdin günde acaba?
yasemin ay bende normalde hamsiyi çok severim ama nile hamileyken annem pişirmişti hayatımda ilkdefa ozaman çok miydem nbulanmıştı ve birdaha annem evde pişşirmmedi yoksa giremiyodum :
Bende kestim elifin saçlarını ama boyunda bi değişiklik yok daha ama büyük ler hep aynı şeyi söylüyorAy bosverıyorum da
Boyle sac vıtamınını alırmıs falan deyınce acabamı dıye dusunmeden edemıyorum hassas noktam sanırsam:)
insanın içine kurt düüşüo di mi...eşimde işte dio ki ya saç etkiliosa ve daha bu kanıtlanmamışsa ne kaybedersin kestirsen. belki etkiliycek ve boyu daha ii uzayacak. bu adam böyle konuşup benim de kafamı karıştırıyo hep:)Ay bosverıyorum da
Boyle sac vıtamınını alırmıs falan deyınce acabamı dıye dusunmeden edemıyorum hassas noktam sanırsam:)
Canim nasıl vazgeçsin anne kokusunu almış kuzum kardes gelince dördüncü yatarsinjz sicacik ne güzel olurzeynepte benimle yatmaya iyice alıştı yaa ne olcak bilmem
Bende kestim elifin saçlarını ama boyunda bi değişiklik yok daha ama büyük ler hep aynı şeyi söylüyor
Bende ıkısının sacına kıyamıyorum cnm ya..Bende kestim elifin saçlarını ama boyunda bi değişiklik yok daha ama büyük ler hep aynı şeyi söylüyor
zaten hep dilleri ile kandiriyorlar mantıklı konuşunca bizim Yelkenler suyainsanın içine kurt düüşüo di mi...eşimde işte dio ki ya saç etkiliosa ve daha bu kanıtlanmamışsa ne kaybedersin kestirsen. belki etkiliycek ve boyu daha ii uzayacak. bu adam böyle konuşup benim de kafamı karıştırıyo hep:)
Canim nasıl vazgeçsin anne kokusunu almış kuzum kardes gelince dördüncü yatarsinjz sicacik ne güzel olur
Bende kiyamiyirdum ama insanın gözü yeni haline de alisiyirBende ıkısının sacına kıyamıyorum cnm ya..
Elıfcıgımde gule gule kullansın o zaman saclarını:)
Aynen cnm ıste tam da bu:)insanın içine kurt düüşüo di mi...eşimde işte dio ki ya saç etkiliosa ve daha bu kanıtlanmamışsa ne kaybedersin kestirsen. belki etkiliycek ve boyu daha ii uzayacak. bu adam böyle konuşup benim de kafamı karıştırıyo hep:)
zaten hep dilleri ile kandiriyorlar mantıklı konuşunca bizim Yelkenler suya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?