- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.301
Allah şifa versin canım, bir daha gostermesinKizlar biz dr a gittik. Cok şükür berranin bogazi iyilesmis. Istahi azaldiginda bogazdan suphelenmeliyim hemen demek ki. Pöff ne hassas bi kızım var ya napcaz bu bogazi bilmem.
Cnm nasil bir yintem kullandin yarem bir gunde birskti iki bucuk yasibdaydi biraktik sikinti yasamadik hicIyi geceler kızlar. Bu emzik bırakma işi gittikçe kotulesiyor. Bu gece 5 kere uyuyup meme diye aglayarak uyandi.
çok zor. Bugün daha bir arar oldu. Annem olmasa sabır taşım catlardi.
Bu arada bugün sacimi kestirdim. baya kısa oldu
yarın sabah defneyi kreş e bırakıp kreş psikologu ile gorusecegim. sonra da yeni arabami almaya gideceğim. pazara da gitmem lazım.
Hepinizi öptüm
Cnm cumartesi emziğin ucunu kestim ama defne etkilenmedi bile. Pazar günü akşama kadar öyle emdi. Pazar günü akşam emziği kaybetti. öyle uyudu. o uyuduktan sonra emziği buldum ama sakladım. 2 gündür de "emziği kaybettin ya annem " diyorum.Cnm nasil bir yintem kullandin yarem bir gunde birskti iki bucuk yasibdaydi biraktik sikinti yasamadik hic
Canim malesef cocujlae tiskinmeden kaybetttarzi seykwre kanmiyorlarCnm cumartesi emziğin ucunu kestim ama defne etkilenmedi bile. Pazar günü akşama kadar öyle emdi. Pazar günü akşam emziği kaybetti. öyle uyudu. o uyuduktan sonra emziği buldum ama sakladım. 2 gündür de "emziği kaybettin ya annem " diyorum.
yaren nasıl bir yöntem ile bıraktı?
ha ha yok kız daha çok erken :)günaydın yaseminim
nilim iyi çok şükür öksürük bayağı azalmış hızlı nefes alıyodu bi akşam önce ventolin başlamıştım sanki hırıltıya çeviriyodu şükür akşam daha iyidi ateşimizde çıkmadı
inş zamanında müdale ettmişimdir..
bu arada bak şekerim hamilelik günlüğün nediyo kendine yeni giysiler almaya başlaya bilirmişsin artık :).):)
günaydın cnm. iyiyim çok şükür. bulantım ve ağzımın iğrenç tadı hariç. geçirmek için ha bire bişeyler atıyorum ağzıma. çok kg alırım böyle giderse:)Yasemın bugun nasılsın cnm
Uyku durumu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?