- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.261
Haha kocayi atarsin diğer odaya sen yatarsın kuzularinlakız üç kişi daral gelio kaçıom başka odaya.:) dördüncü gelince eşimde terkeder oda onların olsun biz kanepede yatarız:)
Ha ha bıan kendımı gordum:)kız üç kişi daral gelio kaçıom başka odaya.:) dördüncü gelince eşimde terkeder oda onların olsun biz kanepede yatarız:)
Durdu canim zaten banyodan sonra ıslak ken kestim çok zor olmadı zaten burda kuaför yok götürmek istesem goturemem başka ilçeye gitmek gerekiyoray durdu mu cnm nasıl kestin yaa ne ben cesaret edebilirim ne de zeynep durur:)
Kıyamam zaten kısacık olmasınaBende kiyamiyirdum ama insanın gözü yeni haline de alisiyir
Sağol teyzesi sende istersen azıcık kisalt ama kısacık olmasin
eskiden eşim giderdi cnm bu ara ben gidiyorum diğer odaya. çünkü sürekli midem bulanıo kuzuyu da rahatsız ediyorum yat kalk.Haha kocayi atarsin diğer odaya sen yatarsın kuzularinla
ay merak ettim saçlarını kız resim yok mu. şimdiden maşallahKıyamam zaten kısacık olmasına
Bakalım ananemız falan gelsın oda gorsun saclarımızı belkı daha sonra
Ha ha bıan kendımı gordum:)
Bunlar kacınılmaz cnm arada bızde oluyor hala:)
Bizde seniiiiha ha ha allah iyiliğinizi vesin emi güldüm bende :
aman ne bakıyonuz siz bu eşlere onlara kalsa ohhhhh neler yapıcazda neyse:
nurayım deniyecem ballı limonu..bide çeörek otusöyledim eşime bakalım:
oda yasemin teyzemizin tavsiyleri ayyy negzel iyiki varsınız teyzoşlarrrr: sevioruz siizi:)
ee senin tuzun kuru dermişim nilimin boyu 95 olunca maşallah:) şaka bi yana insanın içine kurtu sokuolar gerçekten. bizde seni seviyoruz cnm benimha ha ha allah iyiliğinizi vesin emi güldüm bende :
aman ne bakıyonuz siz bu eşlere onlara kalsa ohhhhh neler yapıcazda neyse:
nurayım deniyecem ballı limonu..bide çeörek otusöyledim eşime bakalım:
oda yasemin teyzemizin tavsiyleri ayyy negzel iyiki varsınız teyzoşlarrrr: sevioruz siizi:)
kız onlar nerden vuracakları iyi biliyolar şekerim ha ha:ee senin tuzun kuru dermişim nilimin boyu 95 olunca maşallah:) şaka bi yana insanın içine kurtu sokuolar gerçekten. bizde seni seviyoruz cnm benim
sorma vurdu zaten beni he he he:)kız onlar nerden vuracakları iyi biliyolar şekerim ha ha:
Var cnm da yukleyemıyorumay merak ettim saçlarını kız resim yok mu. şimdiden maşallah
aaa neden ki dün güldenim yükledi amaaaaVar cnm da yukleyemıyorum
Albumde yapamıyorum hatta kayreınur odamızın fotosunu ıstemıstı onuda atamadık
Bılmıyorım cnmaaa neden ki dün güldenim yükledi amaaaa
hmmm telden hiç yyüklemedim ben o nedenle bilemiyorum cnm . zaten baya oldu foto yüklemeyeli belki bende yükleyemem bilemiyorumBılmıyorım cnm
Bende sıte yenılenınce buraya cok kolay yuklenıyor dıye sevınmıstım
Ama sımdı ne album ne buraya olmuyor yuklenıyor dıye beklıyor oyle...
Sımdı yıne denedım olmadı..
Kv Kırıkkale'de. annesine gittigünaydın fundam sağol ohhh zor olur tabi bırakması kuzumun
ohh senin kv dinlensin cnm defnemde annaneyle bol bol vakit geçirsin boşver...
ha ha ha bırak gitsin sende annenle tadını çıkar cnm he he he:Kv Kırıkkale'de. annesine gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?