- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.341
anladım cnm. valla şu aralar biraz sıkıntılı işte olmak ama ilk günler daha kötüydüm vücut alışıo sanırım. işim yoğun değil zaten çok şükür. ama gün boyu oturmakta zorTesekkur ederim canim benim isim bitti canim otelde calisiyordum sezon arasi suan 1 ay sonra tekrar baslayacagim nasipse hamilelikte is nasil canim calisabiliyormusun rahat
anladım cnm. valla şu aralar biraz sıkıntılı işte olmak ama ilk günler daha kötüydüm vücut alışıo sanırım. işim yoğun değil zaten çok şükür. ama gün boyu oturmakta zor
Valla geçmiyor canim bende kitap okuyorum o uyurken yoksa uyanık ken bırakmıyor suan bebeğini aldı eline de yazabiliyorum yoksa tele de tahammülü yoktvenin kapanması negüzel nurayımya
keşke bizdede kapana bilse ama malesefff:
pöffff:ee elifim uyuyunca sende dinlen biraz cnm. yoksa zaman geçmez tabiki..
Ohh afiyet olsun dilekçim Esin nasıl oldu paşa nasil çok mutlu görünüyordu face doğum gününde
fundacim kazasız belasiz kullanmayı nasip etsin Rabbim ins hayırlı olsun araban
kız maşallah nasıl akşam edion ben bile sıkılıp açıom:) valla helal olsun zararlı tabi hiç açmamak lazımİyiyiz canim cok sukur yedi buçuk gibi kalkıyorum her sabah evde akşam olmak bilmiyor tv artık evde tamamen kapalı çok sikiliyoruz elifle
nilim Nasıl biraz daha iyiymiş çok sevimdim
Kız ne iyiymiş o öyle kendi insanın moralide bozulmaz kendi pantolonlarini giymeye devam edinceanladım kız bende bana erken dedim. ilkinde 6. ayda göbeğim çıkmıştı. ki ben hamileliğim boyunca hep kendi pantolonlarımı giymeye devam ettim. ilerleyen zamanlarda bakarız artık
sagol canim benim gel beraber olsun☺
esim iyi dun doktordaydik bir tane vida tam oturmamis iki ay daha evde eger oturmazsa cikaracakmis doktor cok sukur cok cok iyi geziyor tozuyor efede mutlu hepimiz mutluyuz sukur
Sen nasilsin canim benim elifim iyimi neden tv acmiyorsunuz izlemiyormusunuz daha
duruyor cnm bi kaç parça 40 beden aldığım kıyafetler vardı. yine de rahat durmam alırım o ayrı. ay o zaman ne snir olurdum nurayım yaa bayram dı malum iki bayram görmüüştük hamileyken. ay ne hamile kıyafetleri denemiştim ben giydikçe gıcık eşim dalga geçmişti. yok oldun içlerinde diye. tabi bunun avantajını doğumdan sonra yaşadım o ayrı:) ama benim hiç haöile kıyafetim olmadı ama:)Kız ne iyiymiş o öyle kendi insanın moralide bozulmaz kendi pantolonlarini giymeye devam edince
ee önceki hamilelikten tuniklerin falan duruyordur dimi
Amin canim rabbim herkesin yuvasini mutlu etsinÇok sevindim canim eşinin daha iyi olmasına psikolojisi de düzelmeye başlamıştır o mutlu siz mutlu Allahım bozmasin
canim cok izliyor elif herseye bakıyor bende kapattım biraz uzak kalsın diye
Elif etmiyor canim bir yaşındayken kendi bıraktı çok düşkün de değildi zaten Allah kolaylik versinBuarada kizlar efe ye yalanci emzigi biraktirmaya calisiyorum agzindan hic dusmuyor du dun gece vermedim bakalim bugunde almazsa unutur saniyorum sizin bebislerde emiyormu halan
Kız niye gıcık oluyon ne güzel bende sadece iki tunik almıştım hamile tunigi diğer şeylerim bol elbiseler falan di şimdi kemerle hala giyiyorum elbiselerimiduruyor cnm bi kaç parça 40 beden aldığım kıyafetler vardı. yine de rahat durmam alırım o ayrı. ay o zaman ne snir olurdum nurayım yaa bayram dı malum iki bayram görmüüştük hamileyken. ay ne hamile kıyafetleri denemiştim ben giydikçe gıcık eşim dalga geçmişti. yok oldun içlerinde diye. tabi bunun avantajını doğumdan sonra yaşadım o ayrı:) ama benim hiç haöile kıyafetim olmadı ama:)
sürekli ilgi istiorlar artık. zeynepte paso cnm kardeşim okuto bşıktık artık ama o bıkmadı:) elifi çeksene bebeğiyle oynarken annesi:) tabi bana da yolla he he:)Valla geçmiyor canim bende kitap okuyorum o uyurken yoksa uyanık ken bırakmıyor suan bebeğini aldı eline de yazabiliyorum yoksa tele de tahammülü yok
bizimki çok izliyor canim mecbur kaldım kapatmaya artık devamli müzik dinliyoruz öyle vakit geciyor
Elif etmiyor canim bir yaşındayken kendi bırakmadı çok düşkün de değildi zaten Allah kolaylik versin
ha ha benim cevap vermeme gerek var mı acaba dilekcim:) rabbim isteyen herkese hayrılı zamanda nasip etsin inş.Kizlar ikinci bebegi dusunen yokmu daha aranizda bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?