- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.361
Yok canim elif çok erken kalkıyor ondan erkenciyiz eşim hala uyuyor gece ise gidecekGunaydin kizlar
Nur canimdun gormedim senin oldgunu kusuruma bakma
Net paketim bitmisti aksam yukledim oyuzden yoktum kizlar
Berramda iyiymis sevndim alp tugrafa dunden beri hapsriyo burnu akiyo insallah ilerlemz
berrannda saclari keslmis tekrar uzar annesi uzulme sen
Funda insallah kolay birakir emzigi defne saclarinda gule gule kullan araban tekrar hayrli olsun canim
Songul oyazyi okumstum dahaonce ama tekrar okudum cok dogru gwrcekten biz neler yapyoruz ya
Nuray tv niye kapali canim nasil geciyo vakit aksama kadar sabahta erken kalkyomussun esinemi kalkyosun
Dilekcim afiyet olsun canim
Gulden nil daha iyyms sevndim havalar cok sogudu nekdr dikkat etsekte oluyo
Yasmin canim esinle sac mevzusu olmus ama zeynebin saci cokta uzun degil heralde omzlarina degiyomu
Beni neguzel heywcanlsn canim yataklarnubile hazrlamssin annenlerin insallaj cook guzel vakit gecirrsnz
Saglikla al kucagina insallah canimha ha benim cevap vermeme gerek var mı acaba dilekcim:) rabbim isteyen herkese hayrılı zamanda nasip etsin inş.
Gunaydin wauws canim tesekkur ederim nasilsiniz alp tugram nasil iyimisiniz
Yok canim elif çok erken kalkıyor ondan erkenciyiz eşim hala uyuyor gece ise gidecek
canim tv beyin gelişimi için çok zararliymis elif büyük insanıngibiı oturuyor koltuğa izliyor arada kalkıp oynuyor ama gözü kulağı hep tvde ondan kapattım bende mecburen yani şimdi sadece müzik dinliyoruz arada kalkıp zipliyoruz hareketli müziklerde
Burasida cok sogudu canim efede ayni alp gibi yatiyor ustunde gece hic birsey olmuyor ondan hasta oluyorlar gecmis olsun alpimeIyi saylriz canim alp hapsriyo burnu akiyo bayagi sogudu burasi gecede serinoluyobizimle yatyo zaten ama surekliustunu aciyo esimle onun ustunu ortmkten helak oluyruz artik
Wavws canim efe renk hic bilmiyorum sayilari soyluyor burun kulak goz saci biliyor birde ne dersek onu tekrarliOr bide gecen bana esek diyor sipa
wavs hoşgeldin cnm nasılsın bakalım nil iyi şükür inş alp hasta olmaz cnm pöffffya:
dilekçim nilde 1 buçuk yaşında bıraktı ama oda elif gibi pek emmeyenlerdendi
sibel düşünüyo 2 . çocuk cnm allahım isteyen herkese versinnn:
nurayım iştenilde aynı elif gibi ve ben bunu annneme anlatamıyorum pöffff: ya ne yapıcam hiç bilmiorum akşam hiç izlemiyo biz nilin odasında oynuyoruz ama gündüz neler oluyo hiç bilmiorummm buda beni çok rahatsız ediyo açıkçası:
Geçmiş olsun canim alpe şifa versin Rabbim şifa versinCok erkenkalkyomus ya alp te bakiyo ama genelde cizgi film seyrtmk istyo
Abarttgizamnlar oluyo tabi bende kapaycam boyle giderse
Peki esindemi hic izlemiyo
Geçmiş olsun canim alpe şifa versin Rabbim şifa versin
elif daha bilmiyor renkleri ben söylersem yeşil pembe falan diyor ama tek başına söylemiyor
eşim haber izliyor sadece zaten öyle dizi falan bakmaz elif gece uyuyunca beraber izliyoruz uygun bişeyler olursa
rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inş. cnm kardeş candır songülümün lafı. gerçekten candır:)Saglikla al kucagina insallah canim
Neguzel efenin bir kardesi olmasini isterim rabbim nezaman kismet eder bilmiyorum nasip
wavs cnm zeynebin saçı çok dalgalı toplanıo boyu belli olmuo. banyoda suyu dökünce ensesinden dört parmak kadar aşağıda oluo. kestirme konusunda kararsızım doğum günümüz geçsin de bakalım. kg muz 13 boyumuz da 86 dün ölçtüm. orta şeker gidiyoruz boyda. zeynepte izlio tv. dikkatini başka tarafa çekiorum unutuo tv yi. renkleri bilmiyoruz.
ay sorma güldenim yaa bende yoruldum bu ara sorularından. bi başlıo anne neydesin neyye gittin neden oya koydun neyeye götüydün:)nilde pembe ve maviyi karıştırsada tuturuyo ama bazen herşeye sarı dediğide oluyo isimlerini biliyoruz ama tam renkleri bilmioruz wavsum sayılara gelince bizim sayılarımız
1 3 4 5 6 7 8 10
ha ha vicudunda heryeri gösteriyo biliyo ama hala oyun olsun diye arada soruyo bide bu ara sizdede vardır muhtemelen ama herşeye neden anne neden diye sorguluyo..
maşallah cnm alpime deKestrceksende dgunnden sonra yaparsin dedgin gibi
Masallah zeynebe bende dun olctum boy 87.5 kilo 12 biz hep ortaydk zaten
18 inde asisi var ozamnda bakarlar heralde
allah kavuştursun cnm size de geçmiş olsun. nereye gitti askere kardeşin.Gunaydin kizlar herkes iyidir umarim cuma aksami annemlerde asker yemegi vardi komsular falan geldi okundu baya yorucuydu erenle ve eren o aksam usutmus ya zaten koy cok soguk iceri disari derken usutmus gece uyuyamadi hic surup verdim en son biraz uyudu ertesi gunde ateside cikti aksamindada esim geldi erene morali bozuldu ama napalim iste illa olucak oldumu oluyo pazar aksamida asker dugunu vardi kardesimin sirasi gelince ciktik hepimiz ben elbise giymistim esim evde biraz bozuldu pardesuyu cikaricam diye ama neyse ciktik oynadik iyi oldu esimlede karsilikli oynadik.Sonra zaten hazirlanip yola ciktik eve geldik.bende biraz usutmusum iki gundur erenle idare ediyoz iste.ama isin kotusu eren geceleri uyanip yanimiza gelip yatmak istiyo daha dogrusu agliyo yatmakta istemiyo anlamiyorum ins.alisir tekrar besigine.
Kardesimlede konustum yoldaymis gidiyomus babamlar arabayla goturuyo bakalim hayirlisiyla gidip gelir acemi birliginden sonra baska yere gidicek uzak yere gitmese bari ama kendi doguya gitmek istiyo neyse hayirlisi o olsun ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?