- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.281
aaa tam isabet olmuş:)Kv Kırıkkale'de. annesine gitti
ha ha ha süpermiş şekerimmm:masanın üstünde kısa bir şekerleme yapmışım he he:)
valla hiç başıma gelmeyen işler gelio bu sefer bu iki oldu:)ha ha ha süpermiş şekerimmm:
bakalım daha neler görücez he he he he:valla hiç başıma gelmeyen işler gelio bu sefer bu iki oldu:)
valla sorma cnm yaaa... bugün akşam olmadı bir türlü nasıl geçecek bu zaman bilmem.bakalım daha neler görücez he he he he:
geçer şekerim geçer azı gitti çoğu kaldıvalla sorma cnm yaaa... bugün akşam olmadı bir türlü nasıl geçecek bu zaman bilmem.
valla cnm pek geçmio gibi ama tabi zor da olsa geçecek. hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniğim inş. rapor alsam diyorum anneme gel desem bize gelmez evinde rahat ediomuş. e bende evimde rahat ediyorum anlayan kim. e tek kalsam birakmazlar ki hele şu durumda hiç... puffff çok duaya ihtiyacım var çokkkkgeçer şekerim geçer azı gitti çoğu kaldı
ay pardon tersi yazılırdı dimi:
he he he
kız şaka gibi baksana geçiyoki zaman: 9 hafta olmuş bile 4 5 hafta sonra cinsiyetini öğreneceğiz kuzumunnn:
kıyamamya cnm eşinin durumu beli olaydı eşin geleydi yanına dimi:valla cnm pek geçmio gibi ama tabi zor da olsa geçecek. hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniğim inş. rapor alsam diyorum anneme gel desem bize gelmez evinde rahat ediomuş. e bende evimde rahat ediyorum anlayan kim. e tek kalsam birakmazlar ki hele şu durumda hiç... puffff çok duaya ihtiyacım var çokkkk
inş. cnm hayırlısıyla biraraya gelseydik çok zor böylekıyamamya cnm eşinin durumu beli olaydı eşin geleydi yanına dimi:
edemiyolar cnm annemde bizde rahat edemiyo:
geçecek cnm inş sağlıkla doğacak kuzumuz annesi:
Songulun bugun iftara misafiri vardo ve saat 11.50 de kalktiyaseminim bende bi geçmiş bekliorum bakalım inşş songülümde yok bugün wavs yok fatma yok kimsecikler yok diğer kızlarda arada 1 mesaj yazıp gidiyolar:
fundacım nilin 2 yaş aşısı olmadı daha ama bende sadece hepatitdiye biliorum cnm yanlış değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?