- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.321
Cnm kv çok veriyor. ben sadece uyuturken veriyorumherkese günaydın kızlar. songülüm günaydın tatlım seni sabah sabah burda görmek ne güzel gerçi sen muhtemelen şuan uyuyosun ya neyse:) ii uykular arkadaşım. berracığa çok çok geçmiş olsun. nilim de iileşmiştir inş. funda çok mu emiordu cnm yalancıyı defne. o yüzden mi o kadar arıyor ki.zeynep hala göğsüme yaklaşıp anne meme uff oldu dio...yeni bebiş gelene kadar unutsa bari:)
Ins gunlerın ılerledıkce daha ıyı olursungünaydın cnm. iyiyim çok şükür. bulantım ve ağzımın iğrenç tadı hariç. geçirmek için ha bire bişeyler atıyorum ağzıma. çok kg alırım böyle giderse:)
sen napıosun hazırlıklar nasıl annenler 7 sinde mi geliyordu kızlar nasıl
Funda bugun alıyosun dımı arabanı heyecan varmı:)Herkese günaydın kızlar. nilim daha iyiymiş sevindim. Berra da iyiymiş şükür.
Betul erdem nasıl oldu hala korkuyor mu ?beni kızlar nasıl? Yasemin bulantı n çabuk geçer inşallah.
Aysegul, Fatma, Nuray, ozcanan umarım iyisiniz
afiyet olsun cnm benim paşaya yarasın. sen evde misin çalışmıo musunGulden tesekkur ederim bizde iyiyiz kahvalti hazirliyorum bende
ay ne güzel tatlı telaşlar. annen ilk kez evini yaşadığın yeri görecek. ne hoş. doya doya dolu dolu sağlıkla geçsin inş 3 ayınız cnm. ağzı tadıyla.Ins gunlerın ılerledıkce daha ıyı olursun
Meyve kurusu falan atıstırabılırsın kuruyemıste olculu yetıkten sonra yapmaz kılo falan:)
Hem balık yemeye bak cokca yenmezmı oh sımdı tam zamanı taze taze bız burda buzlu balıga talım
Isler tam gaz devam etmeye calısıyor:)
Aksam kv deler geldı yemege bıraz aksadı bugun esım erken cıkabılırım dedı oglen falan gelırse baya kolaylasır, annemler cuma gelıyo bursya haftaya gelırler buyuk ıhtımal zaten ben gıdıcem cuma sabahı hep beraber olucaz ıns.. Heyecan cok yataklarını falan hazır edıyorum sımdıden:)
Kızlarda ıyıler cnm sukur nıdayla kahvaltı faslı sımdı:) bıraz burnu akıyo ıns ılerlemeyız..
aaaaa kız fundaya araba aldılar geçen hafta kvenin patlamasıda ondand bence he he he yani fundanın olacak araba diyeride duruyo kv çıldırmasında kim çıldırsın dimi amam: he he hefundaaa ne arabası ben kaçırmışım:) haıryılı olsun ne aldınız bakim ohhh sefan olsun
İyiyiz canim cok sukur yedi buçuk gibi kalkıyorum her sabah evde akşam olmak bilmiyor tv artık evde tamamen kapalı çok sikiliyoruz eliflegünaydın nurayım nasılsın bakalım elifim nasıl?
İyiyiz canim cok sukur sizde ne var ne yok çok z kaldı annenlerin gelmesine heyecan varmı duvar bitti mi kızlar nasilDılek betul nuray sıbel sızden naber kızlar hersey yolundadır ıns
afiyet olsun cnm benim paşaya yarasın. sen evde misin çalışmıo musun
anladım kız bende bana erken dedim. ilkinde 6. ayda göbeğim çıkmıştı. ki ben hamileliğim boyunca hep kendi pantolonlarımı giymeye devam ettim. ilerleyen zamanlarda bakarız artıkyaseminim bebeğe kıyafet almıycanşekerim kendine alıcan he he he:
benicim günaydın cnm:niloşun mutfak kuruldu ay akşam unutmazsam bi foto çekeyim size oynuyoruz mutfakla bide pepenin evini almıştık onuda kurduk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?