2012 kasım bebekleri büyüyor..

benicim günaydın cnm senin boyun ve eşinin boyu kaç
bence bu boy konusu genetik genelde cnm:
bide bazı çocuklar ergenliklerine yakın çok hızlı boy uzaması yaşıyolar şaşırıyosun beyzam öylede ola bilir..
nilinde saçları hiç kestirilmedi ama boyu 95

günaydın fundam sağol ohhh zor olur tabi bırakması kuzumun
ohh senin kv dinlensin cnm defnemde annaneyle bol bol vakit geçirsin boşver...

vallahi cnm nil istisna bi çocuk maşalah yani. en uzun kuzu nil he he:)

günaydın cnm. sevindim defnenin adına. kuzum doysun ananesine babaannede dinlensin buarada.

Kızlar asure yapanların Allah nıyetlerını kabul etsın..
Bende hersene yapıp dagıtırdım bu sene bır ıkı hocadan dınledıgım sohbetten sonra vazgectım
Asure gununde olan o kadar ıbretlık olaylardan sız tatlı yapıp dagıtmayı mı anlıyosunuz gıbı seyler anlatıyor..
Acıkcası kafam cok karıstı
Bende cok severım yemesını ama daha sonra yapıcam ıns..

günaydın cnm. e boyu ii değil mi beyzacığın yaşına göre cnm.
Aslında normal sınırda dr un dedıgıne gore ama bana kısa gelıyo bıraz eltımlerın oglanlar 3 er yasında bızımkının tepesınden bakıyolar masallah:)
Ben 1.56 cıvarı falan ıste baba 1.80

Canim sabah akşam verdim bi tatlı kasigina balı aldım üstüne limon sıktı m verdim iki üç güne kesildi öksürüğü songul teyzenin recetesidir

Ay bosverıyorum da
Boyle sac vıtamınını alırmıs falan deyınce acabamı dıye dusunmeden edemıyorum hassas noktam sanırsam:)
insanın içine kurt düüşüo di mi...eşimde işte dio ki ya saç etkiliosa ve daha bu kanıtlanmamışsa ne kaybedersin kestirsen. belki etkiliycek ve boyu daha ii uzayacak. bu adam böyle konuşup benim de kafamı karıştırıyo hep:)

zaten hep dilleri ile kandiriyorlar mantıklı konuşunca bizim Yelkenler suya

Aynen cnm ıste tam da bu:)
O yuzden kafa karısıyor ıyıce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…