2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tesekkur ederim canim benim isim bitti canim otelde calisiyordum sezon arasi suan 1 ay sonra tekrar baslayacagim nasipse hamilelikte is nasil canim calisabiliyormusun rahat
anladım cnm. valla şu aralar biraz sıkıntılı işte olmak ama ilk günler daha kötüydüm vücut alışıo sanırım. işim yoğun değil zaten çok şükür. ama gün boyu oturmakta zor

Ohh afiyet olsun dilekçim Esin nasıl oldu paşa nasil çok mutlu görünüyordu face doğum gününde
fundacim kazasız belasiz kullanmayı nasip etsin Rabbim ins hayırlı olsun araban

tvenin kapanması negüzel nurayımya
keşke bizdede kapana bilse ama malesefff:
pöffff:ee elifim uyuyunca sende dinlen biraz cnm. yoksa zaman geçmez tabiki..
Valla geçmiyor canim bende kitap okuyorum o uyurken yoksa uyanık ken bırakmıyor suan bebeğini aldı eline de yazabiliyorum yoksa tele de tahammülü yok
bizimki çok izliyor canim mecbur kaldım kapatmaya artık devamli müzik dinliyoruz öyle vakit geciyor

Ohh afiyet olsun dilekçim Esin nasıl oldu paşa nasil çok mutlu görünüyordu face doğum gününde
fundacim kazasız belasiz kullanmayı nasip etsin Rabbim ins hayırlı olsun araban

sagol canim benim gel beraber olsun☺

esim iyi dun doktordaydik bir tane vida tam oturmamis iki ay daha evde eger oturmazsa cikaracakmis doktor cok sukur cok cok iyi geziyor tozuyor efede mutlu hepimiz mutluyuz sukur

Sen nasilsin canim benim elifim iyimi neden tv acmiyorsunuz izlemiyormusunuz daha

İyiyiz canim cok sukur yedi buçuk gibi kalkıyorum her sabah evde akşam olmak bilmiyor tv artık evde tamamen kapalı çok sikiliyoruz elifle
nilim Nasıl biraz daha iyiymiş çok sevimdim
kız maşallah nasıl akşam edion ben bile sıkılıp açıom:) valla helal olsun zararlı tabi hiç açmamak lazım

anladım kız bende bana erken dedim. ilkinde 6. ayda göbeğim çıkmıştı. ki ben hamileliğim boyunca hep kendi pantolonlarımı giymeye devam ettim. ilerleyen zamanlarda bakarız artık
Kız ne iyiymiş o öyle kendi insanın moralide bozulmaz kendi pantolonlarini giymeye devam edince
ee önceki hamilelikten tuniklerin falan duruyordur dimi

Çok sevindim canim eşinin daha iyi olmasına psikolojisi de düzelmeye başlamıştır o mutlu siz mutlu Allahım bozmasin
canim cok izliyor elif herseye bakıyor bende kapattım biraz uzak kalsın diye

Buarada kizlar efe ye yalanci emzigi biraktirmaya calisiyorum agzindan hic dusmuyor du dun gece vermedim bakalim bugunde almazsa unutur saniyorum sizin bebislerde emiyormu halan

Kız ne iyiymiş o öyle kendi insanın moralide bozulmaz kendi pantolonlarini giymeye devam edince
ee önceki hamilelikten tuniklerin falan duruyordur dimi
duruyor cnm bi kaç parça 40 beden aldığım kıyafetler vardı. yine de rahat durmam alırım o ayrı. ay o zaman ne snir olurdum nurayım yaa bayram dı malum iki bayram görmüüştük hamileyken. ay ne hamile kıyafetleri denemiştim ben giydikçe gıcık eşim dalga geçmişti. yok oldun içlerinde diye. tabi bunun avantajını doğumdan sonra yaşadım o ayrı:) ama benim hiç haöile kıyafetim olmadı ama:)

Çok sevindim canim eşinin daha iyi olmasına psikolojisi de düzelmeye başlamıştır o mutlu siz mutlu Allahım bozmasin
canim cok izliyor elif herseye bakıyor bende kapattım biraz uzak kalsın diye
Amin canim rabbim herkesin yuvasini mutlu etsin

Anladim canim efede cok izliyor bizde izlerken izliyor ben de kapatsam sikintidan patlarim tebrik ederim seni valla

Gunaydin kizlar

Nur canimdun gormedim senin oldgunu kusuruma bakma
Net paketim bitmisti aksam yukledim oyuzden yoktum kizlar
Berramda iyiymis sevndim alp tugrafa dunden beri hapsriyo burnu akiyo insallah ilerlemz
berrannda saclari keslmis tekrar uzar annesi uzulme sen

Funda insallah kolay birakir emzigi defne saclarinda gule gule kullan araban tekrar hayrli olsun canim

Songul oyazyi okumstum dahaonce ama tekrar okudum cok dogru gwrcekten biz neler yapyoruz ya

Nuray tv niye kapali canim nasil geciyo vakit aksama kadar sabahta erken kalkyomussun esinemi kalkyosun

Dilekcim afiyet olsun canim

Gulden nil daha iyyms sevndim havalar cok sogudu nekdr dikkat etsekte oluyo

Yasmin canim esinle sac mevzusu olmus ama zeynebin saci cokta uzun degil heralde omzlarina degiyomu

Beni neguzel heywcanlsn canim yataklarnubile hazrlamssin annenlerin insallaj cook guzel vakit gecirrsnz

Kız niye gıcık oluyon ne güzel bende sadece iki tunik almıştım hamile tunigi diğer şeylerim bol elbiseler falan di şimdi kemerle hala giyiyorum elbiselerimi
hamile kıyafetleri elbiseleri falan çok pahalı he alınmıyor yani

sürekli ilgi istiorlar artık. zeynepte paso cnm kardeşim okuto bşıktık artık ama o bıkmadı:) elifi çeksene bebeğiyle oynarken annesi:) tabi bana da yolla he he:)

Nurayim okudum canim iyi yapmissin kapatmkla ozam bizde o raddeye gidyoruz yavas yavas ama nasl yaprim bilmyorum surekli evdeyiz ya
Bide kizlar sizin kuzular renklwri biluomu bikactaneside olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…