2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm kv çok veriyor. ben sadece uyuturken veriyorum

Herkese günaydın kızlar. nilim daha iyiymiş sevindim. Berra da iyiymiş şükür.
Betul erdem nasıl oldu hala korkuyor mu ?beni kızlar nasıl? Yasemin bulantı n çabuk geçer inşallah.
Aysegul, Fatma, Nuray, ozcanan umarım iyisiniz

yaseminim bebeğe kıyafet almıycanşekerim kendine alıcan he he he:
benicim günaydın cnm:niloşun mutfak kuruldu ay akşam unutmazsam bi foto çekeyim size oynuyoruz mutfakla bide pepenin evini almıştık onuda kurduk:

Ins gunlerın ılerledıkce daha ıyı olursun
Meyve kurusu falan atıstırabılırsın kuruyemıste olculu yetıkten sonra yapmaz kılo falan:)
Hem balık yemeye bak cokca yenmezmı oh sımdı tam zamanı taze taze bız burda buzlu balıga talım
Isler tam gaz devam etmeye calısıyor:)
Aksam kv deler geldı yemege bıraz aksadı bugun esım erken cıkabılırım dedı oglen falan gelırse baya kolaylasır, annemler cuma gelıyo bursya haftaya gelırler buyuk ıhtımal zaten ben gıdıcem cuma sabahı hep beraber olucaz ıns.. Heyecan cok yataklarını falan hazır edıyorum sımdıden:)
Kızlarda ıyıler cnm sukur nıdayla kahvaltı faslı sımdı:) bıraz burnu akıyo ıns ılerlemeyız..

Funda bugun alıyosun dımı arabanı heyecan varmı:)
Defneye songulun dedıgı gıbı tuzlayıp falan versen
Beyza ıkı yasında bırakmıstı bır anda gelısmıstı amcasındaydı memeyı orda unutmus gelınce evde vardı ama vermedım amcada unutmussun oda atmıs dedık ıkı gune unuttu bırakası varmıs demek:) ıns defnenın uzun surmez..

ay ne güzel tatlı telaşlar. annen ilk kez evini yaşadığın yeri görecek. ne hoş. doya doya dolu dolu sağlıkla geçsin inş 3 ayınız cnm. ağzı tadıyla.
ben balık sevmiyorumki cnm yaa yediğimde de resmen eziyet çekiyorum bebişe bu şekilde nasıl yararsa artık kuruyemiş kuru meyve tüketiyorum cnm birer ikişer. idare etcez artık kaldı 7 ay:)

fundaaa ne arabası ben kaçırmışım:) haıryılı olsun ne aldınız bakim ohhh sefan olsun
aaaaa kız fundaya araba aldılar geçen hafta kvenin patlamasıda ondand bence he he he yani fundanın olacak araba diyeride duruyo kv çıldırmasında kim çıldırsın dimi amam: he he he

Beni cigim cok sukur keyifler iyi bizde suan kahvalti masasindayiz keyif yapiyoruz ailecek sizde durumlar heyecan cok cumaya az kaldi kizlarida cok op benim icin

Kizlar ben resim yukleyemiyorum yaa

yaseminim bebeğe kıyafet almıycanşekerim kendine alıcan he he he:
benicim günaydın cnm:niloşun mutfak kuruldu ay akşam unutmazsam bi foto çekeyim size oynuyoruz mutfakla bide pepenin evini almıştık onuda kurduk:
anladım kız bende bana erken dedim. ilkinde 6. ayda göbeğim çıkmıştı. ki ben hamileliğim boyunca hep kendi pantolonlarımı giymeye devam ettim. ilerleyen zamanlarda bakarız artık

tvenin kapanması negüzel nurayımya
keşke bizdede kapana bilse ama malesefff:
pöffff:ee elifim uyuyunca sende dinlen biraz cnm. yoksa zaman geçmez tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…